Pages

Wednesday, September 9, 2015

Max Factor Eye luminizer



Ponovo je tu jedan dekorativni proizvod. U pitanju je "korektor" za podočnjake, preciznije posvetljivač okoloočnog područja. Imam velikih problema sa podočnjacima, pa retko naiđe proizvod koji me oduševi. O Max Factor puderu i iluminatoru sam pročitala dosta recenzija jer me je prvo privukao puder kao lagani, dnevni, a onda sam shvatila da je "korektor" daleko više hvaljen, pa sam odlučila da upravo njega testiram. Kupila sam ga u Jasminu po ceni od 700 dinara kada je bio snižen, a redovna cena mu je oko 1000 dinara.





Dolazi u plastičnoj ambalaži u koju staje 15 ml proizvoda. Na vrhu ima pumpicu koja dosta olakšava korišćenje i doziranje. Čak nije ni potrebna cela pumpica za jedno korišćenje, već uglavnom oko polovine. Miris je jako prijatan, ali brzo ispari. Sam proizvod je dosta lagan i kao takav idealan za leto. Kupljen je da bih ga koristila pre svega u dnevnom šminkanju, ali toliko mi se dopao, da ga sada koristim i u večernjim prilikama. Prilično lepo hidrira okoloočno područje, tako da bi odgovarao i onima sa suvom i jako suvom kožom.


Moj iluminator je u nijansi "fair/light" i mislim da ni ona odgovarala svima sa našeg podneblja. Uopšte nema veliku prekrivnu moć! Verovatno se onda pitate, kako se meni, sa jako izdraženim podočnjacima, mogao svideti takav proizvod. Međutim, iako slabije pokriva moje nedostatke, veoma lepo posvetli celu okoloočnu regiju i pa celo lice deluje drugačije, svežije. Samim tim i podočnjaci nisu toliko izraženi, iako ih ne kamuflira potpuno poput Pan Stika (koji je težak i isušuje). Fenomenalno se stapa sa kožom, a ja ga nanosim tako što ga prvo utapkam prstima, a potom nastavim postupak pljosnatom četkicom za tečnu podlogu. Nadam se da ću uskoro naći i Ebelin sunđer, pa će sa njim ići još lakše.

Da li ste probale ovaj iluminator ili više volite klasične korektore?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. Dugo zelim taj iluminator ali trenutno imam nekoliko korektora pa ce kupovina malo da saceka :)
    Odlican post.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam naucila vremenom da ne ocekujem puno od proizvoda za prekrivanje podocnjaka ali ovo je bas bilo pozitivno iznenadjenje :D

      Delete
  2. Koristim ovaj korektor od kako je izasao, stvarno je super, daje svež izgled licu a nije uopšte težak, potpuno se slažem sa tobom. :)

    ReplyDelete
  3. Koristim ga dugo kada idem negde uz Face Finity i to mi je super spoj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Davno sam koristila MF pudere i jako su mi isusivali kozu paih sada izbegavam :/

      Delete
  4. I meni su svi sem Face Finity, ne znam da li si taj probala , ja imam već suvlju kožu a on mi je savršen :)

    ReplyDelete