Pages

Monday, July 27, 2015

Cyprus haul



Nakon kraće pauze, stiže vam novi post. Kao što verovatno već znate, bila sam na letovanju, na Kipru, pa vam danas donosim post o stvarčicama koje sam tamo kupila. Kada sam na putovanjima, šoping je na poslednjem mestu, tako da nema puno proizvoda, već su tu zaista samo brendovi kojih kod nas nema, ili npr. L'occitane koji sam našla po dosta povoljnijim cenama. Kako budem isprobavala sve redom, obaveštavaću vas o utiscima, ili na fejsbuk stranici ili u posebnim recenzijama. Pa da počnemo redom...




The Body Shop je definitvno moja slabost! Nisam čekala duže od par minuta nakon što sam prošla pasošku kontrolu na aerodromu da kupim putere za telo. Već sam imala onaj sa ši puterom kao i od argana, tako da je ovog puta izbor pao na kokos i med. Na našem (a i kiparskom) aerodromu je akcija da ako kupite minimum dva putera ostvarujete sniženje od 25%, tako da sam ja oba platila 25 evra (pojednicna cena je 16 evra). Od svega što sam probala za negu tela, ovi puteri su moj ubedljivi favorit, tako da mi nije žao da dam novac za njih i častim se par puta godišnje, kada za to imam priliku. Ukoliko vam se ne izdvaja toliki novac, savetujem vam da probate putere za usne čija je cena oko 4 evra, a podjednako su dobri.


Sledeći na redu su dva pilinga za lice koje sam slučajno spazila u marketu u Limasolu. Onda sam, naravno, kao prava blogerka, po povratku u hotel, istražila po internetu o čemu se radi i odlučila da kupim. U pitanju je britanski brend Beauty Formulas. Ja sam se opredelila (jedva!) za dva od kojih je jedan za jači, dubinski piling i čišćenje pora (plavi sa morskom travom), a drugi je za blaži piling i osveženje kože lica (zeleni sa krastavcem i avokadom). Svaki je koštao 3.3 evra, a za taj novac dobijete cak 150 ml proizvoda, što će potrajati. Kada dođu na red za testiranje, pisaću o njima, jer pretpostavljam da ih ima i u drugim zemljama poput Grčke, na primer. 


Kada sam još pre puta istraživala o brendovima koji su dostupni na kiparskom tržištu, odmah su me privukli Tropical Fruits proizvodi. Izbor mirisa je neverovatan! Ni sama ne znam kako sam se opredelila baš za ovaj. Osvojio me je definitvno miris koji podseća na detinjstvo i Žvazbuka žvake. U pitanju je kombinacija jagode i papaje i ne mogu dočekati da isprobam ovaj piling za telo na bazi šećera. Cena je bila oko 8 evra, a u pakovanju dobijete čak 550 g što je prilično isplativo. Kupila sam ga u radnji "Beauty Line" koja je nešto poput našeg "Jasmina".
Tu je naravno i čuveni Korres tako da sam odlučila da se počastim jednim gelom za tuširanje. Njima cena jeste malo jača s obzirom na tip i količinu proizvoda, ali morala sam uzmem bar nešto. Izabrala sam pravi unisex miris tako da može i muž da ga koristi zajedno sa mnom. U pitanju je interesantan spoj slatke kruške i bergamota. Cena je bila oko 7 evra za 250 ml. 


I za kraj, tu je nekoliko proizvoda koji su me učinili jaaaako srećnom, (skoro) kao The Body Shop, a oni su naravno L'occitane. Kako ga kod nas ima, nije bio u prvobitnom planu za kupovinu. Ali, kada sam videla natpis da je u toku sniženje do čak 50% prilika za šoping se nije smela propustiti. Kako je ovo prvi put da kupujem nešto od ovog brenda (probala sam samo kremicu za ruke sa ši puterom, koja se dobijala uz ELLE) htela sam da isprobam puno toga. Naravno, želela sam da pazarim isključivo ono što je na sniženju, ali ipak izbor nije bio težak, jer bih najradije kupila celu radnju. Opredelila sam se za paketić od tri kremice, gde se nalazi jedna sa ši puterom za stopala i dve za ruke: od ruže i vanile. Svaka sadrži 10 ml, a cena za ovaj trio je bila 5 evra. Tu je i sapun koji planiram da koristim za lice, predivnog citrusnog mirisa vrbene, čija je cena bila 4.5 evra (100 g). Iako nije bio snižen, sapun je definitivno bio L'occitane proizvod koji sam dugo želela da probam. I za kraj tu su dva putna pakovanja: gel za čišćenje lica i tonik, koji su bili sniženi čak 50% pa sam ih platila 5.5 evra zajedno. Dobila sam cak 5 uzoraka, tako da se radujem testiranju dnevne i okoloočne kreme (zaboravila sam da ih slikam).

Kako vam se dopada moj ulov i da li ste probale neki od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

P.S. Slike sa predivnog Kipra možete videti na mom instragramu (@girlwitharedbow)!

4 comments:

  1. Super, kod nas je isto L'occitane dosta skup, tako da mi se ovo čini stvarno povoljno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam samo jednom usla u radnju kod nas i nisam htela sebe da mucim pogledom na cene. Nije ni ovo jeftino ali je svakako povoljnije nego ovde :)

      Delete
  2. Jajoj sve je divno, pogotovo me zanima ovaj miris jagoda i papaja :)

    ReplyDelete
  3. Ne mozes da zamislis koliko dobro mirise! Dodje mi da uzmem kascicu i zaronim, njam :)

    ReplyDelete