Pages

Thursday, January 8, 2015

TAG: spend 6 'till Christmas


Pošto mi se jako svideo prethodni tag ovog tipa u kom smo birali šest proizvoda koje treba da potrošimo do Božića, odlučila sam da nastavim tim putem. Prethodni zadatak je bio završen i pre roka pa se nadam da ću i ovog puta biti podjednako uspešna jer je to odličan način da poguram sebe kada je trošenje nekih proizvoda u pitanju. Šta sam izabrala možete videti na slici ispod:


Maybelline Falsies maskara: Najčešće je nanosim u kombinaciji sa Colossal maskarom, ali ću dati sve od sebe da je i samostalno koristim. Razlog zbog kog je u tag- u je taj što imam neke nove maskare koje želim da isprobam, a ne bih ih otvarala dok ne ostanem bar na jednoj.

Eveline ulje za zanoktice: Čekam iz Amerike drugi proizvod ovog tipa, pa bih i njega da testiram čim stigne. O ovom ulju kao i o još jednom Eveline proizvodu za nokte vam spremam poseban post.

La Roche- Posay BB krema: Dobila sam je na testiranje preko bloga Mrs. Fox i takođe vam mogu napisati zasebnu recenziju ukoliko ima zainteresovanih. U ovom projektu se nalazi, jer imam Bioten CC kremu koja mi je draža pa bih da se prebacim samo na nju.

Madre Labs tonik: Pisaću vam o njemu sigurno, jer sam veoma zadovoljna, čim dođe na red, jer imam puno toga u planu za naredni period. Kako čekam porudžbinu sa vitacost- a u kojoj je još jedan tonik, želela bih da ovaj do tad potrošim pa da ih uporedim.

Balea dezodorans: Pošto je ovo samo jedan od mnogih koje koristim, htela bih da smanjim malo tu brojku. Inače, veoma lepo miriše, pa će se svim ljubiteljima maline svideti. Zaštitom sam podjednako zadovoljna. Poseban plus je što je bez aluminijumovih soli.

Avon Planet Spa Turkish maska: Nedavno sam počela da je koristim i biće recenzija čim je još malo testiram kako bih imala jasniji utisak. Dosta maski čeka na red, a kako ih redovno koristim (dva puta nedeljno) brzo se i troše, pa verujem da neće biti problema jer tuba sadrži samo 75 ml.

Rok da sve navedeno potrošim je 21. mart! Javiću se 21. februara sa izveštajem o napretku. Januar preskačem, jer ne verujem da će biti bitnog pomaka. 

Da li vi trošite proizvode iz iste kategorije sve odjednom ili idete redom, jedan po jedan?
Pozdrav :)

7 comments:

  1. Odlicna ideja! Svidio mi se i prethodni TAG, ali dok sam ga vidjela vec je bilo prekasno. Necu sudjelovati ni u ovome jer bas planiram post sa proizvodima koje zelim potrositi do pocetka 6.mjeseca (sve dekoratuva),pa mislim da bi mi ovaj tag bio previse. Tebi drtim fige!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se ne usudjujem stavljati dekorativu u ove postove :) Cak sam se i za ovu maskaru dvoumila ali vec je dugo imam pa valjda nece biti problem :))

      Delete
  2. Kod mene sve brzo ode, i dekorativa i preparativa, racionalno kupujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preparativu bas brzo trosim a dekorativu slabije jer ne koristim svakodnevno :)

      Delete
  3. Odlična ideja i svakako ću se priključiti!

    ReplyDelete
  4. Mene ovde zanima ovaj tonik od hamamelisa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tonikom sam bas zadovoljna i koristim ga dva puta dnevno od kako je stigao :) Spremam post!

      Delete