Pages

Thursday, August 27, 2015

Empties #17



Mislim da je ovo najveća gomila praznih bočica koja se nakupila od kako pišem blog... Ali, pošto sam o većini proizvoda sa slike već pisala zasebne recenzije, želela sam da se potroši još, da se ne bih ponavljala. Kao i do sada, ostaviću vam linkove ka recenzijama, a dodati konačan utisak o svakom proizvodu. Tu su i neki proizvodi koji su stalna postavka u ovom tipu posta, ali to samo znači da ih smatram jako dobrim, pa ih nije na odmet ponovo pohvaliti...


Proizvodi o kojima je bilo reči


O njoj je prekjuče bilo reči, pa ste i sami mogli zaključiti da ću je ukloniti iz postavke za negu lica pre kraja tube. Nije puno ostalo, ali ne bih na silu da koristim nešto što mi ne odgovara samo da bih potrošila.

Ovo je piling koji sam jako volela i sigurno ću iskoristiti još neku kupovinu uz poklon kada budu promocije i rado ga ponovo uzeti. Iako je iz kolekcije za masnu kožu, moju ni najmanje nije isušio, već je veeeeoma dobro čistio.

Ovo je jedan od najboljih proizvoda za negu lica koje sam ikada probala. Trenutno koristim drugi serum koji je takođe jako dobar, ali Estar je prva ljubav. Vratiću mu se sigurno u budućnosti, čim testiram još neke koji me zanimaju.

Ovaj fluid mi je jako odgovarao na proleće i početkom leta. Jedina mana mu je što nema spf i što je miris jači za one sa osetljivim nosem.

Krema pokazuje rezultate nakon mesec dana, provereno. Naravno, neće ukloniti duboke bore, ali za nas sa početnim je odlična!

Jako dobar proizvod, za koji nisam sigurna isplati li se kupiti ga kod preprodavaca jer je cena verovatno dosta viša nego u Americi. Ja ga preporučujem ukoliko naručujete sa Vitacost-a.

Najdivniji proizvod za tuširanje koji sam ikada koristila. U recenziji je sve rečeno!

Lagani letnji losion sa one sa ne previše zahtevnom kožom. Isplati se kupiti na akciji. Imam još jedan, i radujem se njegovom korišćenju.

Proizvodi za negu stopala


Avon proizvode za negu stopala koristim iznova već godinama unazad. Zato su se na ovoj gomili našli piling i maska. Što se tiče pilinga, uvek uzimam drugi iz ponude, a ovaj od višnje je bio sasvim zadovoljavajući. Srednje je jačine, lepo miriše i radi dobro svoj posao. Maska od lavande je proizvod kom sam jako dugo verna i već planiram da naručim novu, jer nisam videla da drugi proizvođači imaju sličan proizvod. Ona je poput glinenih maski za lice, skroz se sasuši kroz 10-15 minuta, a potom ispere. Mojim stopalima jako prija uz sve ostalo što koristim kada radim pedikir. Sastav oba proizvoda možete videti ispod.

 Piling

Maska

Tu je i Balea balzam za stopala koji me je veoma iznenadio. Pozitivno, naravno! Koristila sam ranije nekoliko njihovih krema, od kojih mi je najdraža bila ona sa ureom. I sada sam želela nešto masnije, ali sam bila skeptična zbog reči "balzam". Međutim, ovo je jedna odlična, jaka krema, koja će veoma lepo negovati kožu na vašim stopalima. Miris se gotovo i ne postoji, ali osećaj na stopalima je neopisiv. Koža bude svilenkasta i meka, a nije potrebna večnost da bi se krema upila. Sastav možete videti na slici ispod.


Proizvodi za negu tela i kose


Tu je i moj omiljeni letnji gel za tuširanje, ne samo od Balee, nego generalno. Mislim da im je ovo najbolja tuširalica koju su ikada izbacili. Ja sam napravila zalihe još davno jer je bila ograničena serija, ali su se i ovog leta mogli naći na policama u DM-u. Miriše predivno na kokos, a miris se jaaako dugo zadrži na koži, što je leti jako bitno, jer se tuširamo nekoliko puta dnevno, a ne možemo svaki put i nanositi losion. Osećaj hlađenja zaista ne primećujem, ali svako tuširanje rashladi, zar ne?! Sastav se nalazi na slici ispod.


O Balea ulju sam pisala pre skoro godinu dana, na samom početku blogovanja (klik). Tada sam napisala da postoji mogućnost da mi ono masti kosu, ali to nije bio slučaj. Problem mi je pravila Serical Latte maska, dok je ovo ulje tu i tek je nakon godinu dana i par meseci potrošeno. Meni je ono u rangu sa Macadamia uljem i svakome ga preporučujem, ali priznajem da sam jedva čekala da ga potrošim jer ima još dosta njih koje želim da isprobam. Sastav možete videti ispod.


Skidače laka za nokte u poslednje vreme često menjam, jer je Lilijev zeleni prestao da mi odgovara. Ebelin je bio zadovoljavajući, ali veliki otvor je nešto što mi jako smeta jer uvek prospem višak po rukama i sveze nalakiranim noktima. Kako sam čula samo reči hvale za Dahlia odstranjivač laka, odlučila sam da ga probam i nisam se pokajala. Imam i plavi koji trenutno koristim i koji mi je zbog mirisa draži, ali što se tiče posla koji obavljaju oba su odlična. Meni je najbitnije da ne isušuju zanoktice, tako da nastavljam da ih kupujem. Kremicu iz poklopca nisam probala zbog mirisa, tako da o njoj ne mogu ništa da vam kažem. Sastav se nalazi na slici ispod.


Proizvodi za lice


Nivea tračice za uklanjanje mitisera sam više puta hvalila i ubedljivo su mi najbolje od nekoliko vrsta koje sam probala. Naravno, neće svaki put izvući gomilu mitisera, ali kada ih koristim nakon Freeman glinenih maski, rezultati su i te kako vidljivi. Ja ih kupujem kada su na popustu ili na akciji 2+1 tako da se zaista isplati kupiti ih. Unutra se nalaze četiri trake za nos i dva para trouglastih tračica za bradu i čelo koje ja okrenem u susret, pa koristim takođe za nos jer samo na njemu imam mitisere. Sastav je na slici ispod.


Blistex balzam za usne sam naručila sa iHerb-a i došao je u pakovanju sa još dva komada. Drugi sam poklonila sestri, a treći trenutno koristim. Mirišu prelepo! Ukusni su jako, tako da kada zabranim sebi slatkiše, ja ga non stop mažem i uživam u ukusu, jer je poput bombone, hehe. Ima spf 15 pa je idealan za svako godišnje doba, a posebno leto. Brzo se upija i što je meni jako bitno ne ostavlja mastan trag na usnama. Sastav nisam mogla da slikam, jer sam bacila kartonsku ambalažu u kom su bila sva tri, ali prekopirala sam tekst sa sajta.

Inactive Ingredients: alumina, bis-PEG-12 dimethicone, beeswax, butylparaben, C20-40 pareth-3, ethylparaben, flavors, fruit extracts, glycerin, glyceryl stearate, hydrogenated castor oil, hydrogenated polyisobutene, isopropyl myristate, lecithin, methylparaben, microcrystalline wax, myristyl myristate, ozokerite, panthenol, pantothenic acid polypeptide, polybutene, polyhydroxystearic acid, propylparaben, purified water, silica, sodium saccharin, squalane, sucralose, tetrahexyldecyl ascorbate, titanium dioxide, tridecyl neopentanoate, triisononanoin. May contain: blue 1 lake, res 30 lake, yellow 10.

Da li ste koristile nešto od ovoga i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

P.S. GIVEAWAY traje do ponoći, pa se prijavite ako do sada niste!

11 comments:

  1. Delimo dosta stvari,al ovaj blistex ja sam mislila da su oni na prirodnoj bazi tj.pola medicinski pila prirodni a ono ispade da je sav pun hemije i da mu sastav nikako nije dobar,iskreno ni sama vise ne znam sta je vise dobro koristiti za usne i tokom leta i tokom zime tj.tokom svakog godisnjeg doba,privuku me raznorazni brendovi al kad procitam sastav odbije me momentalno,sve samo zamaskiranje i kose,koze i usana grozno.Izvini na poduzem pisanju al morala sam da iznesem svoje misljenje,sve u svemu volim tvoje postove jer sve detaljno napises,uslikas i sto je najbitnije stavis sastav proizvoda.
    Maja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na lepim recima :)
      Ja samo kod dezodoransa se trudim da inaju dobar sastav a ostalo koristim ono sto mi prija. Nazalost meni su svi prirodni balzami za usne premasni a ne volim taj osecaj na usnama. Jedino mi je EOS bio bas po meri a da ima dobar sastav ;)

      Delete
    2. Znas kako bolje i premasni osecaj nego da moras svakih par minuta mackati opet i opet jer ih vise sasusuju nego sto neguju,hidriraju ili sta vec.Volim masne al ne one sto se ne mogu upiti i one sto stoje tj.sede na usnama.

      Delete
  2. Svaka ti čast :D baš lepa gomila :) Blistex i Balea ulje obožavam i uvek imam zalihe :D Nivea tračice moram da probam jer i ja mučim muku sa mitiserima :/

    ReplyDelete
  3. Baš si lepo trošila :) Oko Yves Rocher kreme za tuširanje se slažemo, moj je favorit nad favoritima. Takođe i oko Avonovih proizvoda za negu stopala - uvek jako povolji a rade svoj posao. Nivea trakice za uklanjanje mitisera nisam probala ali deluju jako interesantno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jedine smo pisale recenziju tusiralice. Ali kako ne kad je diiivna :D
      Probaj Nivea tracice, meni rade posao...

      Delete
  4. Kako do estar testera seruma??

    ReplyDelete
  5. Ja vec dugo koristim Balea ulje za kosu i ne vidi mu se kraj..... Dahlia odstranjivac laka nije los,koristila sam bukvalno sve proizvodjace ali je trenutno moj favorit Aurin. Inace lepa gomilica :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa i Aurin je odlican, ali sam sad u fazi da uvek kupim neki novi ;)

      Delete