Pages

Thursday, January 29, 2015

Eveline argan & vanilla body lotion



Odlučila sam da sačekam još malo sa otvaranjem The Body Shop putera od argana, pa sam u međuvremenu rešila da probam ovaj losion kako bih mogla ipak prvo da pišem recenziju za proizvod koji se može kupiti kod nas. U pitanju je Eveline losion za telo od argana i vanile za normalnu i suvu kožu. Ja sam svoj kupila u Pečuju za oko 3 evra, a mislim da mu je cena ovde oko 450 dinara (200 ml). Do sada sam probala Eveline proizvode za nokte i jednu kremu za ruke tako da je ovo prvi njihov proizvod za telo, koji testiram već nedelju dana...

Tuesday, January 27, 2015

Empties #7



Na redu je još jedan post o potrošenim proizvodima. O nekima je već bilo reči u zasebnim recenzijama pa o njima neću dužiti već ću vam postaviti linkove na kojima možete pročitati moje utiske, a o onima o kojima nisam već pisala moći ćete da pročitate mini recenzije u ovom postu. Pa da počnemo...

Monday, January 26, 2015

iHerb products: review



Red je došao da napišem ponešto o proizvodima koje sam naručivala i za početak tu su tonik, dezodorans i balzam za usne koje sam kupila na iHerb-u. Koristim ih oko mesec dana i utisci su tu tako da recenzija nije morala da čeka. U nastavku posta pročitajte moje utiske...
.

Saturday, January 24, 2015

China Glaze: pool party



Na redu je još jedan lak iz moje skorašnje posete Alexandar cosmetics-u. U pitanju je naravno China Glaze lak pod nazivom "pool party". Ja sam pre par godina non stop nosila gel u baš ovoj nijansi, tako da sam presrećna što sam pronašla ovaj lak. Boja je prava neon narandžasta- koralna i obožavam je kako za leto tako i za ove sumorne zimske dane jer dosta popravi raspoloženje.

Thursday, January 22, 2015

Naked Basics 2



Danas je tu još jedna stvarčica kojom sam odlučila da se častim. Kako mi je trebala paleta sa mat senkama, dvomuila sam se između theBalm- ove Meet Matte i ove Urban Decay palete. Pošto je ovo bila povoljnija varijanta, a i sadrži sve boje koje su mi potrebne, odlučila sam se za Naked Basics 2. Više o njoj čitajte u nastavku posta...


Wednesday, January 21, 2015

Vitacost haul



Kao što već verovatno znate, dosta toga kupujem preko interneta sa raznih sajtova. Za ovaj sam saznala sasvim slučajno, tražeći gde mogu najpovoljnije da kupim EOS balzame. Sajt je dosta sličan iHerb-u jer takođe prodaju prirodnu kozmetiku i suplemente. Šiping je 10$, ali kako je u pitanju opcija sa praćenjem (DHL), daleko je sigurnije od iHerb-a koji je povećao cene, a i dalje se roba ne može pratiti. Prilikom prve kupovine možete koristiti kupon za -10$ tako da dostava ispadne besplatna. Ja sam dva puta naručivala do sad, ali pošto su manji paketi, sačekala sam da vam oba predstavim u jednom postu. Kako sam naručila sa različitih kartica, oba puta sam iskoristila gorepomenuti kupon. Prvi paket nije bio ocarinjen, ali drugi jeste pa sam morala da doplatim 900 dinara. Kako su u pitanju proizvodi kojih mahom kod nas nema, ne kajem se, mada se sa našim carinicima nikad ne zna. Daju rok da će stići za oko mesec i po dana ali oba puta je paket stigao nakon tri nedelje. Šta se sve nalazilo u paketima pogledajte u nastavku posta...


Monday, January 19, 2015

Liebster blog award


Tijana sa bloga Sreća je zdravlje me je nominovala za ovaj tag i dala pitanja na koja treba da odgovorim. Iako sam danas planirala pauzu sa postom, morala sam se odazvati, tako da su tu odgovori na osnovu kojih ćete saznati ponešto novo o meni...


Saturday, January 17, 2015

Eveline nail care



Danas vam predstavljam dva Eveline proizvoda za negu noktiju. U pitanju su Diamond nails učvršćivač i ulje za nokte i zanoktice. Treći Eveline proizvod koji sam probala i potrošila je 8u1, a moje mišljenje o njemu možete pročitati ovde. Cene su im nešto ispod 300 dinara i mogu se naći u svim drogerijama.


Essence eyeliners



Nikada nisam bila vešta sa tečnim ajlajnerima. A onda sam, prošlog leta, kako mi je trebalo lagano štivo za more, odlučila da kupim julski Cosmopolitan. Uz njega se na poklon dobijala Essence šminka. Mislila sam da je to odličan način da besplatno dobijem tečni ajlajner i da ga isprobam, pa ako ne odgovara, nema veze, bar nisam bacila pare. Međutim, ja sam se u ovaj proizvod zaljubila od prvog nanošenja! Drugi sam skoro kupila, kada je Beach Cruisers kolekcija bila na sniženju za 129 dinara. On je u zlatnoj boji i idealan za ovaj praznični deo godine.

Friday, January 16, 2015

Fennel double body butter



Danas vam predstavljam proizvod iz meni omiljene (zimske) kategorije- puter za telo. Uvek volim da probam nove i do sad su glavni favoriti bili The Body Shop ši puter (najlepši na svetu, potpisujem!) i puter od čokolade iz Avona. Njima se od skoro pridružio još jedan! U pitanju je dupli Fennel puter sa mirisom vanile i makadamije. Idealna zimska kombinacija!

Thursday, January 15, 2015

Essie: fiji & mint candy apple



Da sam nakupovala dosta Essie lakova mogli ste videti u prethodnim "New in" postovima. Iskoristila sam akciju na Beauty Shop-u i platila svaki 650 dinara. Kako ove standarne, popularne boje nisu nikada na akciji u drogerijama, popust od 30% se nije smeo propustiti. Na WL je još par nijansi kojih nema kod nas, pa ih možda nekad potražim u inostranstvu (find me an osasis, van d'go). Meni su pastelne boje prva asocijacija na Essie, tako da je moja kolekcija pretežno baš takva.


Tuesday, January 13, 2015

Avon Turkish thermal baths face mask



Kao što ste primetili često pišem o maskama za lice i uvek volim da isprobavam nove. Kako sam prethodnom Avon maskom bila jako zadovoljna (klik), odlučila sam da kupim još jednu. Ja sam je uzela kada je bila na akciji za 300 dinara. Redovna cena im je oko 650 dinara ali su često snižene i mogu se naći znatno povoljnije. 

Monday, January 12, 2015

Pecs haul



Juče sam išla na jednodnevni izlet u Mađarsku, u gradić Pečuj. Grad je veoma simpatičan, samo što nismo baš bili u prilici da uživamo u njemu zbog jakog vetra i ledene kiše. Međutim to nas nije sprečilo da iskoristimo taj dan za lep ručak, dobru kafu i malo šopinga. Kako mi ništa od garderobe nije trebalo, akcenat je stavljen na kozmetiku i još po nešto... Inače, izlet je uplaćen preko popusta i koštao je 10 evra po osobi. To je veoma lep način da promenite sredinu na dan a kako ja stvarno obožavam ove izlete, već sam bila u Segedinu (preporučujem, prelep grad) i u Temišvaru.


Friday, January 9, 2015

Sofi anti- cellulite oil



Danas vam predstavljam proizvod koji koristim oko dva meseca i kojim sam veoma zadovoljna, a u pitanju je ulje od bršljana protiv celulita. Ovo ulje je proizvod domaćeg brenda Sofi koji se bavi izradom prirodne kozmetike. Ja sam svoj primerak kupila u Liliju po ceni od 400 dinara za 100 ml. Sadrži čak 10 potpuno prirodnih sastojaka!

Thursday, January 8, 2015

TAG: spend 6 'till Christmas


Pošto mi se jako svideo prethodni tag ovog tipa u kom smo birali šest proizvoda koje treba da potrošimo do Božića, odlučila sam da nastavim tim putem. Prethodni zadatak je bio završen i pre roka pa se nadam da ću i ovog puta biti podjednako uspešna jer je to odličan način da poguram sebe kada je trošenje nekih proizvoda u pitanju. Šta sam izabrala možete videti na slici ispod:


Tuesday, January 6, 2015

Physicians Formula happy booster



Ovaj proizvod ste mogli videti u jednom od iHerb paketa. U pitanju je multifunkcionalni proizvod koji može služiti kao puder, rumenilo i hajlajter. Ja sam ga koristila isključivo kao hajlajter i kao takvog ga i recenziram. Koštao je oko 10$ i nažalost nije ga moguće kupiti kod nas jer je u pitanju američki drogerijski brend. Ja sam se i pored toga odlučila na recenziju, jer znam da ima vas dosta koji takođe kupujete preko iHerba, a i za one koji se još nisu odlučili na takav potez, da ih malo poguram, jer sam pristalica kupovine preko interneta.

Monday, January 5, 2015

China Glaze: flip flop fantasy



Najavila sam vam recenziju jednog od četiri nova China Glaze laka i tu je! U pitanju je nijansa pod nazivom "flip flop fantasy" koja je najsavršenija neon narandžasta (breskva) boja. Kako ja neonce volim tokom cele godine, koristim ga i ovih dana. Može se kupiti u Alexandar Cosmetics-u i košta 455 dinara. Pakovanje je nešto veće nego kod većine lakova za nokte i sadrži 14 ml proizvoda.

Sunday, January 4, 2015

Ebelin brush cleanser



Danas vam predstavljam proizvod koji sam kupila pre par dana ali je odmah isproban i zaslužuje recenziju. U pitanju je Ebelin sredstvo za čišćenje četkica za šminkanje. Pročitala sam pre oko mesec dana recenziju kod blogokoleginice koja nije iz Srbije i nisam mogla da dočekam da se pojavi i u našem DM-u. A onda, čim sam videla na drugom blogu da se pojavio, morala sam da ga kupim, pa me ni to što je bio 31. decembar nije sprečilo da odem po njega. Cena je 330 dinara za pakovanje od 100 ml.

Saturday, January 3, 2015

Alexandar Cosmetics haul



Nekoliko dana pre Nove godine, išla sam u Alexandar Cosmetics. U ovom postu ću vam pokazati šta sam kupila, a recenzije stižu polako kako budem testitala svaki proizvod. Insight masku sam već kupovala, samo u tubi, pa kako je stara pri kraju, odlučila sam da uzmem veliko pakovanje. O njoj, kao i o šamponu, možete čitati u ovom postu.

Friday, January 2, 2015

My nail polish collection


SREĆNA VAM SVIMA NOVA 2015. GODINA!!! Puno zdravlja, sreće, ljubavi i lepih uspomena vam želim! Upravo sam otkrila da je blog dostigao 30.000 pregleda, tako da je za mene ova godina lepo počela. Za danas sam htela da napišem jedan šaren i veseo post, a ne recenziju, pa kako bolje to uraditi nego sa lakovima za nokte. Moći ćete da vidite moju kolekciju lakova, pošto sam konačno pobacala one koji su se osušili i poklonila one koje je ne nosim nikada. Kolekcija je obogaćena sa još nekoliko njih, ali o tome za koji dan u "Haul" postu.