Pages

Thursday, January 29, 2015

Eveline argan & vanilla body lotion



Odlučila sam da sačekam još malo sa otvaranjem The Body Shop putera od argana, pa sam u međuvremenu rešila da probam ovaj losion kako bih mogla ipak prvo da pišem recenziju za proizvod koji se može kupiti kod nas. U pitanju je Eveline losion za telo od argana i vanile za normalnu i suvu kožu. Ja sam svoj kupila u Pečuju za oko 3 evra, a mislim da mu je cena ovde oko 450 dinara (200 ml). Do sada sam probala Eveline proizvode za nokte i jednu kremu za ruke tako da je ovo prvi njihov proizvod za telo, koji testiram već nedelju dana...



Već nekoliko meseci koristim isključivo putere tako da je ovo definitivno bila promena. Losion je srednje gustine, kao i većina takvih proizvoda. Miris je zaista nešto što ga izdvaja u masi drugih. Prelep je! Ne miriše mi ni na agran i na vanilu konkretno, ali kao kombinacija mi se veoma dopada. Zaista sa njim nećete imati potrebu da koristite parfem. Trajnost je takođe na viskom nivou i moći ćete da ga osetite na koži sigurno bar 4h. Moja koža je zimi izuzetno suva, ali kako sam je dosta negovala puterima, ne smeta joj ovaj proizvod. Na ambalaži piše da je za suvu i normalnu kožu, ali ja bih se sa tim samo delimično složila. Za normalnu jeste, dok za suvu nije trajno rešenje, ali ako želite malo promene kao ja, neće vam napraviti problem. Oni imaju u ponudi i puter sa isim mirisom, tako da ako mislite da vam ovo u zimskim danima ne bi bilo dovoljno, možete probati njega i biti bez brige. Meni koža zaista ostane nežna do narednog korišćenja i nema ni traga perutanju koje nije retko ako zimi koristim blaže mazalice za telo. Na slici ispod možete videti i sastav ovog losiona. 


U svakom slučaju, ovo je proizvod koji preporučujem svima sa normalnom kožom, dok oni sa kožom sklonom isušivanju mogu sada koristiti puter iz iste linije, pa na proleće preći na ovaj losion. Miris je nešto što će vas odmah kupiti!

Da li ste probale ovaj losion i sta mislite o Eveline kozmetici?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. I ja koristim ovaj losion i prezadovoljna sam, obozavam njegov miris, i lijepo njeguje :)
    Inace volim Eveline proizvode, do sad me ni jedan nije razocarao :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam za sad zadovoljna svim sto sam probala od Eveline kozmetike :)

      Delete
  2. Dobila sam ga na testiranje i obozavam ga, predivan jee! :)

    ReplyDelete