Pages

Tuesday, February 26, 2019

Sebamed baby shampoo



Znate da jako volim Sebamed kozmetiku i da sam vam već pisala o mnogim proizvodima za bebe i decu. Danas ću sa vama podeliti utiske o šamponu za bebe, koji Tara (iako više nije beba) koristi par nedelja. Najpre smo probali mini pakovanje, a onda sam kupila i veliko, koje sadrži 150 ml proizvoda, a plaćeno je u Srbotrade apoteci, za vreme promocije, oko 380 dinara.





''U pitanju je formula bez suza, za nežnu kožu glave i kose kod beba i dece, koja sadrži blage aktivne supstance za pranje, pospešuje razvoj zdrave kože i rast kose, omogućava lako češljanje i preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kosu i kožu glave, kao i kod atopije.''
Ja se slažem sa svim stavkama koje je proizvođač naveo na deklaraciji. Šampon definitivno ne izaziva suze, prelepo miriše, kao i ostali Sebamed proizvodi za bebe, a nije potrebna velika količina po korišćenju. Moja ćerkica ima prilično dugu kosu, pa mi je jako bitno da šampon lepo opere kosu, a da je blag. Iako joj se kosa inače dosta mrsi, nakon pranja ne moramo da koristimo sprej za rasčešljavanje, jer šampon sam zaista razmrsi mnoge čvoriće i četka klizi kroz kosu. Ono što je meni jako bitno jeste da se veoma lako ispira, što će vam biti važno ako imate nemirno dete koje bi što pre napolje iz kade. Kosu joj perem najčešće svaki treći dan, ali se dešava da mora i dan za danom, ukoliko se uprlja (hranom, najčešće). Miris se zadrži recimo sutradan, ali to ne smatram manom, jer je tako sa većinom šampona. Sve u svemu, meni se jako dopada!

Koji šampon vaše dete koristi?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment