Pages

Monday, May 4, 2015

New in #10



Opet je tu moj omiljeni tip posta, a po čitanosti, rekla bih i vaš. Nakupilo se dosta noviteta, a po prvi put u mom slučaju broj dekorativnih stvarčica je sustigao broj preparativnih. Odlučila sam da malo eksperimentišem sa bojama kada je šminka u pitanju pa ćete moći da vidite dosta senki u boji što je novost za mene. Neke od proizvoda ste mogli videti već na fejsbuk stranici, ali sada su svi tu na jednom mestu i reći cu vam nešto osnovno o svemu kao i prve utiske, a recenzije očekujte u bliskoj budućnosti.




Proizvodi za negu lica



Tu su pre svega nove dve Weleda kreme, od irisa. Već sam podelila sa vama činjenicu da sam dobila dve noćne jer su me pogrešno informisali u Srbotrade-u da je stigla dnevna, pa je vlasnica u znak izvinjenja što sam dva puta dolazila i čekala u redu, odlučila da mi pokloni još jednu. Kasnije je stigla i dnevna, pa sam je kupila. Cena svake je oko 1000 dinara (30 ml). Noćnu koristim već neko vreme i zadovoljna sam tako da možete očekivati detaljnu recenziju uskoro.

Zatim, tu je Balea koncentrat za lice u vidu 10 "kapsula" koji planiram da isprobam čim potrošim Aquaporin, što ce biti već za koji dan. O njemu takođe planiram da pišem. Kupila sam ga jer je delovao zanimljivo pošto nisam nikada ranije nista slično probala, a i cena je bila zaista prihvatljiva- 200 dinara.

I poslednji proizvod za lice je hidrirajuca maska iz Avona. Iako poslednjom nisam bila zadovoljna (klik), odlučila sam da dam šansu ovoj pa ću vam utiske preneti u recenziji. Plaćena je u aktuelnom katalogu 300 dinara (75 ml). Da li će opravdati očekivanja koja imam od Planet Spa kolekcije, videćemo.

 Proizvodi za negu tela



Kupila sam i Balea penu za brijanje nogu sa uljem argana za sve tipove kože, kao i osetljivu kožu. Do sada nisam primetila ovu u nešto drugačijem pakovanju od onih koje inače koristim, ali kako joj je i cena bila niža, odlučila sam da je probam. U bočici ima standardnih 150 ml i koštala je 215 dinara.

Tu je i Avon svetlucavi losion za telo sa mirisom vanile (+ warm spice) a kako sam imala Glade sveću sa identičnim mirisom koju sam obožavala zimus, morala sam uzeti i ovaj losion. Nisam pogrešila, miriše božanstveno. Šljokice su zaista umerene, ali sigurno ne planiram da ga koristim svakodnevno, već u posebnim prilikama. Njegova cena je bila 250 dinara (150 ml).

Eucerin intimna kupka je proizvod o kom sad više puta pisala i svaki put u jako pozitivnom kontekstu, tako da je logično da sam ponovila kupovinu. U vreme promocije u Srbotrade-u cena mu je oko 350 dinara (250 ml).

Velnea proizvode dugo nisam kupovala jer me uvek Balea privuče svojim šarenim ambalažama, pa dosta ređe idem u Lilly. Ovog puta nisam mogla da odolim predivnom mirisu ovog pilinga, a kako ih inače brzo trošim, verujem da će ovaj uskoro doći na red. Trenutno je snižen i košta 200 dinara.

I poslednji proizvod za negu tela je čuveno Nuxe suvo ulje koje je dugo bilo na mojoj listi želja, a nakon što sam probala tester znala sam da ga moram kupiti. Planiram da ga koristim isključivo za negu tela iako je univerzalno, jer za kosu i lice imam već proverene proizvode. Miriše fantastično a moj utisak ste mogli pročitati i u prethodnom "Empties" postu (klik). Cena za 100 ml u Srbotrade-u je 2600 dinara.

Proizvodi za negu ruku i stopala



Balea kremu tj. balzam za stopala koristim već neko vreme i veoma sam zadovoljna. Nije premasna, brzo se upije, a stopala budu jako nežna. Zbog brzine upijanja draža mi je čak i od njihove kreme za stopala sa ureom. Njena cena je 280 dinara (100 ml). Miris joj je veoma lep, takođe.

Titania turpiju sam kupila samo zbog zanimljivog oblika, iako mi turpija za nokte trenutno ne treba. Biće isprobana prvom pilikom i nadam se da je dobra kao i ostale njihove turpije koje sam do sad probala. Kupila sam je u Lilly-ju po ceni od 190 dinara.

Još par Titania proizvoda je tu- krema za stopala iz koju se dobija suđer za glađenje stopala gratis. Titania kreme su trenutno snižene u Lilly-ju i cena im je 230 dinara (75 ml). Ja sam izabrala ovu sa ureom za ispucala stopala i očekujem da će biti masnija pa planiram da je nanosim kao noćnu kremu, pred spavanje.

Tu je i Avon maska za stopala od lavande koju sam ranije imala i više mi se dopada nego parafinska Planet Spa maska koju trenutno koristim. Prosto, ova maska je poput glinenih maski za lice i osuši se, dok je parafinska poput kreme i mislim da nije praktična kao ova. A možda sam ja samo navikla na ovaj tip maske. Njena cena je 270 dinara (75 ml).

Za kraj, tu je Avon krema za ruke od lotosovog cveta i čokolade koja nestvarno miriše. Uzela sam je jer se dobijala za 100 dinara iz neki Planet Spa proizvod. U tubi ima 75 ml.

Šminka



 Kao što rekoh, odlučila sam da malo eksperimentišem kada su boje senki u pitanju jer su mi sve palete i mono senke u nude nijansama. Opredelila sam se za Aura i Golden Rose senke pre svega zbog izbora boja i odnosa cene i kvaliteta. Mini Aura senku sam platila 155 dinara i ona je u boji breskve (07), dok su GR senke u prljavo roze (116) i maslinasto- zelenoj boji (114). Njih sam kupila u Kristabel parfimeriji na Terazijama i svaka je koštala 210 dinara.

Tu je još proizvoda ova dva brenda- hajlajter od Aure u broju 219 koji je zlatne nijanse čija je cena bila 425 dinara i četkica za senku koja košta 220 dinara, kao i Golden Rose karmin u broju 98 koji sam kupila kao zamenu za MAC Angel i oduševljena sam! Planiram da ga nosim na svadbi kao konačan izbor jer je boja predivna. O njemu vam takođe mogu pisati zaseban post. Cena mu je 200 dinara u Kristabelu.

Flormar olovka u broju 231 je dugo na WL ali je non stop bila rasprodata, tako da sam otišla u radnju čim su na fejsbuku objavili da su im ponovo stigle. U pitanju je nijansa između bordo i braon, koja uz neutralnu šminku na očima, odlično izgleda. Trajnost je super, u to sam se uverila pre par večeri, kada nisam imala potrebu nijednom da je popravljam.

Lakovi za nokte



Opet sam se otrgla kontroli kada je kupovina lakova u pitanju pa ih u ovim novitetima ima dosta. Uglavnom su tu drečave, letnje boje koje su idealne za predstojeće toplije dane. Golden Rose lakovi su u bojama 05 (nude) i 08 (pink) i cena im je 130 dinara u Kristabelu. Aura lakovi su u nijansama 42 (kraljevsko plava) i 61 (prvljavo mint) i njihova cena u Lilly-ju je oko 160 dinara. Essence lak je bio na polici sa sniženim proizvodima i plaćen je 130 dinara (broj 138). Sixteen lakove sam kupila samo zato što su bili na akciji 1+1 gratis (Lilly) i već su spojene kombinacije pa sam se jedva odlučila pre svega zbog svetlo zelene. Pink lakova već imam tako da će ovaj biti za neku od vas u narednoj nagradnoj igri.

Ostalo



I za kraj tu su tri proizvoda koja nisam svrstala ni u jednu kategoriju

Propanthen sprej je multifinkcionalan proizvod koji je koristim za negu kože glave. O njemu ću sigurno uskoro detaljnije pisati, dok skupim jos utisaka. Kupila sam ga u DM-u po ceni od oko 500 dinara. U pitanju je proizvod firme Top Ten. Bočica sadrži 200 ml spreja.

Akvabent aktivni kiseonik sam uzela da probam umesto termalne vode za umirivanje crvenila nogu nakon brijanja, jer je dosta isplativija opcija. Za sad mi se dopada kako radi taj posao i planiram da počnem da ga koristim i u nezi lica. Cena mu je oko 550 dinara u apotekama.

I za kraj tu je Aura odstranjivač laka sa noktiju. Veoma sam zadovoljna onim u roze bočici pa sam sada kupila ovaj u beloj da testiram. Cena je 200 dinara za 100 ml.


Kako vam se dopadaju moji noviteti i da li ste probale nešto od ovoga?
Pozdrav :)

15 comments:

  1. Jako lepi noviteti, probala sam Avon losion za telo i kremu za ruke super su mi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam za sad samo njusnula jer teram sebe da redom koristim i da nema otvaranja novog dok se staro ne potrosi, ali super mirisu i ne znam kako cu odoleti :)

      Delete
  2. Imam ista dva GR laka, super su boje :D A 231 olovku jos nisam uspela da nadjem :(


    http://karminisanje.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja kada sam kupovala prosle nedelje ih je bilo bas dosta u Flormar radnji kod Vuka :)

      Delete
    2. Pogledacu ovih dana, hvala ti :)

      Delete
  3. Jedva čekam recenziju za Weleda noćnu kremu, pošto trenutno koristim dnevno-noćni fluid i prezadovoljna sam :) Odličan post, dopadaju mi se slike!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa i ja sam taj fluid uzela da koristim kao dnevnu kremu ali sad vidim da se nisam lepo izrazila. A nocna mi je za sad odlicna... jos malo i eto recenzije posto kremama dajem mesec dana da se pokazu ;)

      Delete
  4. Malo, malo neko ubaci Eucerin za intimnu negu i sada definitivno moram da ga uzmem! Titanija kremice za noge su mi ok, 3 sam ove zime potrosila za vecernje mackanje. Sixteen lakice sam i ja nahvatala u Lilliju i uzela istu kombinaciju boja :D Bas me zanimaju utisci za Propanyhen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eucerin obavezno probaj, ako uhvatis promociju, jos bolje jer je cena znatno niza :)
      Propanthen je na testu i bice uskoro recenzija...

      Delete
  5. Lakovi mi se bas dopadaju, vedre i upadljive boje za prolece.
    Planiram da kupim ovaj Avon losion nadam se da ce mi biti super. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga jos uvek nisam probala, ali mirise predivno. Nekome je mozda zimski miris ali ja u vecem delu godine volim mlecne vise nego vocne mirise :)

      Delete
  6. Ova Baleina pena mi je bila prosecna ako se dobro secam, a Titania kamen za pete koristim dugi niz godina i necu ga menjati :). Imam Bonbon senku 03 i GR mat senku 203 (boja koze), kao i ovu Aurinu cetkicu, hajlajter i Flormar olovke (samo druge nijanse), sve navedeno volim. Aktivni kiseonik sam imala ali od drugog proizvodjaca, nekako sam vise ocekivala od njega. Cekam tvoje iskustvo sa Heavenly Hydration maskom, bas me zanima kakva je :). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si bas dosta ovih stvarcica probala :) Drago mi je da imas dobra iskustva sa sminkom i nadam se da ce i meni odgovarati. Maskicu cu ovih dana isprobati tako da ce biti recenzija u nekoj od narednih nedelja :)

      Delete
  7. Ja imam ovu titania kremu za stopala. Totalno je masna, nema mirisa i sporo se susi. Iskljucivo je pred spavanjem nanosim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja tako planiram da je koristim. Imam blaze, brzoupijajuce za preko dana :)

      Delete