Pages

Monday, May 18, 2015

Avon luxuriously refining peel off mask



Sigurna sam da već znate za moju opsesiju maskama za lice i da je to proizvod o kom često čitate na blogu. Danas vam predstavljam još jednu Avon masku iz Planet Spa kolekcije. U pitanju je peel off maska, prva tog tipa koju testiram od Avon-a. Plaćena je oko 300 dinara u jednom od prethodnih kataloga, kada je bila na akciji.




Maska dolazi u crnom pakovanju koje je svojstveno za Planet Spa proizvode. Količina je standardnih 75 ml, što je po mom mišljenju idealno za maske za lice, jer ne volim kad im nema kraja i uvek se radujem testiranju novih, čak i kada sam 100% zadovoljna. Ova maska zaista deluje luksuzno i spolja, a i kada je nanesete. Ima u sebi zlatne čestice koje daju odsjaj kao i dozu elegancije. Miris joj je veoma prijatan, ali ne prejak. Srednje je gustine što mi se dopada, jer će mi definitivno duže potrajati nego Freeman peel off maska od krastavca koja je bila jaaako gusta. 


Sastav možete videti na slici iznad.
Suši se relativno brzo, za petnaestak minuta, s obzirom da ju je lako naneti u tanjem sloju. Lako se i uklanja, jednim potezom. Lice bude lepo očišćeno, kako od mrtvih ćelija, tako i od prljavštine. Ja je koristim svaki četvrti dan i jako sam zadovoljna. Sve u svemu, ostaje da je jedina Avon maska koja me je razočarala ljubičasta sa akai bobicama o kojoj sam prethodni put pisala. Za ovu dajem tople preporuke ukoliko volite peel off maske.

Koja je vaša omiljena Planet Spa maska?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Nisam koristila Planet Spa maske ali posle ovog divnog posta cu morati....inace koristim Purple Rain Cosmetics- ultra hranjivu piling masku za lice i jedna je od najboljih koje sam do sada koristila,savrsena je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas cu pogledati sta sve Purple Rain ima u ponudi, hvala na preporuci :)

      Delete
  2. Jako me zanima ova maska i ona ljubičanstvena, nadam se da će doći na red :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ljubicasta mi je ostavila najblazi utisak od svih, a ova mi se bas dopada :)

      Delete
  3. Imam ovu masku i odlicna je, bas sam zadovoljna :)

    ReplyDelete