Pages

Saturday, May 23, 2015

Golden Rose silky touch pearl mono eye shadow



Ove Golden Rose senke ste mogli videti u poslednjem "New in" postu, tako da su došle na red da ih malo bliže predstavim. U pitanju su nijanse 114 (maslinasto- zelena) i 116 (prljavo- roze). Kupila sam ih u parfimeriji Kristabel u Terazijskom prolazu i svaka je koštala oko 200 dinara što je izuzetno povoljno posebno za kvalitet i količinu koju dobijete. Svaka sadrži 2.5 g proizvoda.




Za početak, tu je senka za oči u broju 116. U pitanju je malo tamnija prljavo- roze nijansa koja je novitet među mojom šminkom, jer nikada ranije nisam imala naviku da kupujem senke u boji. Svidela mi se na prvi pogled jer smatram da je boja jako nosiva iako ne spada u klasične "nude" varijante koje inače koristim. Pigmentovana je taman koliko treba kako ne biste preterali, a opet i kako biste mogli lepo da radite sa njom, posebno ako poput mene, volite blagu šminku na očima.


Glavni razlog zbog kog sam izbegavala senke u boji je upravo taj što su moje oči plave boje. I onda bi mi to uvek bilo previše kada sam zamišljala "look" u glavi. Opet, čim sam videla ovu predivnu boju znala sam da je moram kupiti i isprobati. I ona se, kao i prethodna, odlično kombinuje sa svim neutralnim paletama koje imam i zaista je obožavam. Što se tiče pigmentacije, važi isto kao i za prethodnu senku- sasvim je dovoljno pigmentovana za rad, a da ne morate da brinete da ćete preterati i izgledati smešno.


Tu su i svočevi na ruci- prvi je slikan napolju, na suncu, dok je drugi slikan unutra, u hladu. Bukvalno sam samo lagano prevukla prst preko senki i ovo je trag koji ostavljaju, tako da ćete se verovatno složiti sa mnom što se tiče pigmentacije. Imaju sjaja u sebi, ali kako imam dosta mat senki, odlučila sam da kupim ove sa šimerom, kako bi ih kombinovala zajedno. Taj sjaj je zaista suptilan, tako da mislim da bi se svidele čak i onima koji nisu ljubitelji istog u senkama za oči.


Pošto sam, kao što rekoh, tek počela da eksperimentišem sa senkama u boji, gledala sam kako bih mogla suptilno da ih ubacim, a da ta šminka može da prođe kao dnevna varijanta. Nemojte misliti da je pigmentacija loša, ja sam želela da boje budu jedva primetne, ali opet tu, jer ne mogu i dalje sebe da zamislim sa nekim ekstremno jarkim bojama na očima. Ali malo promene, nije na odmet! Oprostite za preslikanu maskaru na slikama, pošto su pravljene samo za post a videla sam tek kada sam skinula šminku i prebacila slike na kompjuter. Inače, koristila sam ove senke i Physician's Formula- Nude Eyes paletu.

Kako vam se sviđaju Golden Rose senke koje sam ja izabrala?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da do nedelje uveče možete osvojiti Aktivni kiseonik.

4 comments:

  1. Lepo izgledaju, imala sam ranije nekoliko njihovih mono senki razlicitih boja, ali nisam bila odusevljena, kao njihovim ruzevima, maskarama i rumenilima, na primer... Ne znam tacno zasto i sta mi je smetalo, vec sam zaboravila. :) Secam se da je bela bila kredasta, nepostojana i da se rasipala, recimo. Imas predivne oci, zbog toga sam i pocela da pisem komentar i plavu boju koja moze da podnese eksperimentisanje, nekako je ona neutralna, prefinjena plava, tako da bi mogla da se opustis sa bojama i das sebi vise oduska :) Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na lepim recima! Evo, pocela sam malo po malo da eksperimentisem da bojama na ocima :)

      Delete
  2. Ranije sam kupovala mono senke, mada sada cesce biram paletu od 4 ili vise senki i njih nekako uvek kombinujem, GR odavno nisam probala, ali vidim da imaju nove odlicne proizvode vredne paznje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proizvodi su im odlicni a konacno se poradili i na marketingu :)

      Delete