Pages

Monday, September 7, 2015

iHerb haul #6



Ne mogu da verujem da mi je ovo već šesta kupovina na iHerb-u, ali zaista jeste tako. Ni ovog puta nisam preterivala, već izabrala samo proizvode koji mi trebaju ili koji su pri kraju, a nemam ovde kako da ih nabavim. Prethodni put je definitivno bio izuzetak kada je plaćanje PDV-a na paket iz Amerike u pitanju, tako da me sada to nije preskočilo. Pošiljka je kao i do sada stigla za oko 3 nedelje od naručivanja. Mini opis proizvoda sa slike, kao i cene, pročitajte u nastavku posta...




Glavna stvar u celom paketu su naravno bile Real Techniques četke- core collection. Cena ovog seta od četiri četke je bila 17 evra. Zajedno sa njima, dobijete i futrolu koja je jako praktična za putovanja, a kao što na slici možete videti, služi i kao postolje. Ima mesta za još dve četke sa slobodne strane, tako da su mi od danas tu smeštene njihove blush brush i setting brush iz prethodnog "iHerb haul" posta. U ovom setu su četka za konturisanje, četka za tečnu podlogu (koju ja planiram da koristim za nanošenje korektora ispod očiju jer je mala za celo lice), četkica za detalje (može se koristiti za prekrivanje bubuljica i fleka na koži nekim jačim korektorima, a može da posluži i za ruž) i četka za nanosenje praškastih podloga/ matirajuceg pudera itd. Kao i sve njihove četke i ove su jaaako meke, veoma praktične veličine, mogu da stoje usparvno na svojim drškama i verujem da ću biti zadovoljna.


Tu je Rose Petals ružina vodica koja mi svakako nije bila toliko neophodna da ne mogu bez nje, ali je definitivno proizvod koji sam dugo želela da probam. Još nisam odlučila na koji ću je način tačno koristiti (da li umesto tonika, da li nakon tonika, da li samo za osveženje lica tokom dana), ali svakako planiram da vam pišem o njoj čim je istestiram, jer verujem da ima još vas koje zanima ima li dejstva. Platila sam je oko 6 evra (240 ml).

Brend Cococare je ranije dva puta završavao u mojoj korpi, a jedan od proizvoda (krema za pete) i u "Fails" postu. Nadam se da to neće biti slučaj sa preostalim proizvodima, a to su ulje za kosu sa vitaminom E, kao i ovo maslinovo ulje za krajeve kose. Kako sam skoro pa potrošila sva druga ulja koja su bila načeta sa ova dva počinjem uskoro. Koštalo je 3 evra (120 ml).

Tu je naravno i Crystal zdravi dezodorans, koji je takođe na neki način ponovljena kupovina, jer imam jedan koji je bez mirisa, kao i jedan sa narom. Veoma sam zadovoljna njima, pa sam rešila da probam i ovaj sa mirisom kamilice i zelenog čaja. Morala sam odmah da ga probam i reći ću samo da je automatski postao favorit. Cena mu je bila 3,3 evra (120 ml).


I za kraj, tu je Blistex balzam za jako suve usne koji sam uzela za muža. Miriše na pepermint, a kaže da hladi i blago pecka kada se nanese. Ima zaštitni faktor spf 15. Ukoliko se pokaže kao izuzetno dobar (ili loš) podeliću sa vama njegove utiske u nekom narednom "Empties" postu. Koštao je samo 1,3 evra.

Kao i uvek do sada, uzela sam nešto iz sekcije "Trials" za samo 0,5 evra. Ovog puta sam se odlučila za Nu-pore okoloočnu masku, tj. tračice za smanjenje nadutosti i ublažavanje podočnjaka kao i bora (u šta čisto sumnjam). U pakovanju dolaze dva para, za dve upotrebe. O njima će biti reći već u narednom "Empties" postu pošto planiram koliko večeras da ih probam.

Kao poklončić, ovog puta sam dobila lenjir sa lupom i logom iHerb-a, što je uvek lep gest, čak i kada je najveća glupost u pitanju, zar ne?! Doduše, prethodni poklon (klik) i te kako koristim kada spremam nešto slatko.

Kako vam se dopadaju moji noviteti sa iHerb-a?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Dopada mi se sto uvek ubace neki pokloncic, lep znak paznje. Ja samo sirim spisak za iHerb :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uvek kao samo odem da vidim sta ima na snizenju i poseta se zavrsi porudzbinom :D

      Delete
  2. Naravno četkice su mi najviše upale u oko, ali nisu ni ostali proizvodi za baciti, dapače. :D

    ReplyDelete
  3. Koliko si platila postaru van cene ovih proizvoda? :) pdv, carina i to

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao sto rekoh samo sam PDV platila a on iznosi 20% od cene paketa. Ne znam tacno koliko je jer nisam ja primila paket, ali oko 700 din :) Carina se placa samo kad paket kosta preko 50 evra.

      Delete
  4. iHerb je odlično mjesto za kupovinu svega i svačega (posebno kistova), što treba i što ne treba, a plus uvijek imaju neke popuste što uvijek dobro dođe :)

    ReplyDelete