Pages

Monday, January 26, 2015

iHerb products: review



Red je došao da napišem ponešto o proizvodima koje sam naručivala i za početak tu su tonik, dezodorans i balzam za usne koje sam kupila na iHerb-u. Koristim ih oko mesec dana i utisci su tu tako da recenzija nije morala da čeka. U nastavku posta pročitajte moje utiske...
.



Tonik dolazi u pakovanju od 355 ml i cena mu je bila nešto manje od 4$. Kupljen je umesto Thayers tonika pošto je bio snižen. Ne znam još uvek kakvi su Thayers tonici, ali ovim sam oduševljena. Nažalost stigao je polomljnenog poklopca, pošto carinici nisu bili najpažljiviji. Međutim, ni to ne umanjuje moju ljubav prema njemu. Nisam imala očekivanja, ali ovaj tonik je veoma brzo postao omiljena stvar u mojoj nezi lica. Koristim ga dva puta dnevno, ujutru i uveče, pre nanošenja kreme odnosno ulja na lice. Veoma lepo ukloni eventualne zaostale nečistoće i pripremi lice za nanošenje kreme. Miris je potpuno neutralan i jedva se i oseća, pa kao takav retko kome može smetati. Sve pohvale za ovaj proizvod i moja topla preporuka ako naručujete sa iHerb-a. Iako volim da isprobavam razne tonike, ovom ću se sigurno vraćati u budućnosti.



Ovo je moj prvi zdravi dezodorans u životu, tako da ni u ovom slučaju nisu postojala očekivanja. Pakovanje od 118 ml je koštalo 2.5$ tako da je i on bio veoma povoljan. Ja sam izabrala ovaj bez mirisa da bih zaista mogla da ocenim kakav je, a ne da ga volim samo zbog mirisa (što mi se priznajem, dešavalo). Njegova uloga nije da spreči znojenje (jer je to prirodan proces) već da spreči pojavu neprijatnih mirisa. Što se toga tiče, jeste da je zimski period godine, ali ovaj dezodorans zaista radi ono za šta je namenjen. Prilikom sledeće kupovine ću sigurno kupiti još neki i to sa mirisom, da ga testiram kada počne toplije vreme. Ukoliko putujete takođe ih možete kupiti, međutim ja u Mađarskoj nisam našla ove u spreju, a ne volim preterano dezodoranse u stiku. 



I za kraj tu je proizvod koji sam od sva tri najmanje koristila. Ne zato što je loš već zato što imam previše načetih labela. Kako nam zimi usne svima više pucaju, ja imam u svakoj torbi po labelo da se ne bih slučajno našla napolju bez zaštite na usnama. Iako ga nisam nanosila redovno već na svakih par dana, mogu reći da je veoma dobar. Ima boljih, ali u ovom rangu, za cenu od 1.7$ je odličan. Prijatnog je mirisa, usne ga relativno brzo upiju i ono što je meni jako bitno je da se ne topi na većoj temperaturi pošto znamo da ima onih koji postanu vodica ako slučajno stavite torbu blizu radijatora. Ne znam kakav bi bio na veoma oštećenim usnama, ali za usne kojima ne treba posebna nega ovo je proizvod koji će vam odgovarati. Balzame za usne retko kupujem iznova iste ali bih volela da probam još neke od Desert Essence-a jer sam ovim zadovoljna.

Da li biste probale neki od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Tonik i dezedorans stvarno zvuče obećavajuće. Posebno mi se dezedorans svidio, jer inače koristim Lush T'eo i stvarno mi je super, ali je cijena dosta visoka pa bih ga željela nadomjestiti nekom pristupačnijom verzijom ;). Baš ću malo škicnuti na iHerb što se još nudi od dezića ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imas i na vitacost.com slican izbor :) Ja planiram da kupim Crystal sa mirisom nara ;)

      Delete
  2. Tonik ću da pgoledam, jer imam u planu uskoro da naručujem, zvuči baš fino :) Taj dezodorans nije skup uopšte, a možda bih i ja mogla da se prebacim na nešto malo zdravije :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam mislila da su ti zdravi dezodoransi obicna glupost a zapravo 'rade' :))

      Delete
  3. Aha, to je taj čuveni dezodorans :) Zvuči fino, nema šta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da. Odlican je zaista! Evo narucih novi sa mirisom nara za leto, osvezavajuci :)

      Delete