Pages

Monday, January 19, 2015

Liebster blog award


Tijana sa bloga Sreća je zdravlje me je nominovala za ovaj tag i dala pitanja na koja treba da odgovorim. Iako sam danas planirala pauzu sa postom, morala sam se odazvati, tako da su tu odgovori na osnovu kojih ćete saznati ponešto novo o meni...




1. Kako i zašto ste započeli blog?

Imala sam jako težak ispit tog dana (koji mi je još uvek problem) i kako sam se probudila rano ujutru, a nije trebalo da krenem da fakultet do 13h samo mi je sinulo da napravim blog. Uzela sam Flormar lakove, poređala ih na terasi, uslikala ih i napisala ono što mi je prvo palo na pamet. Napravila sam profil na blogeru, izbacila post i otišla na ispit. Naravno, priča bi bila daleko lepša da sam ispit i položila, ali valjda će se i to uskoro desiti.

2. Vaš životni moto?

Nemam neki poseban moto. Jednostavno mislim da treba da se trudimo da stvaramo sebi i ljudima oko sebe sreću i to je to. Naravno, pokušaću da postignem sve ono što sam zamislila, ali ne postoji nijedna 'rečenica' koja me gura napred, više su to meni dragi ljudi.

3. Verujete li u snove?

Ovde nisam sigurna na šta je Tijana mislila- na snove kao na svoje ciljeve i želje ili na ono što sanjamo noću. U prvom slučaju ću reći da naravno da verujem i svakog dana se trudim da što više njih bude ostvareno. A što se tiče snova koje sanjamo dok spavamo, tu sam podeljenog mišljenja. Verujem da ima istine u tumačenju, jer je sve to u našoj podsvesti, ali nisam od ljudi koji će potražiti sanovnik kada nešto neobično sanjaju.


4. Vaš hobi osim blogovanja?

Kako nemam previše slobodnog vremena zbog fakulteta, posebno u vreme ispita, ovo mi je jedini hobi. Ali, između ispitnih rokova, volim da čitam knjige i gledam filmove. Na primer, trenutno pokušavam da odgledam sve nominovane filomove pre dodele Oskara i za sad mi dobro ide (preporuka: The imitation game, Big eyes, The Boxtrolls, Big Hero 6).

5. Da li vaši prijatelji i rodbina prate vaš blog i prihvatate li kritike?

Za blog znaju dečko i nekoliko dobrih prijatelja. Nisam se susretala sa nekim posebnim kritikama, ali ipak blog je tek od skoro pokrenut, pa ne znači da ih neće biti u budućnosti.

6. Recite nam nešto o sebi što do sada nismo znali.

Studiram građevinu.


7. Koje su po vama tri najbitnije stvari u životu?

Ovo je zaista lako pitanje. Zdravlje, sreća, ljubav. Upravo tim redom!

8. Omiljeni preparativni proizvod?

Izdvojiću jedan koji se našao i u godišnjim favoritima- micelarna voda. Zaista olakšava posao skidanja šminke. Kada se setim koliko sam mrzela kada se umažem mlekom, mislim da nikada neću koristi nesto drugo. Meni su za sad odgovarale sve tri koje sam probala: Garnier, La Roche- Posay i Mixa. Sledeća na redu je čuvena Bioderma.

9. Bez čega od šminke ne izlazite na ulicu?

Izlazim bez šminke na ulicu, a i dalje od toga, hehe. Međutim, ako bih birala proizvod koji smatram da mi je nabitniji u sakrivanju nedostataka, to bi definitivno bio korektor za podočnjake jer su moji jako izraženi (nasledno).


10. O čemu najviše vodite računa na sebi?

Naravno, odgovor je lice. Od kako sam mu se više tj. najviše do sada u životu posvetila početkom 2014. godine, vidim veliku razlliku. Ali moram da spomenem i telo. Kako mi je koža tela jako osetljiva i suva (pri tom i sklona alergijama) zaista vodim računa da je redovno hranim puterima, losionima i uljima i zaista uživam u tome.

11. Vaš životni cilj?

Sreća. Da se ostvarim u svemu što želim u tom određenom periodu života. Nemam neke određene ciljeve, sem onih koji se podrazumevaju (porodica, posao). Raditi svakog dana na tome da taj dan bude lep!

Toliko od mene... Neću nominovati nikoga posebno jer nemam vremena da pregledam ko je već radio tag, a ko nije, ali pozivam da sve vi koje želite da nam se malo bliže predstavite to i uradite ili u komentarima ili na svom blogu. Ko želi moze mi u komentarima ostaviti neke (ili sve) odgovore na Tijanina pitanja.

Pozdrav :)

*slike su preuzete sa interneta (weheartit.com)*

2 comments:

  1. Hvala za odgovore ,izgleda da nisam dobro u žurbi to pitanje o snovima dobro formulisala ali bitno je da ipak jesi razumela šta sam mislila :)

    ReplyDelete