Pages

Thursday, May 21, 2015

Balea capsules



Obavestila sam vas na fejsbuk stranici pre desetak dana da počinjem sa korišćenjem ovog Balea koncentrata u kapsulama. Kupila sam ga, naravno, u DM-u po ceni od 200 dinara. U pakovanju dobijete 7 kapsula i koristi se jedna dnevno. Ja sam ih nanosila ujutru, umesto dnevne kreme. Kako su se pokazale, pročitajte u nastavku...




Pakovanje je ono što me je prvo privuklo da uopšte kupim ovaj proizvod. To što sam bila pri kraju sa kremom za lice je presudilo. Bila je ovo idealna prilika da ih isprobam pre nego sto načnem novu dnevnu kremu. Dolaze u kartončiću u kom se nalaze kapsule poput onih za lekove. Ova plava verzija je namenjena za normalnu kožu i sadrži ekstrakt algi i maslinovo ulje. Proizvođač kaže da ublažavaju bore nastale isušivanjem kože i održavaju hidrantni balans kože. Sadrže vitamine A i E kao i maslinovo ulje. Čine kožu glatkom i elastičnom. Maslinovo ulje umiruje kožu i održava njenu vlažnost, dok ekstrakt algi hidrira kožu. 


Lako ih je koristiti. Dovoljno je da izvadite kapsulu, a potom makazicama odsečete vrh i istisnete sadržaj kapsule. Sam sadržaj je u vidu gela koji u sebi sadrži jako sitne i jedva primetne čestice (pretpostavljam, algi). Bez problema će vam jedna kapsula biti dovoljna za celo lice. Treba izbegavati područe oko očiju, ali to mi nije problem jer ga iz navike uvek preskočim i tu nanosim okoloočnu kremu. Sam osećaj nakon što razmažete sadržaj po celom licu je veoma prijatan. Imala sam utisak da čak i blago hladi lice. Ostavlja nešto poput satenskog finiša, ako mogu uopšte da upotrebim terminologiju rezervisanu najpre za ruževe. Veoma se brzo upije i odlična je podloga za šminku.


Sastav možete videti na slici iznad.
Sve u svemu, ja sam bila prilično zadovoljna ovim koncentratom i ako volite da testirate nove stvari ovo je nešto što bih vam preporučila. Ne mogu napisati kako mi se lice preporodilo od ovog proizvoda, ali ja zaista sem podočnjaka nemam nikakvih nedostataka na licu i koži. Nisam ni imala prevelika očekivanja tako da sam zaista zadovoljna i rado ću isprobati još neku verziju ukoliko ima odgovarajuće za moj tip kože. 

Da li ste probali neki koncentrat u kapsulama za lice i kakva su vaša iskustva?
Pozdrav :)

P.S. U toku je GIVEAWAY u kom možete osvojiti Aktivni kiseonik, pa se prijavite ako već niste!

14 comments:

  1. Nisam probala ali delje primamljivo

    ReplyDelete
  2. Ja sam kupila serum oz ove kolekcije.Privuklo me to sto sadrzi hijaluronsku kiselinu

    ReplyDelete
  3. Nisam koristila ali vjerujem da su dobre jer sam pročitala dosta pohvala i onima u ružičastom pakovanju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja cu bas da pogledam da li bi mi jos neke odgovarale :)

      Delete
  4. Hm, deluju zanimljivo, nije mi palo na pametda se upustam u njihovo testiranje (doduse nisam nesto ni trazila da vidim kakve su im recenzije), ali definitivno si me zaintrigirala. :)
    http://sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se nisam pokajala sto sam kupila. Vrede dosta vise od 200 din :)

      Delete
  5. Koji ti je podton koze? :)

    ReplyDelete
  6. Deluju zanimljivo, nisam ih probala. :)

    ReplyDelete
  7. Super su! Imas osjećaj da momentalno hidratiziraju kožu

    ReplyDelete
  8. Super su! Imas osjećaj da momentalno hidratiziraju kožu

    ReplyDelete