Pages

Thursday, March 3, 2016

Le Petit Marseillais body cream



Mazalice za telo, kao što već verovatno znate, obožavam i uvek se radujem testiranju novih. Ovo je prvi takav proizvod od LPM koji sam isprobala, dok njihove gelove i kreme za tuširanje jako volim i redovno kupujem. No, bila sam nakupila previše proizvoda za negu tela pa sam odlučila da do daljnjeg ne kupujem ništa, ali sam ovu divotu, zajedno sa njihovim suvim uljem (koje još nisam probala) dobila za rođendan. Red je došao da isprobam, a ja sam kao i do sada ostala potpuno oduševljena njihovim proizvodima za negu tela...





Zimi defintivno preferiram putere za negu tela jer najbolje neguju moju suvu kožu, ali kako sam istrošila svoje zalihe The Body Shop putera od letos, rešila sam da načnem ovu kremu. Iskreno, nisam imala prevelika očekivanja. Odmah sam shvatila da je miris nešto što će mi se jako dopasti, jer je istovremeno blag ali i veoma prijatan. U pitanju je mešavina ši putera, badema i arganovog ulja, tako da, ako volite te tople, zimske mirise, trk u obližnju drogeriju po ovu kremu. Što se tiče nege na prvi pogled sam imala utisak kako je ovo jedna lagana kremica, koja mi možda neće biti dovoljna u ovim, još uvek, zimskim danima. Ali, kako sam se samo prevarila! Iako deluje blago, prilično je masna, ali ne u negativnom smislu, jer odlično nahrani kožu, a brzo se upije. Miris se satima zadrži na koži, a i pidžama miriše fenomenalno (ja je nanosim isključivo pre spavanja). 


Sastav možete videti klikom na sliku iznad.
U potpunosti se slažem sa svim što proizvođač obećava, jer ovo jeste jedna izuzetno nežna, a bogata krema za suvu kožu. Miris je samo dodatni plus! Pakovanje sadrži 250 ml, a za cenu nisam sigurna, jer sam je, kao što rekoh, dobila. Nakon ove, rado ću kupiti i druge mirisne kombinacije da probam, jer verujem da su podjednako dobre. Sve u svemu, ovo je fantastičan proizvod, za koji vam dajem toplu preporuku!

Da li ste probale neku LPM kremu za telo i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Aaaa koliko puta sam samo prosla pored kreme uvek razmisljajuci da li da je uzmem ili ne i nikako da je kupim :/

    ReplyDelete
  2. Nisam je videla nikad pre, ali moracu da je potrazim! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima i u roze pakovanju, samo ne znam kako mirise i da li je isto za suvu kozu ;)

      Delete