Pages

Friday, June 19, 2015

Fails #1



Do sada sam pisala samo jedan "Fails" post i to sumirani za 2014. godinu (klik). Sada sam odlučila da na polovini godine, ubacim još jedan, sa nekoliko proizvoda koji mi nikako nisu odgovarali. Prosto, ne mogu više da ih čuvam u stanu radi slikanja i automatiski idu u kantu za smeće (većina). Meni, zaista, retko šta ne odgovara i trudim se da svakom proizvodu pronađem namenu. Međutim, u ovom slučaju, nije bilo pomoći. Kada sam primetila da više štete nego što prijaju, prestala sam da im dajem šansu. Moje mišljenje o proizvodima sa slike pročitajte u nastavku posta...




Za početak, tu je Colgate Plax tečnost za ispiranje usta, koja mi se nimalo ne dopada. Imala sam velikih poteškoća da nađem sredstvo za ispiranje koje mi odgovara. Listerine mi je prejak i kreću mi suze na oči od njega, Dontodent plavi i zeleni su mi preblagi, ovo mi ima veoma čudan ukus, koji je nešto između gorkog i slatkog i nimalo mi se ne sviđa. Ne osećam svež dah nakon ove tečnosti, ništa više nego kada je i ne koristim, tako da je potpuni promašaj. Neće ići u kantu, jer će muž nastaviti da je koristi, ali ja sam završila sa Plax-om. Do sad mi je Oral B tečnost bila najbolja, kao i crveni Dontodent, koji obožavam od pristupacnijih varijanti.


Zatim, tu je Balea maska za okoloočno područje i predeo oko usta. Ona je podeljena u četiri dela, ali je količina smeštena u svaki, daleko veća od one koja je potrebna, tako da se maska suši do sledeće upotrebe. Ni to ne bi bilo strašno da ona nešto radi, ali ne... Davala sam joj dosta šansi, međutim nisam primetila nikakav učinak. Kao krema je, pustim je da odstoji 20ak minuta, uklonim vlažnom maramicom, ali rezultati izostaju. Cena joj je bila niska, pa se ne kajem, ali je definitivno ne preporučujem.


Cococare balzam za suve pete i stopala sam naručila sa iHerb-a i u početku sam bila potpuno oduševljena njim. Ima blagi miris na pepermint, jako je mastan i delovalo mi je da odlično omekšava stopala. I tako je i bilo prvih par puta... Nakon toga, on je počeo strašno da mi isušuje kožu stopala, koja uopšte nisu mogla da ga upiju. Nanesem ga pred spavanje i dok sam još budna vidim kako samo stoji na koži, a u toku noći se obriše od posteljinu i ujutru mi stopala budu toliko gruba, kako se nadam da neće biti ni kad budem imala 70 godina. Užas! Ide direktno u kantu.


Još jedan proizvod sa potpuno suprotnim efektom od onog koji proizvođač obećava. U pitanju je DM-ov balzam za usne za devojčice koji sam morala da kupim zbog savršene kombinacije mirisa: jagoda- kokos. Miris jeste savršen, ali to je sve što sam dobila od ovog balzama. Usne mi je isušivao još više, iako sam se ranije uvek pitala kako je to moguće, kada neka devojka napiše za balzam. Sada stoji na stolu u činiji, pa ga pomirišem s vremena na vreme. Ali, da ga koristim, nemam nikakvu nameru, jer mi usne nikad nisu bile u lošijem stanju nego kada sam njega koristila.


I za kraj, tu je četkica za šaranje noktiju iz Avon-a. Ona je stigla u jako lošem stanju, pa ne znam da li samo do mog primerka ili su takve generalno. Iako je imala odličnu zaštitnu ambalažu, dosta dlaka je štrčalo. Ja sam čak pokušala da odsečem one koje su bile najkritičnije, ali se nove konstantno odvajaju. Samim tim, nemoguće je izvesti bilo kakav nailart. Sada su mi tu nove sa Aliexpress-a, tako da imam sa čim da se zabavljam, ali ova je totalni promašaj.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje?
Pozdrav :)

7 comments:

  1. Meni je Listerine na početku bio prejak, ali vremenom sam navikla i više mi ne smeta :) Kokos-jagoda kombinacija zvuči odlično, obožavam kokosaste mirise, šteta što je djelovanje razočaravajuće :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. A meni je Listerin u pocetku bio super, a onda suzeee :)) Kupim ga i sada povremeno pa koristim naizmenicno sa necim blazim :)

      Delete
  2. I ja imam problem sa pronalazenjem tecnosi za ispiranje usta! Svaka mi smeta ako je koristim svaki dan za redom! Bukvalno osecam kako mi razdiru sluzokozu! Sada koristim Genera tecnost i takodje mi smeta! Dontodent nisam probala, pokusacu sa njim, mozda budem imala srece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam i jednu Genera jer je bas jeftina ali mi je bila preblaga. Za sad se drzim crvenog Dontodenta a Oral B kupim kad je na akciji :)

      Delete
  3. Imala sam Avon cetku za nokte, jako loseg kvaliteta je, meni se ovaj kao srebrni deo odvojio nakon prvog koriscenja. Uopste nisam bila zadovoljna. :/

    ReplyDelete
  4. Nisam nijedan proizvod probala od ovih, ali mogu reci za Avon - posto sam Avon lider i pisem o njihovim proizvodima :) da mozes da ih reklamiras. Avon nudi 100% potpuno zadovoljstvo kupcu, tako da samo se obratis svojoj Avon dami i zamolis je da reklamira proizvod, ako smatras vec da nije stigao zadovoljavajuci. Takodje, ukoliko budes slucajno imala alergijsku reakciju na neki njihov proizvod mozes se naravno, zaliti.

    ReplyDelete