Pages

Saturday, March 19, 2016

Babylove Mama massage cream



Iako sam svakako planirala da probam ovu kremu za stomak trudnica, još uvek nije bila u planu. Ali, pošto mi je paket sa iHerba značajno kasnio, morala sam da premostim između Estar kreme i Palmer's putera, pa se ona našla kod mene pre vremena. Ovo je definitivno najpovoljnija varijanta, ukoliko ne možete ili nećete da izdvajate veći novac za mazalice za telo. Iako sam mislila da će mi kraće trajati jer u pakovanju ima samo 150 ml, koristim je mesec dana i tek je sad privedena kraju. Tako da je cena od 250 dinara zaista smešna, ako pogledamo koliko traje sama krema. Moje utiske o njoj pročitajte u nastavku posta...




Ono što je mene zabrinulo pre prvog korišćenja je to što proizvođač nigde ne obećava da vam se strije neće pojaviti. Naravno, nisu ni obećanja uvek istinita, ali mi je nekako lakše da pročitam da je ta stavka bar pomenuta. U ovom slučaju kremu predlažu ukoliko imate problema sa suvom kožom stomaka. No, kako je dosta hvaljena među bivšim i sadašnjim trudnicama, rešila sam da je isprobam. Prvo što ću reći jeste da mi se nije pojavila nijedna strija za ovih mesec dana koliko je koristim. Stomak mi vidno raste iz dana u dan jer sam danas ušla u 8. mesec, pa sam se malo pribojavala ishoda, ali sam veoma zadovoljna. Miris joj je dosta blag i prijatan, a na prvi pogled deluje kao da je veoma lagana formula u pitanju- pre bih je nazvala losionom nego kremom. Međutim, kada počnete da je razmazujete, ona postaje prava krema i kako ja ne štedim na količini, utrljavam je u kožu stomaka, grudi i bokova nekoliko minuta dok ne postane potpuno nevidljiva. 


Sastav možete videti na slici iznad.
Sve u svemu, ukoliko vam je budžet ograničen, pa čak i ako nije, predlažem da isprobate ovu kremu sa maslinovim uljem jer zaista nudi puno poput nekih dosta skupljih. Takođe ukoliko volite nemasne kreme, koje se jako brzo upiju, ovo je opcija za vas. Mislim da je dobra generalno za suvu kožu, bez obzira da li ste trudni ili ne.

Da li ste probale ovu kremu tokom svoje trudnoće?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Još nisi probala Šaljića? ;)
    Po mom mišljenju ovo je "prazna" krema, čak mi je jednom završila u fujoritima :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj meni je bila skroz ok. Saljica pomirisah ali mi ne prija miris nikako... njusnucu opet kroz neko vreme pa mi mozda bude prijatniji ;)

      Delete
  2. Ja sam tri puta bila trudna, i uvek koristila Saljicev melem protiv strija.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao sto napisah u komentaru iznad, imam problem sa mirisom :(

      Delete
  3. Ja sam trudna pet meseci i od samog pocetka trudnoce koristim ovu kremicu. Nisam se razocarala odlicna je. Umesto Saljica sam se njoj okrenula i preporucujem je. Sve pohvale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam bila zadovoljna ali nastavljam da testiram nove ;)

      Delete
  4. Ja koristim Saljica po drugi put za dve godine. Sada sam ušla u 9. I pošto mi je nestao Saljic reših da probam sebamed kremu koju sam dobila skoro. Posle 2 dana koža mi se osušila, morala sam da mažem i po 3 puta dnevno i pojavili su se kapilari. Vratila sam se na Saljica i sve se unormalilo.
    Pritom je Sebamed više nego duplo skuplja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ona mi je bila na listi zelja ali cu razmisliti jos jednom :/

      Delete