Pages

Sunday, October 4, 2015

Favorites of the Month



Na redu je drugi post o mesečnim favoritima, a ovog puta vam predstavljam proizvode koje sam volela i najviše koristila u septembru. Planirala sam da vam ovaj post objavim pre par dana, ali to nažalost nije bilo moguće, tako da je tu sa malim zakašnjenjem. Jesen nam polako stiže, pa dolazi i do smene proizvoda, jer postoje oni koje preferiram kada dođu hladniji dani. Moje favorite septembra pogledajte u nastavku posta...




Za početak tu je Green Pharmacy anti-celulit ulje koje koristim oko mesec dana i koje mi je jako priraslo za srce. Kao što sam u novitetima spomenula, njegov miris mi se najviše dopada od svih do sada, jer sadrži limetu koja mi dosta prija. Što se tiče efekta, o onom dugotrajnom ne mogu još da govorim, ali koža zaista bude dosta zategnuta, nežna i ja sam jako zadovoljna za sada.

O Burt's Bees kremi za ruke sam pisala poseban post (klik). Mišljenje se nikako nije promenilo i zaista je smatram melemom za ruke i zanoktice. Pošto spada u grupu jako masnih, ja svoje ruke počastim njom u večernjim satima, pa se polako upija dok gledam TV pred spavanje. Ujutru mi ruke budu nežne kao nikada do sad! Ako dođete u susret sa ovim brendom, obavezno probajte neku kremicu.

Crystal dezodoras je stigao u poslednjem paketu sa iHerb-a. Iako je relativno nov u mom kupatilu, momentalno je postao omiljeni zbog svog više nego prijatnog mirisa zelenog čaja i kamilice. Imam još dva Crystal dezodoransa, ali je trenutno ovaj favorit. O preostala dva sam vam pisala ovde a isto mišljenje imam i o ovom.


Macadamia četku za kosu koristim konstantno već oko godinu dana ali je do sada nisam spomiljala na blogu. Ta greška se mora ispraviti! Sve što kažu o njoj je tačno- ja nikada ranije nisam lakše raščešljavala kosu. Jako je mali broj počupanih dlaka i prosto klizi kroz kosu. Po komentarima koje sam čitala rekla bih da je devojakama sa kovrdžavom kosom još lakše da uvide razliku sa i bez ove četke. Za cenu od oko 700 dinara dobijete odličan proizvod!

Avon silikonski serum nisam koristila skoro godinu dana, ali me je kiša u prethodnom mesecu naterala da mu se vratim, jer mi je kosa od vlage bila jako neposlušna. Ukoliko koristite i volite proizvode ovog tipa, čuveni zeleni serum za vrhove kose ste sigurno do sada već probali. Ja sam ga koristila godinama pre nego što sam izbacila proizvode koji sadrže silikon. Ali, tvrdim da je ovo jako dobar proizvod.


MUR Blushing Hearts rumenilo ne ispuštam iz ruku od kada je stiglo. Mislim da u prethodnom mesecu nisam nijedno drugo koristila. Odlično je i kao hajlajter za večernju šminku, mada sam ga ja koristila najčešće kao rumenilo tokom dana. Predivno izgleda na koži, ali i o njemu ste već mogli detljnije čitati (klik)

Bioten CC krema je bila prva krema tog tipa koju sam probala i momentalno je postala favorit. Onda sam u naletu nekih drugih prozvoda za lice zaboravila na nju, ali opet je tu! Pošto mi je T zona leti malo masnija, ova krema nije najbolje rešenje, ali sam se prilaskom jeseni vratila na nju. Detaljan post već postoji na blogu i možete ga pročitati ovde.


Plavi lakovi su mi omiljeni u svako doba godine. Samo se nijanse smenjuju od svetlih ka tamnim u zavisnosti od godišnjeg doba, ali i raspoloženja. Ovaj Aura lak mi je možda i najdraži plavi lak od svih. U pitanju je nijansa "skinny jeans" i iako je ova linija povučena, mogu se još uvek naći u drogerijama. Kako izgleda na noktima pogledajte ovde.

Ubedljivo najkorišćeniji proizvod za usne u septembru je bio Golden Rose mat karmin u broju 02. O njemu sam takođe pisala (klik), a ako kliknete na stari post biće vam jasno i zašto ga toliko volim. Kad god se dvoumim ili pak troumim koji karmin da nanesem na usne, ja se opredelim za ovaj jer sa njim ni u jednoj prilici nema greške. Ovo je idealna "my lips but better" nijansa.

NYX wonder pencil je još jedan noviji proizvod u mom neseseru ali ga koristim svaki put kada se šminkam, čak i minimalno. Za razliku od belih olovaka, ova daje dosta prirodniji izgled mojim očima i čini pogled otvorenim i svežim. Ukoliko niste do sada probali ili koristite isključivo crne krejone, probajte ovu olovku za oči, nećete se pokajati kad vidite razliku.

Da li imate neki od ovih proizvoda i da li ih i vi volite?
Pozdrav :)

18 comments:

  1. Rumenilce je preslatko i dopada mi se sto nisu klasicne roze nijanse :)

    sparklygoddess.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sva rumenila su mi roze pa sam odlucila malo da to promenim kad sam ovo kupovala :)

      Delete
  2. Divni favoriti.
    Ovu Macadamia četku jako dugo gledam i definitivno ju moram uzeti.

    Super si. ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako sam i ja godinu dana sigurno. I kad sam je kupila pomislila sam "Sta si cekala??" :D

      Delete
  3. Makadamija cetku obozavam, a obozavam i ove Avon kristale :)

    ReplyDelete
  4. GR karmin imam i ooobozavam ga! Htela sam da kupim cetku u Herbamarketu ali obraticu paznju i na ovu :-) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova je stvarno odlicna mada je sad veliki izbor tih cetki za lako rascesljavanje ;)

      Delete
  5. Rumenilo je savrsenstvo,zaljubljena sam u njega vec duze vreme,ali nikako da ga kupim :-( avonove kapi koristim godinama i bas su dobre...a makadamija cetku planiram da kupim u skorije vreme!

    ReplyDelete
  6. Divni favoriti! Lak mi je prelep. :)

    ReplyDelete
  7. Macadami četka, avon serum i Bioten cc su favoriti godine to jest među njima :)

    ReplyDelete
  8. GR je fenomenalan! Sve više mi se dopada njihova kozmetika!

    ReplyDelete