Pages

Thursday, May 28, 2015

New in #11



Pošto ste se na fejsbuk stranici tako izjasnili, danas je tu "New in" post, jedanaesti po redu. Priznaću, i ja volim ovakve postove, kako da ih čitam na drugim blogovima, tako i da ih pišem. Jedino što ne volim, jeste to što kad god je trenutak za ovaj post vreme postane loše i jako se mučim sa slikama, jer je po ceo dan mračno. No, izborila sam se sa tim, pa vam danas predstavljam najskorije novitete.



Proizvodi za negu tela


Za početak tu je Freeman piling za stopala od šljive i peperminta koji sam kupila na sniženju u DM-u za oko samo 350 dinara. Nisam ga još isprobala jer trošim Avonov piling, ali se jako radujem njegovom testiranju jer me do sada nijedan Freeman proizvod nije izneverio. 

Tu su i dva Balea gela za tuširanje: od vanile i kokosa i od ananasa i kokosa (limited edition). Iako tuširalica imam zaista previše i svesna sam tog problema, nisam mogla nikako da odolim jer fenomenalno mirišu. Tako da se tešim time da će se svakako potrošiti. Ali mislim da definitivno moram uvesti sebi zabranu kad je kupovne gelova za tuširanje u pitanju. Inače, cena svakog je bila oko 150 dinara.

Još jedan Balea proizvod je tu, i to novitet, koji je naravno morao da me privuče da ga kupim. U pitanju je losion za telo u spreju. Probala sam na ruci samo i veoma lepo miriše, jako neutralno, što bismo rekli "na čisto". O njemu svakako planiram da vam pišem ceo post cim dođe na red za trošenje, a mislim da će to biti uskoro zbog recenzije. Koštao je 280 dinara.

Znate koliko volim I love... proizvode, tako da sam morala da iskoristim akciju koja je do skoro trajala i kupim piling od vanile i sladoleda za 325 dinara. Već sam imala puter istog mirisa, a imam i losion koji je pri kraju, tako da je logično bilo da probam i ostatak kolekcije. Gelu za tuširanje sam, ni sama ne znam kako, ovog puta odolela. Deluje da je baš gelaste teksture, gotovo kao želatin. Detaljnu recenziju očekujte kada ga isprobam.

I poslednji proizvod iz ove kategorije je takođe Balea. U pitanju je čuveni piling za telo sa morskom soli. Dosta recenzija sam pročitala o njemu na hrvatskim i bosanskim blogovima, tako da sam jedva čekala da ga ugledam na našim policama. On je sledeći koji ću probati, čim potrošim Avonov od sandalovine koji mi je pri kraju. Takođe vam spremam posebnu recenziju. Koštao je oko 300 dinara. 

Proizvodi za negu lica


Tu je još jedna micelarna voda, i to Mixa. Drugu verziju, protiv isušivanja kože sam već imala i bila sam zadovoljna pa odlučih da isprobam i ovu za netolerantnu kožu. Takođe je bila na akciji i platila sam samo 385 dinara za 400 ml micelarne vode. Čim je isprobam, preneću vam svoje iskustvo kao i poređenje sa prethodnom koju sam testirala.

Naravno, tu je par proizvoda iz Avon-a. Prvi proizvod je čistač lica koji dolazi u bočici sa pumpicom koja ima 150 ml proizvoda. Cena mu je 290 dinara u aktuelnom katalogu. Drugi Planet Spa proizvod je piling za lice sa mineralima Mrtvog mora. Masku iz iste linije sam imala ranije i jako sam bila zadovoljna pa sam odlučila da isprobam i piling. On je koštao takodje 290 dinara. 

I za kraj ovog dela, tu je kineska AFY maska za vađenje mitisera koju sam naručila sa Aliexpressa. Nisam nikada ranije smela da se odvažim da probam bilo kakvu kozmetiku iz Kine, a onda sam videla da je jedna blogerka pohvalila ovu crnu masku, što me je nateralno da istražim po internetu (youtube-u, pre svega) o ovom proizvodu. Nakon dosta pozitivnih komentara odlučila sam da je kupim i to za samo 2 $. Uskoro vam pišem o njoj, pa ovog puta neću ništa reći, iako sam je već isprobala. 

Proizvodi za sunčanje


Leto nam se približilo, iako trenutno pogled kroz prozor govori da je jesen. Ali, kako sunce uglavnom naglo upeče nakon ovih padova temperature treba se za svaki slučaj na vreme pripremiti (rekoh ja, koja sam već stigla da imam alergiju od sunca, haha). No, na greškama se uči!

Tu je Eucerin mleko za sunčanje za osobe sklone alergijama. Naravno, opet ga nisam kupila na vreme, već nakon prve alergije, ali dobro, bitno je da je tu. Isprobala sam ga dok su još bile velike vrućine i nije se pojavilo crvenilo, tako da deluje. Cena mu je bila 1250 dinara u Srbotrade apoteci.

Što se tiče Sun Dance proizvoda, tu su dva: after sun krema za lice kao i krema za sunčanje sa spf 20. To je jako mali faktor koji planiram da koristim poslednjih dana na letovanju, kada već budem dobila lepu boju. Miriše na kokos! Cena after sun kreme je 200 dinara, a losion za sunčanje je trenutno snižen na samo 325 dinara.

Top Ten proizvode već godinama koristim i nisam nijendom do sad bila razočarana. Odlučila sam se za losion u spreju sa faktorom spf 50 za prve dane na jakom suncu. U utorak je u Liliju bilo sniženje od 20% na sve proizvode za sunčanje, pa je ovaj losion plaćen samo 520 dinara.

I za kraj, tu je Avon after sun losion u spreju. Kupila sam njihov after sun puter još pre dve godine i kako mu ovog leta itiče rok, trudim se da ga ovih dana potrošim (samo mi sunce fali). Svoje utiske o njemu ću preneti u "Empties" postu, a ovog puta sam se opredelila za losion jer se dosta brže upija pa je pogodniji za visoke temperature. Košta 240 dinara u aktuelnom katalogu.

Šminka i druge sitnice


Već sam se na fejsbuku pohvalila da su mi stigle četkice za šaranje noktiju i tračice iz Kine sa Aliexpress-a. Set od 15 četkica je koštao 2 $, a 20 kotura tračica je koštalo 1.4 $. Neke od četkica sam probala, ali trebaće dosta vežbe i strpljenja da bi nokti izgledali pristojno kada ih sama šaram. Tračice su odlične, a kako nokti izgledaju sa njima pogledajte ovde

Tu je i mini L'occitane kremica sa ši puterom koju sam dobila na poklon uz časopis Cosmopolitan. Probala sam je i zaista je odlična, ali opet ne bih izdvojila 900 dinara za 30 ml kreme za ruke.

Kada su ruževi u pitanju, ovog puta sam kupila dva komada. Essence u nijansi 05 cool nude (310 dinara) koji ne skidam ovih dana. Odlična im je nude kolekcija i nisam pogrešila iako sam se dvoumila između ove i nijanse pod brojem 03. Počastila sam se sa još jednim Aura mat karminom, koji je u boji 611 time for selfie (20% off, 430 dinara). Pisaću vam o njemu sigurno, trenutno ga obožavam iako je više jesenja nijansa u pitanju, ali mi vreme sada ide pod ruku, hehe.

Što se tiče proizvoda za nokte, tu su dva: Essence lak u crnoj boji (200 dinara) i Avon sprej za brzo sušenje noktiju koji jako dugo kupujem (150 dinara).

I za kraj tu je korektor za podočnjake, odnosno iluminator okoloočnog područja. Na akciji je trenutno u Jasminu i snižen je 30% pa sam ga platila 700 dinara. Dva puta sam ga probala i oduševljena sam, tako da čim ga još malo testiram, očekujte recenziju.

Kako vam se dopadaju moji noviteti i da li ste probale nešto od ovoga?
Pozdrav :) 

14 comments:

  1. Predivni su noviteti, puno toga mi se svidja :) Balein piling moram i ja kupiti, puno je hvaljen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jedva cekam da ga probam... Za koji dan cu, pa pisem recenziju odmah :)

      Delete
  2. Balein piling sam imala i potrosila i jako je dobar. Avonov after sun sprej mi je u planu, imam jedan Essence gel lak, samo ljubicast (Wonderfuel) i ovaj sprej za susenje laka. Planet Spa piling sam takodje imala i pisala o njemu, bas je bio dobar.
    Sve je super, obozavam ovakve sarene gomile i uvek otkrijem nesto novo i lepo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Extra, nadam se da ce i meni odgovarati svi ti proizvodi :)

      Delete
  3. Puno finih noviteta, baš me interesuje ta maska za izvlačenje mitesera, čekam recenziju :D Essence 05 ruž i ja jako volim, najljepši mi je u čitavoj linij :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BIce uskoro recenzija maske, samo da je jos koji put isprobam, jer mi glupo da pisem posle jednog koriscenja :)

      Delete
  4. Sun dance losion za sunčanje spf 20 sam i ja kupila prošle godine i mogu ti reći da se sjajno pokazao. :)

    ReplyDelete
  5. Bas mi je drago sto si uzela planet spa proizvod za ciscenje lica, i ja sam. Ti si uzela piling, a ja sam masku, piling jos uvek nisam probala. Svakako cekam tvoje utiske, pa cu onda razmisliti, da li kupujem. Poz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maska mi je bila odlicna, mozda i omiljena iz Planet Spa kolekcije, tako da imam velika ocekivanja za piling ;)

      Delete
  6. Meni je ova Mixa bila ok ali ipak preblaga za skidanje sminke, a piling je bio solidan (smetalo mi je to sto mi je zagrevao kozu u toku procesa :O). Zanimaju me Balein piling i MF iluminator ( ako stvarno radi to sto treba da radi, odmah ga kupujem :) ! ), cekam tvoje utiske. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvi utisak za Max Factor iluminator je odlican, videcu jos malo kako ce se pokazati pa pisem o njemu. Balein piling cu isprobati sledece nedelje i planiram odmah da podelim utiske sa vama :))

      Delete
  7. Jako lijepi noviteti, posebno me zanima Avon piling, baš sam ga gledala jučer u katalogu. :D

    ReplyDelete