Pages

Monday, June 29, 2015

Eucerin: toner and 3in1 micellar water



Danas je tu post i Eucerin dvojcu koji koristim pri čišćenju lica. U pitanju su 3u1 micelarna voda i tonik, koji dolaze u plastičnim bočicama od 200 ml i cena im je oko 800 dinara. Ja sam micelarnu vodu dobila u poklon paketu sa Aquaporin kremom, a tonik kao poklon za kupovinu preko 1000 dinara, tako da do ova dva proizvoda možete doći i besplatno u toku Eucerin promocija. Kakvo je moje mišljenje o oba, pročitajte u nastavku posta...




Za razliku od micelarne vode, tonik je proizvod koji koristim svako jutro i veče. Naravno, nanosim ga na prethodno očišćeno lice kao poslednji korak pred nanošenje seruma i kreme. Ovaj tonik je veoma blag, lepo ukloni ostatke šminke i nečistoća sa lica, ne isušuje mi kožu ni najmanje i nema nikakav miris. Ne troši se brzo iako sam u početku imala takav utisak, a onda sam shvatila da je to samo iz razloga što je većina tonika koje sam koristila u pakovanju od 300-400 ml. Iako obilazim zonu oko očiju kada koristim tonik, par puta sam prešla i tuda i nije bilo peckanja niti bilo kakve druge negativne reakcije. Iako mi je prethodni bio za nijansu draži (Vichy) i ovaj bih rado opet kupila.


Tu je i micelarna voda od koje sam, priznajem, imala prevelika očekivanja. Od do sada isprobanih Garnier, Mixa, Bioderma i La Roche- Posay, znate da mi je poslednja omiljena, ali kako inače jako volim Eucerin proizvode potajno sam se nadala da će ova preuzeti tron. Nažalost, to se nije desilo. Ona sasvim korektno uklanja šminku, mada mi se čini da treba za nijansu više proizvoda nego kod ostalih navedenih. Naime, ono što meni smeta jeste miris koji ostaje na koži nakon uklanjanja šminke. Sama micelarna nema nikakav miris, ali nakon završenog posla, na koži ostaje neki "miris", koji se meni uopšte ne dopada. Ni u ovom slučaju, oči me ne peku tako da bih je preporučila onima koji imaju osetljive oči, jer će biti zadovoljni. Što se tiče ovog proizvoda sigurno neću ponoviti kupovinu, a ako ga opet dobijem na poklon, iskoristiće se. 


I za kraj, tu je slika sa sastavom oba proizvoda. Na levoj strani je sastav tonika, a na desnoj sastav micelarne vode.

Da li ste probali neki od ova dva proizvoda i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Nisam koristila ni jedan od ova dva Eucerin proizvoda, koristila sam Vichy tonik i bila sam jako zadovoljna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je Vichy tonik bas prirastao k srcu, a jedva cekam da probam cuveni Thayers cim potrosim ovaj Eucerin ;)

      Delete