Pages

Saturday, June 20, 2015

Morgan Taylor: watch your step, sister!



Morgan Taylor lakove sam tek nedavno probala i u svojoj kolekciji za sada imam samo dva. O prethodnom ste već mogli čitati u zasebnoj recenziji (klik). Sada vam predstavljam lak iz "Cinderella" kolekcije pod nazivom "watch your step, sister!" koji mi se veoma svideo iako nisam ljubitelj roze lakova, izuzev neonskih. Kupljen je na popustu od 30%, a redovna cena im nešto ispod 1000 dinara.




Volim kada lakovi imaju neobične nazive, jer znači da se proizvođač potrudio da bude kreativan, a ne samo da laku dodeli broj ili šifru. Lakovi iz "Cinderella" kolekcije imaju jako zanimljiva imena, a meni je za oko zapao baš ovaj, iako sam otišla po potpuno druge nijanse. 


Formula Morgan Taylor lakova je možda i najbolja od svih lakova koje imam. Iako su mi Essie i dalje omiljeni zbog svojih pastelnih boja, moram priznati da se ovi lakše nanose. Četkica je srednje širine i dužine, a lak izuzetno kremast i kao takav uopšte nije zahtevan čak ni za one koji nisu najspretiniji u lakiranju. Što se tiče trajnosti, ne mogu ništa da vam kažem jer nanosim Seche Vite kao nadlak, koji svakom laku znatno produži trajnost.


Boja je zaista nešto posebno i slike nisu uspele da prenesu kako zapravo uživo izgleda, iako mi je ovo treći- četvrti pokušaj da pripremim ovaj post. Kad god sam ga nalakirala, pokušala sam da lepo uslikam, ali boja na fotografijama izgleda dosta blaže nego uživo. U pitanju je pink nijansa sa koralnim tonovima, koja je kao takva idealna za proleće i leto. Ja leti najčešće nosim plave nijanse i neon- koralne, pa mi je bilo jako neobično da mi je pažnju privukao ovaj lak. Međutim, to ne umanjuje njegovu lepotu i iako je nov, već nekoliko puta sam ga nosila na svojim noktima.


Trenutno su Morgan Taylor lakovi sniženi čak 50% a sve informacije možete dobiti na njihovoj fejsbuk stranici. Radnja se u Beogradu nalazi u Belvilu, u zgradi Krin. Imate još par dana prilike da ih kupite po veoma pristupačnoj ceni, pa ako ste zainteresovani za neki, požurite!

Imate li MT lakove i koji vam je omiljeni?
Pozdrav :)

2 comments: