Pages

Thursday, July 30, 2015

Empties #16



Gomila praznih počica je ponovo tu, mada su neke naravno bačene još na letovanju, jer nije praktično vući prazne ambalaže, hehe. Kako sam o svim proizvodima koje sam tamo koristila pisala u prethodna dva dana, ne nedostaje vam nijedna informacija, pa možemo preći na one potrošene u Beogradu. Preko proizvoda o kojima sam već pisala ću brže preći, ali ostaviću linkove na kojima se možete podsetiti mojih utisaka, koji su uglavnom nepromenjeni.



Proizvodi o kojima je bilo reči


Nije najbolja koju sam probala (o toj će biti reči uskoro) ali je sasvim zadovoljavajuća. Ako je kupite na akciji, utoliko bolje.
Odličan piling! Ukoliko volite jače pilinge, ne propustite ovaj ni slučajno!!!
Prilično dobar proizvod koji je pred kraj tube nažalost prestao da mi odgovara, tj. postao mi je previše lepljiv. Svakako na zimu planiram da probam i puter iz iste kolekcije jer je miris predivan!
Moja omiljena glinena maska! Preporučujem je svakome sa kombinovanom kožom.
Iako sam očekivala više, ovo je sasvim solidna micelarna. Ne bih preporučila da je kupite jer za taj novac ima dosta boljih, ali ako dobijete u nekom promo pakovanju, svakako će poslužiti.

Proizvodi za lice


Kad god naručujem sa iHerb-a, za 0,5 $ uzmem neke maske za hidrataciju lica. Ovog puta su to bile maska od bilja i nara. Kao i prethodne, jako sam zadovoljna, lepo nahrane lice, koje bude sveže i blistavo, tako da ukoliko kupujete sa ovog sajta obavezno naručite Collagen Essence maske u sekciji "Trials" po ovoj smešnoj ceni. Sastav možete videti ispod.

Maska od nara

Biljna maska

Tu su i Lycia tračice za depilaciju nausnica, koje su mi se jako svidele iako sam imala potpuno suprotno iskustvo sa njihovom kremom za depilaciju nogu. Ove su za osetljivu kožu, posto je moja jako osetljiva, i mogu reći da sam bila prilično zadovoljna. Crvenilo se povlačilo kroz desetak minuta, a bubuljice koje su se javljale par dana kasnije sam uspešno otklanjala aktivnim kiseonikom. Kupila sam Lilly da isprobam sledeće, ali ako mi ne budu odgovarale, vraćam se na ove provereno. Sastav je na slici ispod.


Proizvodi za telo


Tu je Balea turpija za stopala koje je istrošena. Iskreno, prilično dugo je trajala, ali mi se čini da su mi one iz Avon-a još dugotrajnije. Trenutno imam novu pa testiram. U pitanju je najobičnija turpija za pete, kakve ja najviše i volim da koristim. Dobro je radila svoj posao, mada bih volela da isprobam i neke jače.

Carroten losion u spreju za sunčanje sa spf 20 nam je ostao od prethodnog leta, pa je potrošen još pre mora, u odlascima na bazen, planinu, kao i po gradu. Odličan je za one koji vole providne prskalice, mada moram napomenuti da je jako bitno da ne zaboravite da utrljate da ne biste pocrneli u pečatima. Ove godine sam se opredelila za mleka, jer mi se čini da mi više odgovara kako hrane kožu pored same zaštite od sunca. Sastav možete videti ispod.


Essence kremu za ruke sa mirisom badema i kolačića sam prosto obožavala. Kreme za ruke inače jedva čekam da potrošim kako bih prešla na narednu, ali sa ovom to nije bio slučaj. Uživala sam trošeći je, ali nisam bila srećna kada je tuba bila prazna, pošto se kod nas ne može nabaviti. Doduše, videla sam da je prodaju na "mojim krpicama", pa ako budem nešto naručivala, neću je preskočiti. Jako je gusta i odlično neguje ruke, čak i ako je kao ja, namosite samo jednom ili dvaput dnevno. Sastav se nalazi na slici ispod.


Pomagala za šminkanje


Da, ja sam jedina na svetu kojoj se raspala Real Techniques expert face četka! Ni sama nisam mogla da verujem šta se dešava kada su dlake počele da ispadaju. Jedna po jedna. Pa po nekoliko komada odjednom. Pa na kraju, ceo "busen". Obožavala sam ovu četku i jako mi je žao što sam trenutno bez nje. Međutim, razmišljam da li da naručujem opet sa iHerba ili da kupim u DM-u, pa će, čim se odlučim, ponovo biti moja, jer ništa bolje za nanošenje tečnih podloga nisam u životu probala. Inače, za one koji ne znaju, nakon što sam na fejsbuk stranici podelila šta se desilo sa mojom četkom, kontaktirali su me sa iHerba da im na engleskom napisem kakav problem imam, pa su mi nakon toga, uz izvinjenje, vraćene pare na karticu. Svaka čast za njih, ali takva stvar ne treba da nas čudi, jer samo kod nas niko ne poštuje kupca.

I za kraj tu je eBay sunđerčić za šminkanje, koji sam samo par puta koristila. Kako ne mogu da pronađem Ebelin blender već mesecima ni u jednom DM-u u Beogradu (molim vas recite mi ako znate gde sigurno ima!) odlučih da kupim ovaj za 1 $. Međutim, on ne vredi ni toliko. Jako je tvrd, upija sav puder, teško se pere i zaista nema poente koristiti ga. 

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i delite li moje mišljenje?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Ni ebelinov sundjercic nije nista posebno,nemoj ni da se trudis da ga nadjes,imam ga duze vreme i posle par upotreba on je pukao na vise mesta..

    ReplyDelete
  2. A ja sam bas zelela da ga probam... Nista onda, bolje da cuvam pare za novu RT cetku :)

    ReplyDelete
  3. Ajoj imam i ja spužvicu sa E-bay-a i iskreno kad sam je dobila i pokvasila nisam ni imala želju da je probam, eno je stoji na stolu sa šminkom. Sreća u nesreći je da je na kraju nisam ni platila, oni vratili novac, a spužvica stigla.
    Probaj Oriflame-ov sunđer, baš sam pisala recenziju na mirorcic.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  4. Meni je Ebelin sundjercic fenomenalan, jako lepo izgleda lice kada sa njim nanesem puder. Naravno, prvo pokvasim :)

    ReplyDelete
  5. Nadam se da cu uskoro pronaci u nekom DM-u ;)

    ReplyDelete
  6. Eveline vanila je potrošena kod mene davno očarala me je, maska ova morska Freeman je genijalna, Avon onako ni vamo ni tamo , Eucein micelarnu sam sada počela da koristim :)

    ReplyDelete