Pages

Tuesday, January 10, 2017

(Mini) Natura Siberica Haul



Nakon kraće (praznične) pauze, vraćam se sa novim postom! Iako mi je kupovina zabranjena do marta, kada sam istrošila određene proizvode, red je bio da se kupe novi. Iskoristila sam praznično sniženje u Natura Siberica radnji i kupila par stvarčica, a onda me je i mama obradovala sa još kojom. Šta sam to sve kupila i dobila, pogledajte u nastavku...




Masku za oporavak kose sam dugo želela da probam, ali kako je nije bilo u radnji, kupila sam masku za duboku hidrataciju kose, kao zamenu. Dolazi u pakovanju od 300 ml i cena joj je oko 1000 dinara. Ova, Oblepikha kolekcija, je snižena 20%, čini mi se. Masku nisam još uvek probala, jer imam Angel Therapy maske za još par korišćenja, ali ću vam sigurno preneti ustiske u recenziji kroz neko vreme. 

Drugi proizvod sa slike je iz iste linije, a u pitanju je piling za kožu glave, koji, između ostalog, potpomaže rastu kose, što meni itekako treba (jer mi kosa i dalje fino opada). Njega sam koristila jednom i nemam još ništa detaljno da vam kažem, sem da je u pitanju jako intersantan proizvod pošto se ni sa čim sličnim do sada nisam susrela. I o njemu ću vam detaljno pisati kad za to dođe vreme. Cena je oko 500 dinara.


Mama me je obradovala šećernim pilingom za telo od badema. Trenutno trošim jedan u ogromnom pakovanju, pa nisam sigurna za koliko će ovaj doći na red. Otvorila sam ga i mogu reći da obećava jer deluje kao da je grublji (što ja volim) i miriše fantastično. Jedva čekam da ga isprobam! Već sam jednom imala piling iz Organic Shop linije i izašla mi je alergija od njega, pa se nadam da to neće biti i sad slučaj. Njegova cena je oko 350 dinara. 


Za kraj, tu su i dve paste za zube. Prvo sam ja kupila plavu i oduševila se na prvo korišćenje, pa mi je mama uzela još jednu. Ovo su prirodne paste, pa samim tim, ne pene puno (skoro uopšte), ali ja sam navikla na to, jer koristim već jako dugo prirodne i biljne paste za zube. Plava će definitivno ući u favorite zime, a i zelenu jedva čekam da testiram. Cena jedne je oko 300 dinara.

Koristite li vi prirodne proizvode i da li ste probale nešto iz Natura Siberica asortimana?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Obozavam njihove proizvode i konacno resim da obradujem sebe,preparatima iz oblepikha linije,kad ono-nestalo! Cekam poslednji cas! Koristim njihove gelove za tusiranje,pilinge,putere,losione za telo...Sa svim proizvodima sam zadovoljna! Jedino mo ne prija body polish jer u sebi ima so koja mi ne prijw i pece,ostecenu kozu! Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam prvo obavila kupovinu na sajtu nekoliko dana pre Nove godine ali me niko nije nista obavestio o porudzbini. Tako da sam na kraju otisla i kupila... steta za losu organizaciju u internet probavnici ali proizvodi su super!

      Delete
  2. Da,da....bas sam sinoc gledala sajt i ponadala se da imaju te ,hvaljene oblepikha,proizvode za kosu...kad,lazna nada...Stoji da imaju,ali nema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda verovatno nije bilo nista od toga sto sam htela... samo su me mogli obavestiti...

      Delete
  3. Obozavam njihove maske za kosu :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Koristila sam dosta njihovih proizvodima i pisala sam o njima. Koristila sam šampon i balzam za kosu, njihov poznati piling za lice, dnevnu kremu i okoloočnu kremu, serum za mješovitu kožu...sa svim proizvodima sam prezadovoljna

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja htedoh piling sad ali ga nemaju jer je puno toga rasprodato na snizenju :/

      Delete