Pages

Thursday, October 1, 2015

Fails #2



Danas je tu jedan kraći post sa proizvodima koji mi nisu odgovarali. Nakupilo ih se nekoliko pa sam odlučila da vam odmah predstavim šta mi to nije odgovaralo. Naravno, to što se nešto meni nije dopalo, ne znači da ni vama neće. U nastavku posta pročitajte mini recenzije proizvoda sa slike...


Avon maslinovo ulje za lice je bilo predmet posebnog posta. Mog starog teksta se možete prisetiti ovde. On je pisan nakon mesec dana korišćenja, međutim, par nedelja kasnije, ovo ulje je mom licu prestalo da prija. Koža ga uopšte nije mogla upiti i samo je "sedelo" na licu. Pošto proizvode za lice uklanjam iz postavke čim pokažu prvi negativan znak, tako je bilo i sa ovim uljem.

I love... vanila & ice cream piling je dugo bio na listi želja, pošto mi ta linija I love... kozmetike ima najlepši miris na svetu. Kako sam losionom i puterom bila zadovoljna, očekivala sam isto i od pilinga. Ali, ali, ali... On je kao neki želatin i prilično mi je gadno kada treba da ga istisnem iz tube. Piling čestice su jako sitne i malo ih ima, pa i ne osećam da išta radi mojoj koži, a miris nestane pre nego što izađete iz tuš kabine.

Avon umivalica sa belim čajem je proizvod koji mi miriše gotovo identično kao i gorepomenuto ulje. Međutim, toliko je jako i agresivno za moje oči da ako slučajno i najmanja kap upadne u njih, ja imam utisak da će mi one ispasti. Bukvalno! Iako sam bila više nego pažljiva i umivala se samo sa zatvorenim očima, pomoći nije bilo. Sada je koristim za pranje četkica i dobro radi taj posao.

Essence quick dry top coat je veliki, veliki promašaj. Kada god sam mu dala šansu veoma sam se pokajala. Ne samo da ne suši nokte brzo, već se oni sporije suše kada nanesem ovaj nadlak. Pri tome ih još i umaže jer upija boju laka i u potpunosti ga uništi. Druga primena mu se ne može naći tako da ide pravo u đubre.

Lilly tračice za nausnice su, koliko sam ja čitala, veoma hvaljene. U mom slučaju nisu radile baš ništa. Bilo ih je nemoguće opustiti, tj. omekšati dlanovima, dok taj problem sa Lycia tračicama nemam. Nisam ni uspela da vidim kako rade, jer su bile potpuno krute i lepak apsolutno nije radio.

Aura kosa četka za rumenilo/ konture je bila prva u tu svrhu koju sam kupila, ali mi nažalost nije odgovarala. Dlake su previše krute i paraju rumenilo ili bronzer. Nisam uspela uspešno da je koristim ni za jednu ni za drugu namenu. Nemoguće je lepo izblendati proizvod, a to smatram najbitnijim. 

Da li ste probale neki od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

10 comments:

  1. Imam ovu Aurinu cetkicu i meni je dobra, nista spektakularno ali je sasvim ok. U pocetku dlake jesu bile malo krute ali vremenom su omeksale. Ostalo nisam probala. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mozda je trebalo da joj dam vise vremena ali sad pored RT nemam potrebu da se trudim i mucim sa njom :/

      Delete
  2. Nisam ni jedan, ali hvala na savetima :-) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mora da znaci da ni tebi ne bi odgovarali ali sto je sigurno- sigurno je :))

      Delete
  3. Meni je I Love... piling bio okej, ali me miris podsjećao na ljepilo xD

    ReplyDelete
  4. Avon umivalicu sam imala i isto me je jako smetalo za oči.

    ReplyDelete
  5. Identična stvar mi se dogodila sa Planet Spa umivalicom. Potpuni promašaj od proizvoda.

    ReplyDelete