Pages

Saturday, May 2, 2015

Estar night regenerative cream



O Estar kozmetici sam vam već pisala. Tada sam nahvalila njihov serum za hidrataciju lica i kremu za ruke i stopala, a sada vam pišem o još jednom proizvodu kog sam dobila na testiranje u vidu testera od 15 ml. U pitanju je noćna krema za regeneraciju koze, koja u "full size" pakovanju košta 636 dinara (50 ml). Oduševljenje nije izostalo ni ovog puta! Iako sam u trenutku kada sam dobila Estar proizvode za noćnu negu koristila Avon Planet Spa ulje osetila sam da mi koža je prezasićena njim i odmah prešla na ovu kremu.




Šta kažu iz Estra? "Noćna krema za regeneraciju i negu. Izuzetno hrani i poboljšava opšti izgled kože. Umanjuje bore, povećava elastičnost, obnavlja je i hidrira"
U potpunosti se slažem sa navedenim (za bore ne mogu da potvrdim jer iziskuje znatno duži period korišćenja, a ni moje nisu izražene jer nemam dovoljno godina :)). Ja sam ovu kremu koristila svakodnevno skoro tri nedelje. Miris joj je veoma prijatan i mene lično podseća na kreme koje su mama i baka koristile kada sam bila dete. Savršene je gustine- dovoljno masna kako bi nahranila kožu preko noći, a ne ostavlja mastan trag ni najmanje. Po mom misljenju ovo je najbolja noćna krema sa kojom sam se do sada susrela. Bukvalno jedva čekam veče da bih je nanela. U kombinaciji sa serumom daje odlične rezultate! 


Sastav možete videti klikom na sliku iznad.
Od trenutka kada je nanesem, moje lice kao da prodiše. Ujutru, koža je vidno svežija i to sam primetila već prvih dana korišćenja. Ovo je definitivno proizvod koji vredi probati, a posebno mi je drago što je domaća firma u pitanju. Imam još par stvari koje čekaju probu, a nakon toga kupujem ovu kremu u velikom pakovanju. Dobra vest je što Tamara iz Estra šalje testere proizvoda koji vas zanimaju, tako da se bez problema možete i sami uveriti u delotvornost kreme (a i drugih proizvoda, naravno).

Meni je preostao još jedan Estar proizvod koji ću vam recenzirati, a WL se prilično produžila zahvaljujući otkriću ove kozmetike.

Da li ste probale Estar kozmetiku i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment