Pages

Sunday, January 4, 2015

Ebelin brush cleanser



Danas vam predstavljam proizvod koji sam kupila pre par dana ali je odmah isproban i zaslužuje recenziju. U pitanju je Ebelin sredstvo za čišćenje četkica za šminkanje. Pročitala sam pre oko mesec dana recenziju kod blogokoleginice koja nije iz Srbije i nisam mogla da dočekam da se pojavi i u našem DM-u. A onda, čim sam videla na drugom blogu da se pojavio, morala sam da ga kupim, pa me ni to što je bio 31. decembar nije sprečilo da odem po njega. Cena je 330 dinara za pakovanje od 100 ml.



Sve što vam je potrebno su maramica ili toalet papir, sprej i zaprljana četkica. Prsnete sprej direktno na četkicu, sačekate malo (30-ak sekundi) i protrljate maramicu. Videćete kako četkica momentalno postaje čistija. Ja sam postupak ponavljala više puta na svakoj četkici. I pored toga, vreme koje sam potrošila da ih sve očistim je daleko kraće nego kada sam ih prala na klasičan način, sapunom. Naravno, s vremena na vreme moraju se detaljnije oprati, ali kada ste u žurbi ovo je idealno rešenje. Ja sam, kada sam se sređivala za doček, odmah po završenom šminkanju za 5 minuta sve četkice očistila. Na slici ispod možete videti kako postupak izgleda nakon par prskanja ovim sprejom.

Kako je na slikama četka za tečni puder, treba više puta ponoviti postupak, dok je četkicama za  senke dva puta zaista dovoljno. Sve u svemu, ja sam veoma zadovoljna i nastaviću da ga sa zadovoljstvom koristim jer mi dosta štedi vreme. Nisam probala nijedan drugi sprej ovog tipa tako da ne mogu da uporedim, ali za 330 dinara dobijate više nego solidan, a veoma koristan proizvod. Ko ne voli da troši previše vremena na čisćenje četkica, poput mene, trk u DM.

Na koji način vi čistite svoje četkice za šminkanje?
Pozdrav :)

12 comments:

  1. Ja koristim Johnsons šampon kada ih perem, a perem ih jednom tjedno. Ali ovaj sprej mi je super, čitala sam o njemu na nekom od blogova i odmah ga uslikala da znam da ga trebam kupit :D Ali još uvijek nisam. Sigurno je super kad nemamo baš vremena za detaljno pranje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da odlicna stvar kada se zuri :) A klasicno pranje nam ne gine kad tad...

      Delete
  2. Dvoumila sam se između ovog Baleinog i Allin, na kraju sam uzela Baleu :D Nisam još stigla da ga isprobam al mi se čini da kod tebe skroz super radi za čišćenje nabrzaka. Baš me zanima kako će se pokazati kod četice za gel eyeliner i karmin. Pozdrav :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne koristim gel eyeliner vec tecni, a karmine nanosim bez cetke, tako da ne znam :)

      Delete
  3. Izgleda super, možda kada mi zaista dosadi klasično pranje posegnem za njim. :)

    ReplyDelete
  4. Bas sam pre neki dan razmisljala kako moram da kupim sredstvo sa ovom namenom, ali posto mi je lilly blize, verovatno cu na kraju kupiti allin :))

    ReplyDelete
  5. Super stvar,mogla bi isprobati,dobro dođe :)

    ReplyDelete
  6. Baš planiram nabaviti ovakav nekakav proizvod kojim bih dodatno čistila kistove. Inače koristim tekući sapun ili neki blagi šampon kako bih očistila kistove. Sprej se čini kao zgodno riješenje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je praktican kada nemamo vremena za klasicno pranje :)

      Delete