Pages

Saturday, March 12, 2016

Akvabent NeutralActive12 dezodoransAkvabent aktivnom kiseoniku sam već pisala na blogu, a sada je vreme da čujete koju reč o njihovom drugom proizvodu, dezodoransu. Nažalost, ne može se nabaviti u većini apoteka, poput aktivnog kiseonika, ali ukoliko vas budu zanimale informacije o ceni i dostupnosti, pišite im na njihovoj fejsbuk stranici. Dolazi u plastičnoj bočici sa raspršivačem, a količina koju dobijete je 70 ml. Ja ga koristim tačno mesec dana, jednom dnevno i potrošila sam jako malo (do polovine devojke koja skače na slici, hehe).
Već prilično dugo koristim samo zdrave dezodoranse i moja koža se već navikla na njih, tako da zaista rade posao. NeutralActive12 ne sadrži aluminijum hlorhidrat, konzervanse i alkohol. Posebno mi je drago što nema ni alkohol, jer ne moram da brinem da će me peći koža nakon brijanja. Bukvalno je poput vodice, bez ikakvog mirisa. Ja ga nanosim nakon kupanja, pred spavanje i ujutru kada se probudim nema ni traga neprijatnim mirisima iako mi je u stanu veoma toplo. Ukoliko poželim malo mirisa ja nakon sat vremena od prskanja dodam Alverde dezodorans u spreju koji sadrži alkohol, ali me ne pecka, jer je nanet nakon Akvabenta. Od zdravih dezodoranasa ne treba očekivati čuda, ali ja sam već prezadovoljna onima koje imam i potpuno sam se navikla na to da neće zaustaviti znojenje, već samo neprijatne mirise. Ide toplije vreme, pa ću videti kako će se pokazati, ali ja ni leti nemam problema sa njima, jer se svi tuširamo nekoliko puta u toku dana, pa i ne očekujem da mi bilo koji, pa čak ni nezdravi, drži neprijatne mirise pod kontrolom 12h.


Sastav možete videti na slici iznad.
Ovaj dezodorans je definitivno moja topla preporuka za sve vas koji volite ili tek počinjete da se upoznajete sa zdravim dezodoransima. Iako ih je na tržištu sve više, ja uvek preporučujem da imate neki  neutralan, bez mirisa, jer zaista dobro dođe kada ne želite da vam se pomešaju mirisi losiona za telo ili parfema sa dezodoransom. 

Da li ste probale ovaj ili neki drugi zdrav dezodorans i kako vam se čine?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da je GIVEAWAY u toku i prijavite se ako već niste!

2 comments:

  1. Nisam znala da Akvabent proizvodi i dezodoranse, dugo se kanim da predjem na korišćenje zdravih dezodoransa od kada sam saznala koliko su dezodoransi inače štetni, tako da hvala što si podelila ovaj prozvoda na blogu izuzetno je od pomoći. Verovatno ću ga kupiti.
    https://spersonally.wordpress.com/

    ReplyDelete