Pages

Friday, September 11, 2015

Empties #18



Samo dve nedelje nakon prethodnog posta o praznim bočicama, tu je novi. Dosta proizvoda je bilo pri kraju, tako da sam odlučila da odmah prikazem i ostatak. Ovog puta većinom su tu proizvodi o kojima nisam do sad pisala, pa vas u nastavku očekuju mini recenzije...



Proizvodi o kojima je bilo reči


Ovo je bio jedan sasvim dobar proizvod. Nažalost, ne mogu reći da mi najdraži ikada, pogotovo jer od nedavno koristim Thayers, koji je zaista najbolji od svih koje sam do sada probala, ali i o njemu uskoro. Eucerinov neću ponovo kupiti, ali ću ga rado birati kao poklon uz kupovinu kada su promocije.

Ovaj šampon mi je u potpunosti odgovarao, a ono što ga posebno izdvaja definitivno je predivan miris vanile, a znate koliko je obožavam. Baš iz tog razloga, jako je moguće da ću nekad ipak ponoviti kupovinu, što se kod šampona jako retko dešava, jer je izbor prevelik.

Još jedan proizvod sa mirisom vanile, koji sam obožavala. Sigurno ću kupiti još neki prilikom budućih kupovina na iHerb-u.

Proizvodi za kosu


Gliss regeneratore u spreju često viđate u "Empties" postovima, pa ni sada nema razlike. Vrtim u krug nekoliko vrsta sa keratinom i obožavam sve u vezi njih, a najviše to što bez problema raščešljam kosu i što mirišu predivno. Sastav možete videti ispod.


Orofluido eliksir za kosu sam obožavala, a čak je i to mala reč. Ovo je definitivno proizvod koji ću ponovo kupiti jer je mojoj kosi prijao i nenormalnom brzinom ga je upijala. Nanosila sam ga na krajeve kada završim sa sušenjem/ peglanjem. Iako mu je cena malo jača, ja sam ga tek sada potrošila, a imam ga od kraja decembra. Sastav se nalazi na slici ispod.


Cococare kokosovo ulje sam koristila tako što bih veče pre pranja natopila celu kosu njim, od korena do krajeva i tako prespavala. Ujutru bih oprala kosu i nanela na nju sve što i inače koristim. Najbitnije što sam primetila u toku korišćenja kokosovog ulja jeste to što mi je kosa dosta brzo rasla, a to je najbolja potvrda njenog zdravlja, zar ne? Trenutno pravim pauzu, pa sam presla na maslinovo ulje da vidim kakve će rezultate ono dati.

Proizvodi za negu tela


Balea gel za tuširanje sa mirisom marakuje je pravi letnji, osvežavajići gel, koji će svakom ko voli miris ovog voća sigurno prijati. Meni je miris marakuje omiljeni kada je egzotično voće u pitanju, tako da je jasno da mi se ova tuširalica svidela. Kao i ostali Balea gelovi, ni ovaj mi nije iritirao niti isušivao kožu, pa da imam samo lepe reči za njega. Sastav je na slici ispod.


Meilab anticelulit ulje od bršljana je treće po redu koje koristim u tu svrhu. Međutim, sa ovim sam bila najmanje redovna, jer ga na putovanja nisam nosila, a čak i kada sam bila kod kuće dešavalo se da preskačem dane, dok su bile velike vrućine. Mislim da je kod ovih proizvoda najbitnije biti koliko toliko redovan, a u mom slučaju anticelulit ulja su sastavni deo nege tela već skoro godinu dana, tako da nemam većih problema sa celulitom. Sastav se nalazi ispod.


Victoria's secret losion za telo je bio pozitivno iznenađenje što se tiče nege, ali neću puno o tome, jer planiram da vam napišem post o njihovim proizvodima za negu tela u kom ću uporediti i napisati svoje mišljenje o puteru, losionu i kremi za telo. Što se mirisa tiče, svaki njihov miris je savršen! Ja sam ih sve na slepo naručila, a čak i meni koja ne volim cvetne mirise, ovo je zadovoljstvo za sva čula i drago mi je što sam rizikovala. Sastav je na slici ispod.


Proizvodi za nokte i usne


Seche Vite brzosušeći nadlak je zaista odličan proizvod i nije ni čudo što ga svi hvale. Lak zaista stoji koliko god vi to želeli i ja sam ga uvek skidala tek kada mi dosadi određena boja na noktima. Ali, mene jako nervira to što se već od pola bočice veoma zgusne i postaje prilično teško koristiti (a kamoli ISkoristiti) ga. Sada bih volela da isprobam još neke, a dvoumim se između Eveline i Golden Rose... Šta mi vi preporučujete?

Blistex voćni balzam za usne ste videli i u prošlom postu ovog tipa, a ovog puta tu je verzija od dinje koja mi je bila još lepša. Interesantno je to da ja mrzim da jedem dinju, a jako volim miris i u kozmetičkim proizvodima i u čajevima. Jedina mana ovog balzama za usne je to što se brzo troši i što nam je nedostupan. Ali svakako, ukoliko volite voćne mirise (i ukuse), obavezno ga poručite sa iHerb-a.

Da li ste koristile nešto od ovoga i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Ja bih ti preporučila Ezflow nadlak. On je kvalitetom kao SV, samo što se neće zgusniti pa ćeš moći da ga iskoristiš do kraja. Čak je i jeftiniji, oko 400 dinara u Alexandru. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eee cula sam za taj da je dobar. Uzecu ga cim odem u Alexandar :)

      Delete
  2. I meni je Gliss skoro pa prazan i definitivno idem po drugi! Koristim ga vec godinama i necu ga zameniti uskoro sigurno :) obozavam ga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uvek iskoristim kad je u Liliju akcija 2+1 gratis pa imam zalihe ;)

      Delete
  3. meni se dogodi kod essence nadlaka u prozirnim bočicama da od sredine do kraja budu gušći pa se teze nanose dok eveline nisam probala. ali na ebayu imas kupiti opi thinner koji će ti lak razrjediti a onda ga je potrebno dobro tresti da se sve dobro izmjesa i lak je tada ponovo maziv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma znam ja za te stvarcice, ima i Seche svoj razredjivac ali bih da prodjem bez dodatne kupovine ako je moguce :) Probacu taj Ezflow pa cu videti kakav je ;)

      Delete