Pages

Friday, June 26, 2015

AFY face mask



Nekako sam se odlučila na taj korak i poručila sam kinesku masku za uklanjanje mitisera. Prethodno sam pročitala dosta recenzija i pogledala zavidan broj videa u kojima svi hvale čuvene crne maske. I prelomila je želja da isprobam. Naručila sam je sa Aliexpresss-a za oko 2 evra (60 ml). Stigla je prilično brzo, za oko dve nedelje, a potom sam je i testirala...




Po prvi put i životu sam stavila nešto kinesko na lice, a da pri tome ne mogu ni sastav da pogledam jer ništa nije bilo na engleskom sem naziva proizvoda. Ali, kako su recenzije bile pozitivne odlučih da probam i da verujem da nisam baksuz kome će izazvati neku reakciju. Srećom, tako je i bilo. Maska dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je tuba. Na otvoru je bila zaštitna folija, kako biste znali da je vi prvi otvarate. Što se tiče same maske i ona je crne boje, više je tečna nego gusta, ali se na vazduhu stegne. Miris je prilično neprijatan čim istisnete, ali jako brzo nestane.


Ja ovu masku nanosim samo na nos, u melo debljem sloju (treba paziti da ne iscuri, jer je u početku prilično tečna) i sačekam oko pola sata da se lepo osuši, a onda je skinem kao bilo koju peel- off masku. Kada je okrenete, na crnoj podlozi se lako mogu videti mitiseri koji su napolju. Ima dana kada izvuče baš sve, kao i dana kada rezultati nisu najsjaniji, ali i sa svim tračicama za mitisere koje sam do sad probala je bio sličan rezultat. Tako da sam ja, za ovaj novac zadovoljna, i kao što sam ranije rekla "svaki mitiser napolju smatram uspehom".

Šta je po vašem mišljenju najbolji proizvod za uklanjanje mitisera?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Moram je imati :D
    Najbolje je parenje lica kamilicom i one tracice za skidanje mitisera :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su i posle parenja lica bili polovicni rezultati. A od tracica su mi najbolje bile Niveine :)

      Delete