Pages

Monday, June 15, 2015

EOS shave cream: vanilla bliss



Danas je na redu post o proizvodu koji se nažalost ne može kupiti kod nas (sem kod preprodavaca), ali kako znam da dosta od vas kupuje preko interneta ili se na druge načine snalazi, ja sam odlučila da podelim svoje utiske o EOS kremi za brijanje. Kupljena je preko sajta Vitacost i klikom na link možete videti kompletnu ponudu EOS proizvoda. Cena za pakovanje od 200 ml je oko 5 $. Pošto sam ja, kao što već verovatno znate, luda za vanilom, logično je bilo da nju prvo isprobam. Mogu se naći sa mirisom nara i maline, jasmina, kao i verzija bez mirisa.




Dolazi u plastičnoj bočici sa poklopcem, ispod kog se nalazi pumpica, tako da je potpuno bezbedno nositi je na putovanja. Miris je predivan, mlečni, za ljubitelje vanile savršen! Krema izgleda potpuno isto kao bilo koji losion za telo i može se nanositi i na suvu i na mokru kožu. Ja sam iz navike svaki put nanosila na mokru. Lako se razmaže, ali priznaću da je potrebno dosta proizvoda ukoliko je na primer koristite samo za noge, kao ja. Primetila sam da sam nakon četiri korišćenja potrošila više od pola pakovanja. Ne troši se prebrzo, ali mi Balea pena dosta duže traje. Nakon brijanja, dovoljno je samo vodom isprati višak proizvoda. Koža ostaje veoma meka na dodir i nema ni traga perutanju s kojim se ja inače borim. Kada sam u zurbi, ne moram ni losion da nanesem, već samo sprej da pojačam miris vanile, ukoliko želim.

.
SASTAV: water, cetyl alcohol, propylene glycol, stearyl alcohol, aluminum starch octenysuccinate, glycerin, glyceryl stearate se, petrolatum, laureth-23, titanium dioxide, gluconolactone, aloe barbadensis leaf juice, avena sativa kernel extract, butyrospermum parkii butter, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, fragrance, dimethicone, carbomer, sodium benzoate, potassium sorbate, magnesium aluminum silicate, disodium edta, triethanilamine, phenoxyethanol, sodium hydroxide, yellow 6, red 40, blue 1, yellow 5.

Proizvođač obećava hidrataciju koja traje 24h i ja se slažem sa tim u potpunosti. Proizvod je bez parabena, a iako sadrži alkohol i velikom procentu (sudeći po sastavu) moju kožu nije ni najmanje isušio. Rok trajanja je 36 meseci od otvaranja. Proizvod nije testiran na životinjama.

Da li ste probali neki EOS proizvod i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)


2 comments:

  1. Da li si probala losion za ruke od eosa i kakvi su ti utisici?Nisam nista probala al bi volela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam jos, cuvam ga za letovanje, jer je malo pakovanje i zgodno za put. Pisacu o njemu cim da isprobam :)

      Delete