Pages

Tuesday, January 6, 2015

Physicians Formula happy booster



Ovaj proizvod ste mogli videti u jednom od iHerb paketa. U pitanju je multifunkcionalni proizvod koji može služiti kao puder, rumenilo i hajlajter. Ja sam ga koristila isključivo kao hajlajter i kao takvog ga i recenziram. Koštao je oko 10$ i nažalost nije ga moguće kupiti kod nas jer je u pitanju američki drogerijski brend. Ja sam se i pored toga odlučila na recenziju, jer znam da ima vas dosta koji takođe kupujete preko iHerba, a i za one koji se još nisu odlučili na takav potez, da ih malo poguram, jer sam pristalica kupovine preko interneta.




Sam proizvod dolazi u veoma slatkoj roze ambalaži. Kada ga izvadite iz kutije i otvorite videćete da ima dva "sprata" (ne znam kako drugačije da objasnim, hehe). Na vrhu se nalazi hajlajter (puder/ rumenilo), a ispod je otvor sa četkicom i ogledalom. Veoma je praktično pakovanje, pogotovo ako ga koristite van kuće. Četkica se pokazala kao zadovoljavajuća tako da je nisam uklonila već njom nanosim proizvod.


Na slici iznad možete videti te "spratove" o kojima sam vam pisala. Iako mi ogledalca ne znače preterano kod ovakvih proizvoda inače, mislim da kada je hajlajter u pitanju dosta pomažu pošto ga ne nanosimo na celo lice već na ciljana područja pa malo ogledalo znači. Proizvođač takođe obećava da će vam korišćenje ovog hajlajtera popraviti raspoloženje. Ne ulazim u hemiju, ali svakako mi ovo divno roze pakovanje stavi osmeh na lice kada god ga uzmem u ruke, pa recimo da su u pravu, a i  miriše veoma prijatno.


 Sam proizvod je veoma nežan i svilenkast a pigmentacija je na prosečnom nivou. Sastoji se od srca različite veličine i boje. Na taj način možemo birati izgled koji želimo da dobijemo. Bež nijanse su odlične ako želite da ga koristite kao transparentni puder preko celog lica koji će vam dati svežinu i trunku sjaja, roze nijanse možemo koristiti kao rumenilo, a najsvetlije kao hajlajter. Kako ja uglavnom koristim rozikasta rumenila, meni se ovaj proizvod kao hajlajter savršeno uklapa. U zavisnosti od prilike i doba dana za koje se šminkam, koristim sve tri opcije što se tiče boja, ali ga uvek nanosim kao hajlajter jer daje veoma svež i prirodan izgled licu i odlično posvetljuje vrh jagodične kosti i deo ispod obrva.


Za kraj tu su svočevi, sa kojima sam se baš mučila jer ovo vreme stvarno ne dozvoljava lepe fotografije. Na vrhu je najsvetliji deo, potom bež, a na kraju roze. Ja najviše volim da pomešam sve, jer mi se čini da se tako dobije najprirodnija boja za dnevnu varijantu, dok noću uglavnom koristim samo najsvetliju, hladnu nijansu.

Kako vam se sviđa ovaj proizvod i da li volite da kupujete preko interneta?
Pozdrav :)

12 comments:

  1. Prekrasan je!! Prošle godine sam polako počela kupovati online!! A za Physicians Formula brend sam čula odavno, i vjerojatno ću imati barem jedan primjerak njihove dekorative :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto sam pocela prosle godine, prvo na Aliexpress-u pa se polako sirilo i na druge sajtove :)

      Delete
  2. Imam njihov transparentni puder i preporucujem ga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam samo ovo i paletu senki ali bih rado prosirila kolekciju :)

      Delete
  3. Najteze mi padaju recenzije svih tih predivnih dekorativnih proizvoda koji su nama samo preko neta dostupni, cega ja bas i nisam fan!
    Jako je lep hajlajter, mogu da zamislim kakva divna nijansa se dobija pomesano. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi, kad jednom pocnes da kupujes tako, svidece ti se :) Ja bas puno kupujem preko interneta i nisam imala nijedno negativno iskustvo ;)

      Delete
  4. Prelep je proizvod, odnosno mnogo lepo izgleda. I ja bih ga najverovatnije koristila kao hajlajter. :) Ja imam veliki strah od narucivanja preko internete. Bas sam naisla na Aliexpress i mnogo mi se dopala jedna haljina, ali i dalje nisam sigurna da li da narucim, jer cu se mnogo razocarati ako ne stigne ono sto sam ocekivala. :) Sad si me ti bacila u jos vece razmisljanje. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto se tice garderobe nemam iskustva jer sam cula da su i velicine i materijali uzivo problematicni :) Zato sa sitnicama nema greske ;)

      Delete
  5. Odličan proizvod! Physicians Formula ima dosta kvalitetnih proizvoda, voljela bih probati maskaru i cc kremu, baš me privlače, posebno ambalažom :D.

    ReplyDelete
  6. prelijepo izgleda :)
    puno puta sam gledala taj proizvod, no svaki put onda ipak pokušavam biti racionalna i još ga nisam kupila jer realno - ne treba mi još jedan takav proizvod :)
    no ambalaža je preslatka i znam da ću kad-tad popustiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam imala hajlajter i posle dugo razmisljanja se odlucih za ovaj tako da je opravdana kupovina :)

      Delete