Pages

Monday, November 17, 2014

Aura smokey eyes


Danas će biti reči o senkama za "smokey eyes" iz Aure. Ovo je jedna manja paleta pod brojem 202, sa neutralnim bojama (po mom mišljenju), koje bi svaka od nas znala kako da iskoristi. Može se kupiti u drogerijama po ceni nešto manjoj od 500 dinara. Svaka senka ima 1 g. Ovo su senke koje ja gotovo uvek koristim za noćne izlaske.


Pakovanje je malo (stoga pogodno za nošenje na putovanja jer ne zauzima previše mesta), od crne plastike sa providnim poklopcem, tako da možete videti koje boje su u pitanju. Na poleđini se nalazi sličica na kojoj vam predlažu kako da nanosite koju boju da biste dobili efekat "smokey eyes". Dobiju se i dva aplikatora sa sunđerčićem, koje sam ja ukolonila jer koristim četkice. 
Sastav: talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, ethylhexyl, polybutene, synthetic wax, mineral oil, propylparaben, methylparaben.

*svočevi bez baze*

Sa ovim bojama imate mogućnost da napravite dve verzije "smokey eyes"-a, jednu koja vuče na crno i drugu koja vuče na braon. Pigmentacija je dobra, sem kod najsvetlije, ali tako je uglavnom sa tim nijansama. Ona se takođe može koristiti i kao hajlajter, jer je u pitanju svetlo- roze nijansa (gotovo bela). Sve imaju šimera u sebi, posebno druga i četvrta nijansa, dok su crna i najsvetlija skoro pa mat. 

Da li ste probale Aurine senke ili neke druge predviđene za "smokey eyes"?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Nisam ih još probala, ali baš ovu paletu merkam već neko vreme. Više bih volela da su sve mat, ili bar braon nijansa, ali dobro :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa simerom su ali je on zaista blag. Daleko su od nekih drugih koje imam i koje sljaste :)

      Delete