Pages

Monday, May 11, 2015

Sixteen nail polish



Danas vam predstavljam pravi letnji lak koji spada u pastelne neonce. U pitanju je Sixteen lak za nokte u broju 475. Kupljen je u Liliju na akciji 1+1 gratis. Redovna cena ovih lakova je oko 220 dinara. Moje utiske o njemu pročitajte u nastavku posta...




Lak je veoma pigmentovan i iz dva sloja dobijete potpunu pokrivnost ukoliko ste vešti. Ako niste, trebaće vam tri sloja da bi izgledao savršeno. Ja sam nanosila tri sloja jer mi se na par noktiju primećivao trag četkice. Boja je fenomenalna, prava letnja i jedva čekam da ga nosim kada mi ten bude preplanuo. Brzo se suši, mada ja nakon poslednjeg sloja uvek prskam Avon sprej za brzo sušenje ili nanosim Seche Vite. O trajnosti ne bih mogla da govorim, jer je čuveni Seche nadlak dosta produžava.


I za kraj, tu je jedna mana koju sam spomenula kada sam pisala i o pethodnom Sixteen laku (klik), a to je loša četkica. Iz nje štrči nekoliko dlaka i dosta otežavaju precizno nanošenje laka na nokte. Zaista bi trebalo da porade na tome jer je lak jako dobrog kvaliteta i drugih zamerki uopšte nemam.

Imate li vi neki Sixteen lak i kakva su vaša iskustva?
Pozdrav :)

14 comments:

  1. Boja je divna! :) Ja sam iskoristila istu akciju, ali sam uzela svetlo plavi koji je bio u kombinaciji sa indigo plavom bojom. Nije mi bilo lako da se odlucim...Spremam se da uskoro probam svetlo plavi. :)

    Pozdrav
    Vanja

    ReplyDelete
  2. Kupih i ja na akciji i to bas ovu boju i neku pinkicastu :) Moram da priznam da su poprilicno postojani, obzirom da ja ne nanosim nadlak! Kod mene drze 4 dana pored redovnog pranja sudova i kupanja klinaca :D Kod mene su cetkice solidne, jedino me izludjuje sto su tanke :\

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su i na ovom i na plavom rascvetale cetkice i to im je jedina zamerka :/

      Delete
  3. Nijansa je prelijepa, bas ce biti super kad pocrnis, tad ce njegova ljepota jos vise doci do izrazaja :D

    ReplyDelete
  4. Ovaj lak me skroz podsjeća na moj Parrot Polish Mini Mint :D Prekrasan je <3

    ReplyDelete
  5. Mnogo mi se svidja boja :) lepsa je kad se namaze nego kad sam gledala u Liliju.

    ReplyDelete
  6. I ja sam baš naišla na tu akciju i uzela jedan mint i plavi šljoličasti. :)
    Čitala sam baš da su mnogima četkice loše, ali na ovom je bila ok...videću i drugi kad otvorim. :)

    ReplyDelete