Pages

Thursday, January 12, 2017

Sophie la Girafe



Tu je i prvi bebi post u ovoj godini! Danas sam odlučila da vam predstavim našu Sophie la Girafe kolekciju. Iako nije u pitanju kozmetika, rešila sam da vam napišem ponešto o ovim predivnim stvarčicama sa slike! Sve su kupljene preko Purity Box online prodavnice, sem znaka za kola koji je kupljen u robnoj kući Leto, gde takođe možete pronaći seo SLG asortiman, pa i kozmetiku!



Sophie je počela da se proizvodi u Francuskoj davne 1961. godine i dan- danas izgleda isto. Izrađena je od 100% prirodne gume i jestive boje, a svaka je ručno naslikana.

Sophie "Bebe on Board" je znak za kola koji svetli kada je auto u pokretu, pa je kao takav jedinstven. Kada se izvadi "papirić" on počinje da radi pa svetli čim krenete da se vozite i tako daje signal drugim vozačima da je beba u automobilu. Cena mu je 590 dinara.

Sophie termometar je takođe odličan, jer može meriti temperaturu i vode i vazduha, pa je pravi 2 u 1 proizvod. Pri tome, jako je sladak, mada mislim da nekima može zasmetati što ga je moguće naći samo u plavoj boji. Meni je to omiljena boja, a nismo od onih koji oblače bebu isključivo u roze, jer je devojčica, pa mi to ne smeta. Cena je 780 dinara.

Sophie za kupanje imamo već neko vreme i prvobitno je korišćena za igranje na isti način kao sve druge igračke, a od nedavno, od kada je beba počela da sedi, ona počinje da služi svojoj svrsi. Sada, kada se kupa obožava da se igra sa njom i odlično joj skrene pažnju dok operemo kosicu (Tara nije preveliki fan onog "šeširića" za pranje kosice, pa je potrebna zanimacija da taj deo što brže prođe). Cena je 1290 dinara.


Sophie mini glodalica je proizvod koji najduže imamo, jer sam ga kupila još dok sam bila trudna. Iako sam prvobitno želela originalnu, veću žiraficu, smatrala sam da je ova ipak pogodnija za novorođenče. Nisam pogrešila! Beba je prosto obožava, ali ipak planiram da uskoro kupimo i veliku jer je već porasla! Cena ove je 1650 dinara.

Sophie kockice su najskorije kupljene, otprilike u vreme kada je Tara počela da žvaće i baca sve što joj dođe pod ruku. Izrađene su od istog materijala, pa su pogodne za žvakanje, dok iščekujemo prvi zubić. Dodatni plus je što ne prave buku kada se bace na pod, a izuzetno su lake za održavanje. Cena pakovanja od četiri kocke je takođe 1650 dinara.

Ima li vaša beba neki Sophie la Girafe proizvod?
Takođe, ako ste koristile njihovu kozmetiku za svoju bebu, napišite mi u komentarima utiske, jer planiram da i to probamo u budućnosti.

Pozdrav :)

2 comments:

  1. Sve je predivno i želim sve :). Za sada imamo samo glodalicu ali polako nameravam da uzmem nešto u skorije vreme, kockice su mi zanimljive baš.

    ReplyDelete