Pages

Saturday, May 9, 2015

Avon Planet Spa India intensity body scrub



Jako volim pilinge, kako one za lice, tako i ove za telo. Pošto sam većinom proizvoda iz Planet Spa kolekcije bila zadovoljna, logično je bilo da probam i njihov piling za telo od sandalovine. Cena mu je bila 470 dinara u jednom od prethodnih kataloga. U tubi se nalazi 200 ml proizvoda. Da li je ispunio moja očekivanja, pročitajte u nastavku posta...




Sam izgled i naziv vam nagoveštavaju da je u pitanju nešto orijentalno i mistično. Ali, bez obzira na to koliko ste pripremljeni na lep miris, ovaj će vas sigurno ostaviti bez daha. Jeste malo jači, ali je toliko divan, da planiram da probam još stvari iz India Intensity kolekcije. Sam piling se sporije troši nego npr. Avon piling od čokolade, jer nije toliko gust. On je više gelaste teksture, poput marmelade. Unutra se nalaze jako sitna i na slici jedva primetna zrnca, koja veoma dobro rade svoj posao. Uz sve to, tu je i već pomenuti miris koji se širi celim kupatilom, a i stanom. Nisam do sad bila preterani ljubitelj mirisa sandalovine, jer mi je uglavnom bio prejak, ali je ovaj proizvod to potpuno promenio. Sada, sve što miriše na sandalovinu, mora biti moje!


Sastav možete videti na slici iznad.
Moje oduševljenje ovim pilingom se ne smanjuje ni nakon tri nedelje. Ja ga ne koristim svakodnevno, već svaki drugi dan najčešće, mada ponekad ne mogu da mu odolim, pa spojim par dana. Sve preporuke!

Imate li još neki Planet Spa proizvod da mi preporučite?
Pozdrav :)

9 comments:

  1. Planet Spa proizvodi su odlicni! Ja koristim kremu za telo sa tajlandskin cvetom, koza je tako mekana i svilenkasta citavog dana, miris je prelep i osetim ga jako dugo na kozi, cak mi i garderoba mirise na njega :) Iz kolekcije sa maslinovim uljem koristim vruce ulje za kosu i hidratantni losion za vrat i bistu! I oni su jako dobri, ali ne mirisu tako dobro kao krema sa lotosovim cvetom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inace koristim dosta Avon proizvoda, cak i nakit imam, i mogu da kazem da sam jako zadovoljna!

      Delete
    2. Moram probati nesto od toga... Narucila sam par stvarcica iz novog kataloga i jedva cekam da stignu :)

      Delete
  2. Ovo definitivno želim probati, volim miris sandalovine :)

    ReplyDelete
  3. Ovaj piling nisam probala, ali generalno PS proizvodi su mi fenomenalni, nega je fantasticna, a i mirisu prelepo. :D

    ReplyDelete
  4. Obozavam planet spa ,ali vec eko vreme imam nivea body scrub koji je savrsen. Mada definitvno cu probati neki planet spa piling posto su im maske za lice savrsene! :)

    ReplyDelete