Pages

Wednesday, May 6, 2015

Eucerin face scrub



Ovaj Eucerin piling koristim već oko mesec dana dva puta nedeljno. Imala sam strah od toga što je iz DermoPurifyer kolekcije, jer je ona namenjena za masnu kozu, a moja to svakako nije. Ipak, nakon što sam pročitala da se na deklaraciji nigde ne pominje da je specijalno za masnu kožu, odlučila sam da mu dam šansu. Nisam pogrešila. Ja sam ga dobila od sestre, ali mu je cena u Srbotrade apoteci u vreme promocije oko 550 dinara (100 ml).




Šta kaže proizvođač? 
"Njegova formulacija bez ulja sa mlečnom kiselinom, deluje direktno na mestima problema, bez isušivanja kože. Mikročestice za čišćenje pora nežno skidaju izumrle ćelije sa kože, ne oštećujući je. Koža je primetno nežnija i čistija".
Ja se moram složiti sa svim navedenim, a pre svega sa činjenicom da nikako ne isušuje kožu. Na slici, a i uživo izgleda kao da su zelena zrnca jedino što radi piling, ali nije tako. Ja sam se baš zbog toga razočarala kada sam ga prvi put nanela na ruku. Međutim, tu je još mnogo sitnih, providnih zrnaca zbog kojih ovaj piling definitivno nije u grupi veoma blagih. Po mom mišljenju, savršene je jačine, tako da verujem da ni osobe sa osetljivom kožom, sklonom crvenilu, ne bi imale problem. Odlično očisti kožu i svaki put ga sa zadovoljstvom koristim.


Sastav možete videti klikom na sliku iznad.
Miris mu je veoma neobičan i ne asocira me ni na šta posebno, ali je veoma svež i razbuđujuć, posebno ako ga, kao ja, koristite ujutru. 
Sve u svemu, veoma sam zadovoljna ovim pilingom i verujem da ću mu se vraćati u budućnosti.

Koji piling trenutno koristite, a koji vam je omiljeni?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Ja nikako da probam neki Eucerin proizvod, one testre što si mi poslala čekam da mackam kada završim sa Acne Intensiv formulom, najbolja dva pilinga do sada po meni Bioten i Purple rain cosmetics maska i piling u jednom, neprevaziđen za sada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bioten je previse blag za moj ukus, ali ko ima suvu i osetljivu kozu, odlican je! Meni je koza tela jako osetljiva, ali lica nije, srecom :) Purple rain nisam jos uvek probala.

      Delete
  2. Imam Avonov piling sa cajevcem i cuveni Biotenov narandzasti. Ovaj tako dugo zelim da probam, koza mi je jako masna, sad je bila super promocija, ali nazalost, nisam bila u mogucnosti da narucim, moram prvo ova dva da potrosim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avonov nisam probala, a Biotenov mi je pre za suvu kozu jer je jako kremast i blag. Za ovaj pise da je za sve tipove, ali ja sam ipak cekala da mi se koza nakon zime vrati iz suve u normalnu/ mesovitu :) Znam da se ovaj moze dobiti i na poklon kada su promocije pa mozes nekad iskoristiti da ga i besplatno dobijes uz kupovinu neceg drugog :)

      Delete
    2. Znam, ali sad skoro kad je bila akcija 3 za 2 na Bioten ipak sam ga uzela da probam, jer je, je l' te, toliko hvaljen, a trebala mi je krema i jos sam uzela tonik. Nenacet je, ceka red, a ovaj tvoj ce malo da popriceka neku sledecu promociju...

      Delete
  3. Koristim Eucerin kremu za lice sa zastitnim faktorom vec duze vreme i odlicna je, moracu da probam i ovaj piling. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je Aquaporin pri kraju i obozavam je ali ima jos puno krema koje zelim da probam :)

      Delete
  4. Bez Pantenol rastvora ili spreja i naravno masti nikako ne bih mogla :) a u planu mi je da isprobam aktivni kiseonik i termalnu vodu!

    ReplyDelete