Pages

Saturday, January 17, 2015

Essence eyeliners



Nikada nisam bila vešta sa tečnim ajlajnerima. A onda sam, prošlog leta, kako mi je trebalo lagano štivo za more, odlučila da kupim julski Cosmopolitan. Uz njega se na poklon dobijala Essence šminka. Mislila sam da je to odličan način da besplatno dobijem tečni ajlajner i da ga isprobam, pa ako ne odgovara, nema veze, bar nisam bacila pare. Međutim, ja sam se u ovaj proizvod zaljubila od prvog nanošenja! Drugi sam skoro kupila, kada je Beach Cruisers kolekcija bila na sniženju za 129 dinara. On je u zlatnoj boji i idealan za ovaj praznični deo godine.



Crni 24h Stays No Matter What ajlajner zaista redovno koristim i obožavam. Nisam sigurna da li ga još uvek ima u prodaji i biće mi teško ako opet budem morala u potragu. Vodootporan je ali se micelarnom vodom bez većih poteškoca skida. To koliko je trajan govori činjenica da sam prvi put kada sam ga probala, skoro pa odrala kapak pokušavajući da ga skinem (nisam imala pri ruci ništa što uklanja vodootpornu šminku u tom trenutku). Trajnost mu je na zavidnom nivou, a maksimum koji sam testirala je 12h prilikom odlaska na jednu svadbu. Nije se pomerio ni jednog trenutka. Zaista odličan proizvod! Moguće je veoma prezicno izvući jako tanku liniju. I verujte da ne biste imale problema sa njim čak iako niste najveštije, jer sam ja od prvog puta imala odlične rezultate, a inače nisam majstor sa ovim tipom proizvoda. Kako izgleda na oku možete videti na slici ispod:


Što se tiče zlatnog, moram priznati da je kupljen samo zbog smešne cene. Nisam čak ni imala neku ideju kako da ga koristim, ali je uzet po principu "da se nađe". Kako su se malo nakon toga približili praznici, došla sam na ideju da ga koristim u kombinaciji sa crnim, tako što ću odmah iznad njega izvući jednu tanku zlatnu liniju. I zaista odlično izgledaju zajedno. Ništa više od šminke na očima vam nije potrebno. Elegantno, svedeno, a opet drugačije. On nije vodootporan, ali bez obzira na to izdržao je bez pomaka ceo izlazak. Nažalost, nisam se setila da slikam, ali mislim da vam je jasno kako izgleda. Ispod možete videti svočeve oba ajlajnera:


Ja cu se zadržati na tečnim ajlajnerima, pošto mi se oni u vidu olovke uvek veoma brzo osuše. Možda se nekom prilikom odlučim i na gel lajner, ali za sad ne bih eksperimentisala. 

Kakve ajlajnere vi koristite i koji vam je omiljeni?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Apsolutno ista situacija sa mnom, nisam koristila ovakve alajnere nikad dok nisam kupila Cosmo, ovo je bio prvi i mislila sam da nikad necu uspeti da rukujem sa njim ali sam se brzo uhodala i potrosila ga pre nekog vremena, svaki dan sam ga koristila.. Ja sam mu nasla zamenu, ako ne budes htela da isprobavas i da gresis, najslicniji je Aurin alajner, crno malo pakovanje, kao ovo, samo malo deblja bocica, pise samo Aura, kosta oko 300,350 din, cetkica je apsolutno ista kao i trajnost .. A ovaj essence je inace bio odavno odavno bas u prodaji pa je njima ostalo negde viska pa su ga zato delili prosle godine. :)

    ReplyDelete
  2. Za mene su ovakvi eyelinerse najlepse i najvise ih koristim.Mnogo mi se sviđa onaj braon-zlatni na slici bas mi je zao sto ga ovde u slovackoj jos nema :( Inace lep post! :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    ReplyDelete