Pages

Saturday, January 17, 2015

Eveline nail care



Danas vam predstavljam dva Eveline proizvoda za negu noktiju. U pitanju su Diamond nails učvršćivač i ulje za nokte i zanoktice. Treći Eveline proizvod koji sam probala i potrošila je 8u1, a moje mišljenje o njemu možete pročitati ovde. Cene su im nešto ispod 300 dinara i mogu se naći u svim drogerijama.






Diamond nails učvršćivač koristim isključivo kao bazu, a ne na način koji oni predlažu. Naime, trebalo bi da se (kao i 8u1) maže tri dana po jedan sloj, pa se četvrtog dana sve skine i opet tako ispočetka. Ceo postupak traje oko mesec dana. Kako sam ja svoje nokte povratila već korišćenjem 8u1 tretmana, nisam morala i ovaj proizvod na isti način da koristim. Ja sam se odlučila da on bude baza i kao takav mi veoma odgovara. Primećujem veliku razliku u trajnosti svakog laka od kako nanosim Diamond nails ispod. Sada mi svaki traje bar 5 dana (neki lošiji malo manje, ali npr. Essie i Golden Rose minimum 5 dana), što je zaista odlično. Ukoliko imate problem sa tankim noktima sklonim pucanju i listanju verujem da je i ovaj proizvod dobar koliko i 8u1 jer Eveline zaista ne promašuje kada je nega noktiju u pitanju.



Ulje sam kupila kada sam shvatila da Alverde serum ne mogu više nigde da nađem. O njemu sam pisala ovde. Kako imam problem sa odvratnom navikom da zubima kidam zanoktice (ne uvek, ali kada sam nervozna, da) meni je, biću iskrena, serum više pomagao. Međutim ne mogu ni da se žalim na ovo ulje, pre svega jer ga ne koristim dovoljno redovno da bih mogla imati 100% precizno poređenje ova dva proizvoda. Kako je u pitanju ulje, naravno masno je, pa ne mogu non stop da ga mackam kao što je to bio slučaj sa serumom. Ali, kada nemam neku baš problematičnu (svežu) zanokticu, već nakon jednog nanošenja Eveline ulja, može se videti razlika. Koža zaista bude nahranjena i nimalo suva, a redovnim korišćenjem vi koje imate suvlje zanoktice, rešićete svoj problem. A mi koje ih grickamo, moramo poraditi na toj ružnoj navici, jer nijedan proizvod nije svemoguć.

Koristite li vi Eveline proizvode za nokte i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Super post! Planiram da uzmem eveline 8u1. :-) sto se tice grickanja zanoktica :-) probaj AURIN preparat protiv grickanja noktiju, moj sin gricka zanoktice to sam mu mazala delovalo mi je i da neguje zanoktice i nokte. Pozdrav :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8u1 je takodje odlican! Probacu pa da vidimo moze li mi pomoci posto moja losa navika traje 20 godina otprilike :)

      Delete
  2. eveline 8U1 je najbolja stvar ikad, i jedina koja mi je pomogla, jer prije njega imala sam krvave nokte/prste, od grickanja, proobala sam i diamond hard, ali mi nije dobar kao ovaj 8u1, samo sto sa diamond hard nokti ljepse izgledaju kad stavis tri sloja, =D

    Amina <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je 8u1 najvise pomogao, a sada na oporavljene nokte Diamond dodje kao odlicna baza za lak :)

      Delete