Pages

Tuesday, July 14, 2015

New in #12



Ovaj trenutak pred dvonedeljnu pauzu od pisanja jer idem na more, je idealan za jedan ogrooomni post sa letnjim novitetima, od kojih dosta njih već koristim, dok preostale planiram da testiram na letovanju, tako da očekujte recenzije u avgustu. Šta sam sve to kupila u poslednje vreme, pogledajte u nastavku posta...



Proizvodi za telo


I ovog leta tu je Balea voda u boci pod pristiskom koja je odlicna za osveženje na plaži ili bazenu. Nije u pitanju termalna voda, što i cena od 200 dinara govori, ali za vrućine svakako dobro dođe.

Kada dobijem boju, prelazim na faktor 20, pa sam se opredelila između ostalog za ovaj Garnier losion za suncanje. Njegova cena je bila oko 500 dinara u Liliju na akciji. Nisam do sada koristila Garnier proizvode za sunčanje, ali se nadam da me neće razočarati.

Eucerin intimnu kupku koristim već jako dugo, tako da je ponovljena kupovina u pitanju. Ona košta oko 350 dinara kada je promocija u Srbotrade apoteci.

U DM-u je bila akcija da ako kupite Balea proizvode u vrednosti od 500 dinara dobijate gel za tuširanje od aloe i limete za 1 dinar. Ja sam dobila dva komada, a kako sam ga prošlo leto koristila znam da će mi se svideti.

Odlučila sam se za još jedan after sun losion za telo i to Top Ten. Njemu je cena bila oko 300 dinara u Liliju. Probala sam ga dva puta nakon bazena i sviđa mi se kako neguje kožu nakon celodnevnog izlaganja suncu.

Tu je Avon tuprija za stopala, jer mi se prethodna istrošila, a cena joj je bila 250 dinara u prođšlom katalogu.

Kupila sam i Eveline 2u1 masku i piling za ruke, jer mi je delovalo kao zanimljiv proizvod, privlačne cene od 100 dinara. Nisam do sad koristila maske i pilinge za ruke, pa se radujem testiranju!

Proizvodi za kosu


Batiste suvi šampon jako dugo želim da probam, a cena od 350 dinara jednom prilikom u Super Veru je presudila da ne čekam da potrošim zalihe Balea suvog šampona.

Odlučila sam da odmorim kosu od iste Insight kombinacije koju koristim od oktobra, pa je izbor pao na Balea šampon i masku od vanile i badema. Miris je božanstven, za sada mi odgovara i kako deluje na kosu, a recenziju oba proizvoda svakako očekujte. Cena šampona je oko 170 dinara, a maske oko 280 dinara.

Tu je i Balea after sun 2u1 šampon i balzam koji planiram da koristim na letovanju. Njegova cena je oko 250 dinara, dok je pakovanje koštalo oko 150 dinara. Za putovanja uvek dobro dođu 2u1 proizvodi, zar ne!?

Proizvodi za lice


Za početak, tu je gel za umivanje iz Avon-a koji je kupljen samo zbog cene od 120 dinara. Testirala sam ga dok sam bila u Valjevu 10 dana, tako da posle mora očekujte i tu recenziju.

Freeman maske kao što već znate obožavam, a ovog puta sam se odlučila za glinenu sa akai bobicama o kojoj sam već pisala i hidrirajuću koji po prvi put testiram. Kupljene su preko Kozmetike Teatar za manje od 500 dinara. Uz to sam dobila na testiranje sapun za lice za puževom sluzi, za koji se nadam da će ostaviti dobar utisak kao i krema iz iste kolekcije.

Tu su dva Sundance proizvoda i to after sun maska za lice i balzam za usne sa spf 30 od kokosa i vanile. Cena maske je 100 dinara, a balzama oko 150 dinara. Oboje planiram da koristim na moru, pa ću vas obavestiti o utiscima.

Vichy dnevnu kremu za lice i okoloočnu kremu sam dobila na testiranje prijavom u časopisu ELLE i jako mi je drago jer su mi dugo bila na listi želja.

Lilly tračice za nausnice su dosta hvaljenje pa sam odlučila da ih isprobam. Koštale su samo 155 dinara. Nivea tračice za mitisere obožavam, a kako su bile na akciji za 300 dinara, nabavila sam zalihe.

Tu je i Balea serum, dosta hvaljen proizvod od strane gotovo svih blogerki, koji jedva čekam da isprobam nakon što potrošim Estar serum koji sam obožavala. Nadam se da će biti bar upola dobar! Njegova cena u Dm-u je oko 600 dinara.

Šminka i ostalo


Dahlia aceton su mnoge devojke hvalile, tako da reših da probam iako sam Aurinim bila skroz zadovoljna. U međuvremenu sam kupila i plavi koji mi se još više sviđa od ovog sa kajsijom, ali je spakovan u kofer pa ga nema na slici. Cena im je oko 180 dinara. 

Essence sniženje "Come to town" kolekcije se nije smelo propustiti pa sam bogatija za tri laka, paletu senki i kremasto rumenilo. Savki proizvod je plaćen samo 130 dinara.

NYX set za obrve sam slučajno primetila, dala mu šansu i nisam se pokajala. Iako sam do sada uvek koristila olovke, ovaj prelaz na senke mi nije teško pao. Cena mu je oko 600 dinara u Alexandru. Tom prilikom sam kupila i Cala četku za blend koja je fenomenalna, a jako pristupačna (oko 300 dinara).

Kako je Eveline baza prestala da mi odgovara, prešla sam na Auru i za sada sam jako zadovoljna. Košta oko 300 dinara.

W7 rumenilo/ bronzer sam kupila preko popusta upola cene, tačnije za oko 500 dinara. Ne bih rekla da je bronzer, ali kao rumenilo definitivno može lepo da se iskoristi pogovo sada preko leta kada se pocrni. Ako zasluži, dobiće zasebnu recenziju.

I kao poslednji proizvod tu je Don Juan mat karmin kojim nikako nisam zadovoljna: klik. Uspela sam nekako da ga ravnomerno nanesem, ali je trajnost nikakva. Šteta!

Da li ste koristile nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

17 comments:

  1. Super noviteti,zanima me eucerin intimo jako,kakav je miris?Balea voda mi se svidja al nisam probala zanima me isto kava je,ovaj balzam za usne,takodje jel jak miris,ako jeste odustajem od njega.Nadam se da neisusuje usne jer ima spf.ima tu jos par stvari.Al ove tri su mi zapale najvise za oko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miris je blag a prijatan, verujem da ne bi nikome smetao ;)
      Balea voda u principu nije nista spec, voda k'o voda, ali znaci jer osvezava i super je za one koji misle da termalna voda ne vredi 700-800 din pa imaju zamenu. Balzam prilicno jako mirise ali ja volim kokos i vanilu :)

      Delete
    2. Hvala na odgovoru,koristila sam termalnu al nekad je radila nekad ne zavisi kako kad al ne znam od cega,ma ovo je vise ja mislim za torbu kad si u gradu na paklenoj vrucini da se rashladis,termalna je za lecenje haha,steta za balzam ja ne volim jako parfemisane stvari.Ovo me privuklo jer je cena smesna,za proizvod sa faktorom.Jedino da rizikujem.

      Delete
  2. jooj koliko stvari :) nisam ništa od toga probala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se iznenadila koliko ih ima kad sam stavila sve na gomilu :)

      Delete
  3. I ja sam uzela Sun dance masku za lice, deluje zanimljivo, javljaj utiske :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam je i skroz je ok. Cini mi se da lepo hidrira lice nakon suncanja. Nanosila sam bas u debelom sloju iako moze da se podeli na 4 koriscenja sigurno. Ja sam iz dva puta potrosila i prijala mi je :)

      Delete
  4. Divote sve mi se dopada , ovaj aceton i ja već dugo koristim jer me ne guši miris, Balea maska za kosu mi se super pokazala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aceton sa plavim poklopcem mi se jos vise svidja zbog mirisa ;)

      Delete
  5. Sun dance maska je fina, probala sam je neki dan posle celodnevnog izlaganja suncu. Lepo je nahranila lise, ali me nije oborila s nogu. U odnosu na cenu od 79 dinara, fantasticna je :D Eucerin intimo nezamenljiv :) Top ten after sun proizvodi su divni, imam neki sa pantenolom i preporodio mi je kosu kada sam izgorela! Balein gel za tusiranje od aloe i limete je prva tusiralica koja mi se dopala jer ne ostavlja ljigavi sloj na kozi (citaj koristim sapun godinama :D ) Super new in ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se za Balea after sun masku za lice, sada nakom sto je potrosena na moru. Za tu cenu, sasvim ok, prijala je i mom licu :) Tusiralica ni sama ne znam koliko imam, tako da ce ova morati da ceka na red :D

      Delete
  6. Koristila sam Lily trakice za nausnice dok sam ih depilirala kod kuce (sad idem kod kozmeticarke), dobre su bile. imam tu Calinu cetkicu, odlicna a za male pare :). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikako da ih isprbam, ali imam jos samo par od Lycia, tako da stizu na red ;)

      Delete
  7. Probala sam Aqua serum i bio mi je dobar, i Batiste isto. :)

    ReplyDelete
  8. Odlicni noviteti!!! Ovo Essence kremasto rumenilo ces obozavati!!! Meni je fenomenalno!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probala sam, odlicno mi je kada nemam puder vec samo njega jer da prirodan izgled! Iako mi je iz navike lakse da "baratam" za onima u prahu :D

      Delete