Pages

Monday, August 10, 2015

Yves Rocher: Cherry Bloom body lotion



Danas vam pišem o mazalici za telo koju trenutno koristim! U pitanju je losion za telo sa mirisom trešnjinog cveta kupljen u Yves Rocher radnji u Pečuju, na akciji za oko 2 evra. Međutim, znam da ih ima i kod nas u Ušću i da su takođe povremeno na akciji. Imam još jedan drugog mirisa, koji čuvam još malo, a danas vam predstavljam svoje utiske o ovom losionu.





Ovaj losion je izuzetno lagan, pa je kao takav idealan za ove tropske vrućine koje traju već neko vreme. Jako se lako razmazuje, pa nije potrebna prevelika količina proizvoda. Struktura je više vodenasta nego masna, ali se zato nećete istopiti čim napustite klimatizovanu prostoriju. Miris je zaista predivan, čak i meni koja nisam ljubitelj cvetnih, nego uvek radije biram kremaste i voćne mirise. Ovaj losion mirise veoma blago i nežno, a opet dugo se zadrzi na koži, pa čak ujutru kad ustanem, ja osećam na koži miris losiona koji sam nanela veče pre. Leti uglavnom pre posežem za sprejevima za telo, ali čim vidim da koži treba hidratacija, uzimam ovaj losion i zaista ga sa zadovoljstvom trošim.


Sastav možete videti na slici iznad.
Dakle, preporučujem ovaj proizvod svima vama sa suvom kožom, koje ne možete bez mazalica ni leti kada su temperature jako visoke, a ne želite da se istopite čim kročite napolje, kao i svakoj od vas koja voli suptilne mirise, jer ćete se u ovaj zaljubiti sigurno!

Da li ste isprobale neki Yves Rocher losion i koji vam je omiljeni?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Zanimljivo izgleda, mogla bih da probam :)

    ReplyDelete
  2. Nisam nista probala od njih ali moracu da to promenim :D

    ReplyDelete
  3. Kremasti gelovi za tusiranje su prvo sto preporucujem! Skoro sam pisala o jednom- od makadamije koji mi je najdraza tusiraluca ikada! :)

    ReplyDelete