Pages

Thursday, March 17, 2016

iHerb haul #7



Posle dužeg vremena, ponovo vam predstavljam svoj ulov sa sajta iHerb. Ovo mi je možda i najdraži do sada jer mislim da sam najbolje prošla kada su popusti u pitanju. Ja sam dobila tzv. "loyalty credit" u iznosu od 5 $, pa mi je porudžbina umanjena za taj iznos. Od sada pa na ubuduće dobijate bonus u vidu novca u iznosu od 10% od prethodne porudžbine i imate rok od mesec- dva dana da ga iskoristite. Mene je sve sa slike iznad koštalo oko 20 evra, pa vam je jasno zašto sam posebno pohvalila ovu kupovinu.




Proizvodi brenda Palmer's Cocoa Butter Formula se od nedavno mogu kupiti i kod nas, u Liliju. Međutim razlika u ceni je evidentna. Ovaj puter protiv strija za trudnice ovde košta nešto ispod 1500 dinara, dok sam ja ga platila svega 5,75 evra. U pakovanju dobijete 125 g proizvoda. U pitanju je pravi puter, koji je u potpuno čvrstom stanju i miriše prelepo, ali ga nisam probala na koži, jer imam još malo Babylove kreme (o kojoj vam pišem u narednom postu). Ovo je definitivno proizvod zbog kog sam najviše iščekivala poštara. Imam velika očekivanja, pa se nadam da se neću razočarati. Ujedno, to će biti i prvi puter koji testiram u tu svrhu, jer sam do sada trošila samo kreme i ulja u borbi protiv strija. 


Thayers tonik sam ranije poručivala sa iHerba, ali verziju sa alkoholom i bila sam prezadovoljna. Definitivno sam odmah videla zbog čega su toliko popularni i hvaljeni svuda u svetu. Ovog puta sam rešila da probam i verziju bez alkohola, sa aloe verom. U bočici se nalaži čak 355 ml tonika, a cena mu je bila 5,5 evra. Miriše mi identično kao i prethodni, o kom sam pisala ovde. Čim potrošim ružinu vodicu, prelazim na njega i definitivno planiram redovno da ga kupujem, jer još nisam naišla ni na jedan koji mi toliko odgovara.


Za račešljavanje kose godinama koristim Gliss regeneratore u spreju sa keratinom, ali rešila sam da to malo promenim. Slučajno sam naletela na ovaj proizvod, istražila po internetu i shvatila da je dosta hvaljen. U pitanju je Mane 'n Tail sprej za koji kažu da raščešljava i najupornije čvorice, pa stoga čuva kosu. I on dolazi u prilično velikom pakovanju od 355 ml, a cena mu je bila samo 2,5 evra. Miriše prelepo i jedva čekam da privedem kraju Gliss prskalicu i konačno isprobam nešto novo. 


U novom stanu, imam problem sa probijanjem sunca kroz roletne u ranim jutarnjim časovima, pa se budim prilično rano bez potrebe. Kako će sunce da izlazi sve ranije i ranije u narednim mesecima, shvatila sam da je pravo vreme za masku za spavanje. Slučajno sam odlučila da je potražim baš na iHerb-u i čim sam ugledala da Ecotools ima svoju verziju, znala sam da je to to. Imam njihove četkice za šminkanje i manikir i znam da proizvode zaista kvalitetne stvari, pa se ova maska momentalno našla u korpi. Cena joj je bila 3,6 evra.


Badger je još jedan brend sa kojim sam se ranije susretala, jer sam koristila ulje od ruže za lice i balzam za zanoktice. Ovog puta sam kupila balzam za spavanje, koji mirise na lavandu i bergamot i ima umirujuće dejstvo. U pitanju je potpuno priprodan proizvod, a pretpostavljam da će mi trebati nešto u tu svrhu kada nam dođe beba, jer neću moći da spavam kada poželim, već kad ona odluči, hehe. Naravno da moram posebno da pohvalim njihovu ambalažu, jer je kao i uvek veoma posebna. U obliku je ukrasa koji se može okačiti, a unutar kutije se nalazio sam balzam. U limenoj bočici ima 21 g proizvoda, a cena mu je bila 3,9 evra.


Ko je poručivao sa iHerb-a ili čitao postove o tome, zna da tamo uvek možete izabrati veeeeeoma snižene proizvode u sekciji "Trials". Do nedavno ste mogli izabrati samo jedan po kupovini, ali sam sada videla da su promenili to pravilo i da svaki put možete poručiti dva proizvoda sa specijalne akcije. Ja sam se opredelila za pakovanje od osam Sierra Bees organskih balzama za usne sa ukusom meda koje sam platila neverovatnih 0,7 evra i E.L.F. paletu senki koji sam kupila za još neverovatnijih 0,09 evra. Zaista je u pitanju ogromna ušteda, a to je samo još jedan od razloga zbog čega toliko volim iHerb.

Paket mi je ovog puta kasnio, pa je probio rok za nedelju dana. Ja sam sve vreme bila na vezi sa njima i jako brzo sam dobijala odgovore na svaki mail. Zamolili su me da pričekam još malo, što sam i uradila i paket je juče stigao. Naravno, kao i uvek, zastoj je bio na našoj carini. Pošiljka je ocarinjena, pa sam platila PDV (20% od vrednosti paketa).

Nešto iz paketa o kom sam vam danas pisala će biti poklon za jednu od vas, ali ovo neće biti standardni GIVEAWAY, kakav se tek završio, već ću sama izabrati čitateljku koju ću obradovati. Imam nekoliko vas u užem izboru, a sledeće nedelje ću kontaktirati preko fejsbuka onu kojoj želim da poklonim nešto lepo. 

Kako vam se čini moj poslednji ulov sa iHerb-a?
Pozdrav :)

18 comments:

  1. Sjajan ulov! Uvek jedva iscekujem da vidim sta si sve porucila ali nikako sama da se odlucim i upustim u taj pohod online kupovine, nekako sam uvek u strahu da mi nece stici 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste nezgodno kad nema pracenja posiljke ali ima drugih sajtova gde garantuju povrat novca ako paket ne stigne pa cak i refundiranje pdv-a koje nasa carina naplati (feelunique) :)

      Delete
    2. To je super! Ali za ovako povoljnu kupovinu vredi rizikovati 👍🏼 za carinu nemam reci, zbog njih se uvek premisljam sta su sve u stanju da urade mimo basnosnovne naplate carinjenja paketa!

      Delete
    3. Za pakete koji su jeftiniji od 70 evra mogu samo pdv da naplate i ponovno pakovanje, naravno mislim u slucaju da postoji racun unutra. A ozbiljni sajtovi uvek stave racun unutra. Najveci problem je garderoba i stvar iz Kine jer tu sami procene vrednost... ali ja to ne narucujem pa nemam tih problema ;)

      Delete
  2. Odlicna kupovina! Naucila sam iz ovog posta, kako da sledeci put iskoristim neke benefite koji pruza sajt i isprobam neke povoljne proizvode. Thayers kupujem cim zavrsim sa sadasnjim vodicama, bas se radujem i verujem da cu biti zadovoljna kao i ti. Palmers sam nedavno zelela da porucim preko Feelunique-a, ali s obzirom da su nam podigli cenu od 60 e, do koje mozemo da narucimo za free shipping, vraticu se ipak na iHerb. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao nisam videla da su podigli cenu za free shipping... bas steta :(

      Delete
  3. Jel bi mogla da mi kazes koji ti je bolji tonik, sa alkoholom ili bez?
    Svidjaju mi se nova pravila, pogotovo mogucnost izbora 2 snizena proizvoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj bez alkohola nisam jos probala jer trosim ruzinu vodicu kao tonik trenutno. Ja ne bezim od alkohola u tonicima pa mi ne smeta ali ako ti je suva koza sigurnije je da kupis onaj bez alkohola zbog potecijalnog dodatnog isusivanja ;)

      Delete
  4. Svidja mi se, ali se ni ja jos uvek nisam oprobala na iherb-u. :) Inace porucivala sam sa Aliexpresa i nisam imala problema nikakvih.. Nadam se da cu uskoro malo istraziti i Iherb..dotle cu pratiti tvoje objave! ;) Pozz i mnogo mi se svidja kupovina koju si obavila! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam probila led sa Aliexpressom pa mi je posle bilo lakse da kupujem na drugim sajtovima :)

      Delete
  5. Nestrpljivo isčekujem recenziju prskalice za kosu.

    ReplyDelete
  6. Odlicna kupovina! Bas me zanima kakav je taj tonik za lice,puter protiv oziljaka i strija,sprej za kosu i balzam za spavanje :) Interesuje me mnogo toga tako da jedva cekam recenzije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prethodni Thayers mi je bio odlican a ostalo i ja jedva cekam da probam. Balzam za spavanje koristim par noci i cini mi se da deluje ali dacu mu jos vremena pre konacne odluke ;)

      Delete
  7. Moji favoriti iz tvoje kupovine sy Thayers adstrinentni tonki od Hammamelis Virginiana i Elf senka- zanimljiv pazar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thayers obozavam a ELF necu probati ni ovog puta jer je paletica poklonjena ;)

      Delete