Pages

Monday, January 5, 2015

China Glaze: flip flop fantasy



Najavila sam vam recenziju jednog od četiri nova China Glaze laka i tu je! U pitanju je nijansa pod nazivom "flip flop fantasy" koja je najsavršenija neon narandžasta (breskva) boja. Kako ja neonce volim tokom cele godine, koristim ga i ovih dana. Može se kupiti u Alexandar Cosmetics-u i košta 455 dinara. Pakovanje je nešto veće nego kod većine lakova za nokte i sadrži 14 ml proizvoda.



Boja zaista "vrišti" i mislim da sam uspela to da vam prikažem na slikama. Kada se napravi fotografija bez blica lak deluje kao pastelno narandžasti, a ustvari je potpuno suprotno od toga. Teško sam se odlučila za boje koje sam kupila, ali sam za ovu jedino bila sigurna da mora biti moja. Naziv je takođe veoma zanimljiv i ovaj lak sigurno fantastično izgleda u letnjim mesecima na preplanuloj koži. Preostale boje ću uskoro isprobati, pa će biti i o njima reči na blogu.


Što se tiče formule laka, o kojoj sam čitala da je problematična, moram reći da nisam imala većih problema. One od vas koje nisu najveštije u lakiranju noktiju će verovatno imati poteškoća, ali ako pažljivo, precizno i brzo lakirate svaki nokat (iz dva, maksimum tri poteza) ne bi trebalo da bude problema. Njegova završnica je satenska, skoro pa mat i trajao mi je na noktima četiri dana. Veoma brzo se suši, tako da dok završite drugu ruku, prva će biti potpuno suva. Ja na slikama imam tri sloja. Što se mene tiče, utisci su 100% pozitivni i radujem se testiranju ostalih China Glaze lakova iz moje kolekcije.

Da li ste probale China Glaze i kakva su vaša iskustva?
Pozdrav :)

13 comments:

  1. Stvarno je jako lepa boja, za leto pun pogodak! :D

    ReplyDelete
  2. Šteta što se ne vidi puni sjaj neona na fotkama, obožavam takve lakove, nadam se da ću probati uskoro neki od China Glaze lakova jer sam već puno pohvala čula na njihov račun. Ova nijansa je <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne vredi, bolje nije moglo da se uslika. Cak su mi na kompu jace boje, ali kad udjem u post deluje kao da ih blogger ublazi :)

      Delete
  3. Izvrsna nijansa! :) Samo se bojim kako bi izgledala na skroz svijetloj koži..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam prilicno svetao ten a uz ovu nijansu deluje kao da sam blago preplanula :D

      Delete
  4. Prekrasan lak, na WL je otkad sam ga prvi put vidjela :D

    ReplyDelete