Pages

Monday, April 10, 2017

Sephora super regenerating oil- serum



Na zimskom sniženju u Sephori, ovaj uljani serum je bio jedan deo mog ulova. Mislim da se više ne proizvodi, sudeći po nekim stranim sajtovima, a nisam sigurna ima li ga još uvek kod nas u radnjama. Možda ponovo bude na popustu za koji mesec, jer znam da se to dešava sa nekim drugim proizvodima. No, ja sam ga platila 1300 dinara (bio je snižen sa 3500 dinara). 
Koristim ga preko mesec i po dana, pa su utisci tu!




Dolazi u prelepom staklenom ljubičastom pakovanju, sa dve spoljne zaštite (omot i kutija). Količina koja se unutra nalazi je 30 ml što je negde i standardno za ulja/ serume. Meni je i tamna nijansa bočice, a i sam naziv "regenerišući uljani serum" nagovestio da bih ga mogla koristiti u noćnoj nezi lica. No, kako mi koža nije suva, već normalna do kombinovana, ja sam ga koristila samostalno. Pokazao se kao odličan 2 u 1 proizvod, jer on meni menja serum i noćnu kremu. Na poklopcu, tj. pipeti ima "dugmence" koje je odličan dozer i tako sam sigurna da neću preterati i umastiti lice nepotrebno. Miriše jako prijatno, mada se miris ne zadržava predugo na koži (doduše, koristim ga pred spavanje, pa ne mogu sa sigurnošću da kažem kolika mu je tačna trajnost). Jedinu bojazan sam imala da ne bude previše mastan. Međutim, već pri prvom korišćenju sam shvatila da neću imati taj problem. Jako se lako razmaže i brzo upije, pa je osećaj na koži satenski. Ni tokom zime nisam imala potrebu da mazem bilo kakvu kremu nakon njega. Ujutru mi lice bude veoma nežno i ne osećam nikakav film na koži, kakav bude nakon nekih drugih noćnih ulja/ seruma. 


Klikom na sliku iznad možete videti sastav.
Još jedan način da ga koristite jeste da pomešate par kapi sa dnevnom ili noćnom kremom, ali kao što rekoh ja ga korstim kao samostalnu noćnu negu i tako mi sasvim odgovara. Kada sam ga kupila čitala sam recenzije po internetu i vidim da ga mnoge devojke hvale i da se žale što su prestali da ga proizvode. Ali, možda se u ponudi nađe neki novi, a sličan uljani serum. Sada znam da bi trebalo definitivno da obratim više pažnje na Sephorinu preparativu, koja je, rekla bih, nepravedno zapostavljena.

Koji serum ili noćno ulje vi trenutno koristite?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Prosle godine u junu je bilo ogromno snizenje u Sephori, tako da eto, ako nekog zanima <3

    ReplyDelete