Pages

Sunday, August 2, 2015

Eveline hand scrub & mask



Ovo je jedan od onih proizvoda koji kupite u prolazu, bez posebnog razloga, čisto da se nađe u korpi. Bar je to bio slučaj sa mnom! Kesicu sam odložila i potpuno zaboravila da sam je i kupila... Slučajno sam se setila da je imam i istog trenutka rešila da testiram! Mom oduševljenju nije bilo kraja... Za oko 100 dinara, moje ruke su dobile preporod!




Proizvod se sastoji iz dva dela, pilinga i maske. Na slici iznad možete videti kako izgledaju kada se istisnu iz kesice! Piling je potpuno providan, dok je maska bele boje. Bacila sam kesice, pa vam ne mogu sa sigurnošću reći koja je količina u kom delu, ali je zaista dovoljno da lepo "počastite" svoje ruke ovim odličnim tretmanom. Prvi korak je piling, a potom na red dolazi maska. Oba proizvoda mirišu fenomenalno!


Piling bi trebalo da se radi par minuta, pa sam i poslušala uputstvo. Jačina samog pilinga zavisi od vas, ali je svakako pre u grupi jačih nego blagih, što ja i volim. Sastoji se od sitnijih i krupnijih zrnaca i zaista odlično radi svoj posao. Tek kada sam isprala ruke, postala sam svesna koliko je ovaj proizvod dobar, jer mi je koža na rukama bila nežna kao nikada do sad.

Potom na red dolazi maska. Predviđeno je da se drži oko 15 minuta. Jako se lepo razmazuje, poput gušće kreme je. Ima je sasvim dovoljno da se nanese bogato, u debljem sloju, kako proizvođač i preporučuje. Koža je polako vremenom upija, a potom isperete i uklonite ostatke. 

Piling za ruke

Maska za ruke

Sastav oba proizvoda možete videti na slikama iznad.
Ja sam potpuno oduševljena i pilingom i maskom. Nisam sigurna da li se mogu naći u većim pakovanjima, ali svakako planiram da ponovim kupovinu. Ovo je zaista tretman, koji svako od nas može da priušti, a ruke će nam biti zahvalne. Nakon svega možete naneti kremu koju inače koristite, a ja sam se opredelila za Burt's Bees kremu od badema i mleka koja je dosta gusta i masna, kako bi doživljaj bio potpun (klik).

Da li ste probali ovaj ili neki drugi piling ili masku za ruke i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

2 comments: