Pages

Thursday, January 22, 2015

Naked Basics 2



Danas je tu još jedna stvarčica kojom sam odlučila da se častim. Kako mi je trebala paleta sa mat senkama, dvomuila sam se između theBalm- ove Meet Matte i ove Urban Decay palete. Pošto je ovo bila povoljnija varijanta, a i sadrži sve boje koje su mi potrebne, odlučila sam se za Naked Basics 2. Više o njoj čitajte u nastavku posta...




Paletu sam kupila na sajtu Feel Unique gde košta 22 funte ali sam našla na internetu kupon za (mini) popust, pa je bila 20 funti. Šiping je besplatan za sve porudžbine preko 10 funti, a paket nije ocarinjen pošto stiže iz Evrope (Engleska). Čekala sam 6 radnih dana da stigne. Što se tiče ovog sajta zaista ga toplo preporučujem, jer iako su cene malo jače, veoma je brza dostava i ne plaća se posebno. 


Paleta sadrži šest nijansi, koje su sve veoma neutralne i nosive u dnevnoj varijanti. U pitanju su tri svetlije i tri malo tamnije "nude" nijanse. Samo sam je jednom koristila ali bilo je dovoljno za ovaj post, jer pretpostavljam da svi znate da su Naked palete veoma kvalitetne. Tako je i sa ovom. Očekivala sam jako dobre senke, a to sam i dobila. Pakovanje je od tvrde plastike, sa većim ogledalom duž cele unutrašnje strane, takođe jako kvalitetno urađeno, tako da ova paleta definitivno opravdava svoju cenu. 


Jedina boja koja se blago presijava je prva pod nazivom "skimp". Ostale su potpuno mat. Druga će vam na svoču delovati kao slabo pigmentovana, međutim nije. Odlična je kao osnova za ceo kapak. Ostale su jače, pa se na slikama lepo vide. Izvinjavam se na lošijem tj. malo neurednijem svoču, ali nisam imala više vremena pošto sam slikala na dan slave (što nije bila najpametnija odluka, znam :)). Senke su veoma "mekane" (ne znam kako drugačije da se izrazim) i lake za rad čak i ako niste najveštiji u senčenju. Sa dobrom bazom traju dok ih ne skinete. 


Volite li više mat ili sjajne senke i da li ste probale neku od Urban Decay-a?
Pozdrav :)

14 comments:

  1. Paleta divno izgleda. Nemam ništa od Urban Decay-a, ali bih volela da kupim neku paletu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ranije zelela Naked 3 ali kako sam posle nasla drogerijsku zamenu za 10 dolara (Physicians formula, ima je na blogu) ostalo je da uzmem mat paletu, a ova mi je delovala bolje nego Naked Basics 1 :)

      Delete
  2. Paleta je predivnaaa *_*. Volim i jedne i druge, bitno mi je da su pigmentovane i da se ne sakupljaju u prevojima :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto se tice kvaliteta tu nema sta da se doda- odlicna :)

      Delete
  3. Divota! Kao i ostale Naked palete. Meni je za sada na wish listi Naked 3.Zaista kvalitetne i opravdavaju cijenu.

    ReplyDelete
  4. Omiljena za dveni luk i obrve. Odlične sivo-braon nijanse!

    ReplyDelete
  5. Ja da sam bila na tvom mjestu i da sam si morala birati između te dvije palete, ja bih uzela theBalm. :D UD su mi predivne palete i voljela bih sve da ih imam, ali theBalm su mi mnogo ljepše iako nemam nijednu još njihovu, ali ubrzo si kupujem nude 'tude napokon. :) Ova koju si kupila je lijepa, divne neutralne nijanse za svaki dan. Super si odabrala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja bih volela sve da ih imam ali mi zaistam kada samo boje pogledam, ova bila potrebnija :) A mozda se nekad i castim theBalm- ovom, nikad se ne zna... Ipak se razlikuje dosta od ove, pa mozda bude kupljena jednog dana :)

      Delete
  6. Moja mezimica :D <3 obozavam je i nosim svuda sa sobom :)

    ReplyDelete