Pages

Sunday, August 31, 2014

Body spray


Po ovim vrućinama (dobro, ove godine i ne toliko ali prethodnih ih je i te kako bilo) mi zaista ne prija da mažem mleka i losione za telo ako treba da izlazim iz kuće. Tako da su oni rezervisani za pred spavanje. U ostalim slučajevima koristim sprejeve za telo i sada ću vam predstaviti tri spreja iz Avon-a.

Saturday, August 30, 2014

Beach products


Ne volim da pretrpam svoju torbu za plažu pa je ona prethodnih godina sadržala i manji broj proizvoda. Međutim, kako imam problema sa licem, a pre svega nosem koji jako brzo izgori (već prvi dan) morala sam da se 'naoružam' posebnim preparatima za taj deo tela. Šta ja nosim na plažu možete videti na slici iznad, samo ću dodati da fali proizvod koji je istrošen, pa nemam ambalažu, ali tu je slika sa zvanične stranice www.topten.rs. U pitanju je mleko za sunčanje Carroten spf 46.

Friday, August 29, 2014

La Roche- Posay

Dugo sam razmišljala koju kvalitetniju kremu za lice da kupim. Istraživala sam po internetu, čitala komentare devojaka i ostala neodlučna: Vichy, Avene ili La Roche-Posay. I priznaću, kupili su me poklonom :)
Poklonom, koji uopšte nije zanemarljiv. Naime, uz kremu koju sam izabrala dobija se paket na prvu kupovinu. Na njihovom sajtu www.laroche-posay.rs sam pročitala sve o akciji i nadala se na nisu sve zalihe istrošene. Otišla sam do najbližeg Lilly-ja i dobila poklon, a da čak nisam ni popunjavala tu karticu prve kupovine (više o tome na njihovom sajtu). I vratila se kući sa svim i svačim. Srećna!

Sadržaj poklon paketa: termalna voda 50ml, micelarna voda 50ml, krema za sunce za osetljiva područja lica spf50+ 3ml i dva uzorka za pudere .


Ovog puta će reči biti o kremi za lice Hydreane Light i puderima Toleriane Teint čije sam uzorke dobila. O micelarnoj, termalnoj vodi i kremi za sunčanje biće reči u narednim postovima.

Thursday, August 28, 2014

Flormar nail polish


Broj 423: Divna svetlo plava nijansa, koju leti dosta koristim, mada ju je u poslednje vreme zamenila jedna Essence nijansa (o tome više kad bude post o Essence lakovima). Traje oko 4 dana, lako se nanosi i odlicno izgleda leti. Pozitivna ocena, u svakom slučaju.