Pages

Thursday, June 4, 2015

Empties #14



U jeku priprema za svadbu, kada je ostalo samo još TRI dana (što mi zvuči potpuno neverovatno), shvatila sam da mi treba malo opuštanje od spiskova gostiju, rasporeda stolova i nezavršenih obaveza, pa sam odlučila da se vratim jednim postom o potrošenim bočicama pošto mi samo zauzimaju mesto u kupatilu. O većini proizvoda ste već čitali, pa cu vas sada podsetiti starih recenzija, a tu su i mini recenzije onih kojima nisam posvetila dovoljno pažnje.




Za početak tu su proizvodi o kojima sam pisala u prethodnom periodu. Utisci su nepromenjeni i svakom ću se rado vratiti u budućnosti. Prisetite se recenzija:
La Roche- Posay micelarna voda- imam još jednu bočicu ali čeka na red da testiram Eucerin
Avon Planet Spa piling- rado ću probati i druge njihove pilinge, a ovom se vraćam na zimu
Vichy tonik- najbolji tonik koji sam do sada koristila
Balea koncentrat za lice u kapsulama- veoma interesantan, a učinkovit proizvod
Veoma Zdrava Krema za problematičnu kožu- stalni pratilac kada iskoči poneka bubuljica


Ovo su tri proizvoda koja gotovo stalno imam u kupatilu ali nikada nisu dobili zasebnu recenziju. O njima ste imali prilike da čitate u okviru nekih ranijih "Empties" i drugih postova, a ponovo ih ubacujem, samo da bih vam pokazala koliko ih volim i redovno kupujem. Podsetite se mojih  utisaka na linkovima:
Balea pena za brijanje- ni sama ne znam koja mi je bočica po redu
Alfaparf ampule- uvek ih imam kući i koristim kada nemam vremena za tretmane koji duže traju
Vichy termalna voda- na linku možete pročitati više o svim termalnim vodama koje sam probala i mogu reći da mi je ova bila omiljena; trenutno u istu svrhu koristim aktivni kiseonik (klik)


Dove tuširalice sam bila potpuno zapostavila u moru novih kao i onih sa privlačnijom ambalažom. Zaista sam zaboravila koliko su dobre i kremaste i drago mi se da sam se podsetila. Ova je sa ši puterom i vanilom i jaaako mi se svidela. Miris je orašast ali veoma blag i verujem da bi se svima dopao. Idealna je zimska tuširalica, mada za nas koji volimo tople, slatke mirise može biti odlična za svako godišnje doba. Drago mi je da sam je dobila jer se sama ne bih setila da kupim. Rado ću se vratiti Dove proizvodima i probati još neke, pošto vidim da su i oni obnovili ponudu. Sastav možete videti ispod.


Tu je i Garnier krema za ruke, za izuzetno suvu kožu. Ovo je jedina krema koji sam kupovala prethodnih par zima, ali kada sam ove godine otkrila Bioten sa crvenim poklopcem od makadamije i meda, ona je pala u zaborav. To ne znači da je loša već mi je prosto dosadila nakon nekoliko godina. Moje ruke su zimi izuzetno suve a ova krema odlično rešava taj problem. Dosta je gusta, svetlo- roze boje, i neutalnog mirisa. Odlično radi svoj posao i preporučila bih je svima koji imaju problem poput mog. Ovo je bila zaostala bočica od prethodne zime, tako da sam je za par dana potrošila. Sastav možete videti ispod.


Tu je jedan proizvod koji se uglavnom koristi u sred leta, ali kako sam ja pokušala da uhvatim malo sunca i preplanule boje pre svadbe, moja zaostala bočica od prethodnog leta je potrošena. U pitanju je Avon after sun puter za telo. Sastav vam ne mogu slikati jer mi je nalepnica spala sa ambalaže.


U pitanju je proizvod koji odlično radi posao za koji je namenjen, a to je pojačavanje preplanulog tena i hidratacija kože nakon sunčanja. E, sad se verovatno pitate, zašto moja bočica nije potrošena letos ako je proizvod tako dobar?! Prvo što ću vam reći je da ne kupujete after sun puter ako planirate da ga mackate na moru, pošto mu treba vremena da se upije i ukoliko su i večeri tople (a zadnjih godina jesu, i te kako) istopićete se čim napustite prostoriju sa klimom. Znači, ovaj puter je da ga naneste i ostanete u hladnom inače ćete zažaliti što ste ga naneli. Ja sam zato na letovanju odustala od njega, ali sam ga zato u prethodnih par nedelja sa zadovoljstvom koristila. Boja koju sam dobila stoji i posebno dođe do izražaja kada nakon sunčanja nanensem njega. Učeći iz svoje greške za ovo letovanje sam kupila after sun proizvod iz iste kolekcije- ali losion!


Aura proizvodi me uvek oduševe odnosom cene i kvaliteta. Tako je bilo i ovog puta. Pošto je zeleni Lilijev odstranjivač laka prestao da mi odgovara, tj. počeo je da mi isušuje zanoktice kao i većina, odlučila sam da probam novitet iz Aure. Potpuno sam oduševljena, posebno ovim u roze pakovanju! Trenutno koristim i beli ali je ovaj taj kom ću ostati verna dokle god mi bude odgovarao. Odlično uklanja lak, ne suši zanoktice i prijatno miriše (ukoliko miris bilo kog proizvoda ovog tipa možemo nazvati prijatnim). Topla preporuka! Sastav možete videti ispod.


I za kraj tu je Dr. Colić maska za hidrataciju lica koju sam dobila uz časopis Elle. Ovo je prva i jedina Colić maska koju sam probala i jako sam zadovoljna. Veoma, ali veoma je natopljena, pa sam je držala skoro sat vremena na licu, a potom laganim kružnim pokretima prstiju utraljala ostatak u kožu. Za osobe sa normalnom i masnom kožom mislim da nema nikakve potrebe da nanosite kremu nakon nje. Cena joj jeste malo jača, pa nisam sigurna da bih je sama kupila, ali se često dobija na pokon uz časopise i to je odličan način da je testirate. Sasatav možete videti ispod.


To bi bilo to za ovaj "Empties" post! 
Čitamo se ponovo sledeće nedelje, čim mi prođe svadba i slegnu se utisci.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i kakva su vaša iskustva?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Prvo - cestitke, neka je sa srecom :) !, a drugo - divim ti se na vremenu / volji koje izdvajas za blog u takvoj lepoj (i stresnoj) situaciji :). VZK mi je pomogla u par navrata, ali preporucujem ti jedno malo cudo iz Avona - Instant tretman protiv akni, zuta tubica, 400 i nesto din, sanira napasti u rekordnom roku, ja sam odusevljena ! Baleini gelovi i pene su mi standardno dobri, kao i ova Garnier krema. Jos jednom vam zelim sve najlepse :)) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Bas cu pogledati tu iz Avona jer me jako nevrira kratak rok trajanja od 3 meseca kod VZK posto je koristim svega par puta mesecno i uvek bacim gotovo punu tubu :)

      Delete
  2. LRP micelarna je divna, dove klasika uvek dobar po meni ali ga retko koristim, a zanima me ovaj aceton al nikako da ga kupim , maska je prva liga Dr. Colić :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aceton je odlican, bar meni, tako da probaj kad budes mogla :)

      Delete