Pages

Tuesday, September 22, 2015

New in #13



Iako uglavnom objavljujem novitete jednom mesečno, ovog puta pauza je bila malo duža. Doduše, bilo je nekoliko "Haul" postova od sredine jula kada je bio poslednji post ovog tipa. No, kako uglavnom imam zalihe većine stvari, pokušala sam da budem razumna kada je kupovina u pitanju. Gomila ni ovog puta nije mala ali sam se zaista trudila samo da kupujem stvari kojih nemam "na stanju" hehe.




Što se tiče Avon-a dosta sam stvarčica kupila u avgustu i septembru.

Tu su dva dekorativna proizvoda: CC kuglice koje sam platila oko 700 dinara i mogli ste ih videti ovde i olovka za usne u nijansi "mystery mauve" kojoj je cena bila oko 200 dinara. Oba proizvoda sam probala, zadovoljna sam i planiram da vam u budućnosti pišem o njima.

Kada je Planet Spa kolekcija u pitanju, ponovila sam se sa čak četiri proizvoda. Glinena maska za telo je nešto što jedva čekam da isprobam jer nikada ranije nisam koristila ništa slično. U pitanju je novitet u katalogu i koštala je 350 dinara. Tu je piling za stopala i ruke, koji ja koristim isključivo za ruke i o kom vam uskoro pišem detaljnu recenziju. Njegova cena je bila 300 dinara. Pošto znate koliko obožavam mazalice za telo, bio je red da testiram i ove iz Avona. Izabrala sam puter "Caribbean Escape" i sufle "Indlugent Spa Ritual". Koštali su po 400 dinara na sniženju.

Iako sam skoro počela da koristim Vichy dnevnu kremu, mogobrojne pozitivne recenzije su presudile da sledeća bude NutraEffects, a ponuda od 450 dinara se nije smela propustiti. Uz nju sam želela da probam i penu za umivanje koja je postala moja za samo 300 dinara.


Balea gelove za brijanje koristim već godinama i konstantno sam bila verna isključivo onom od kokosa, ali evo odlučila sam da isprobam i druge mirise, pa sam izabrala borovnicu i grejp. Cena za jedan je oko 250 dinara.

LPM šampon sam kupila bez posebnog razloga. Trebao mi je neki šampon, pa sam se opredelila za njihov jer su im gelovi za tuširanje zaista odlični. Ovo je šampon sa bademom i lanom za normalnu kosu, i za sada me nije posebno oduševio. Kupljen je u Liliju na akciji za 220 dinara.

Anticelulit ulja koristim redovno već skoro godinu dana, a pošto uvek volim da kupim neko drugo, sada sam je opredelila za Green Pharmacy ulje. Miris mu je najlepši od svih koje sam do sada probala (Sofi, Morač, Mailab). Kao i svako drugo, lepo neguje kožu, i meni zaista pomaže uz pravilnu ishranu, pošto trenutno nemam nikakvu fizičku aktivnost. Cena mu je nešto ispod 300 dinara u DM-u.

Gliss tretman (pakovanje) sam dobila na poklon uz kupovinu prilikom otvaranja Lilija i o njemu sigurno planiram da pišem post, jer sam godinama želela da ga probam i pojma nemam zašto to do sada nisam uradila.

Pošto mi je Balea serum pri kraju (iako sam počela samo jednom dnevno da ga koristim) sledeći koji je bio na listi želja je Nivea Q10 čuveni serum u kuglicama. I njega ću koristiti samo u skopu dnevne nege, a recenziju očekujte u narednim mesecima. Kupljen je na sniženju od 25% u Liliju pa sam ga platila prilično povoljno, 1000 dinara.

Tu je i prvi Afrodita proizvod koji sam ikada probala, a to je dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju. Ovo je ujedno i prvi proizvod ovog tipa koji koristim. Do sada je taj posao odlično radila micelarna voda, ali sa Benefit "They're Real" maskarom, nema šale, tako da sam morala da nabavim nešto specijalno za nju. Zadovoljna sam kako radi posao. Cena je bila oko 400 dinara.


Na fejbuk stranici ste takođe mogli videti da sam kupila Paco Rabanne Black XS Limited Edition parfem na tom istom otvaranju Lilija, pa sam bočicu od 50 ml platila samo 3600 dinara. Dvoumila sam se da li ga uopšte kupujem parfem, ali kako nemam nijedan jači, zimski miris, prelomila sam da ipak kupim. Miriše jako slično kao originalna verzija Black XS, ali ipak je malo drugačiji što mi je jako bitno jer nikad ne ponavljam kupovinu parfema.

Sephora bronzer je dugo bio na listi želja i sniženje od 20% je presudilo, pa je postao moj za 1500 dinara. Samo jednom sam ga probala i mnooogo mi se sviđa, ali čim ga malo više istestiram, pišem posebnu recenziju. Kako izgleda unutra možete videti ovde.

Sa takozvane "jagodice" tj. Strawberry.Net sam poručila Sexy Mama matirajući, završni puder od theBalm-a, a kao poklon za prvu kupovinu sam dobila Calvin Klein karmin po svom izboru (od desetak) u nijansi "victorious". Za oko 16 evra sam dobila oba proizvoda, što je zaista odlična ušteda.

Drugi karmin koji je na slici je čuveni Flormar DC27 koji važi za repliku MAC-ovog ruža "Rebel". Cena mu je oko 600-700 dinara i već vidim da će mi biti omiljeni predstojeće zime. Ponovila sam se i Golden Rose Velvet Matte ružom u nijansi 07, kog sam zaboravila da slikam, ali podeliću sliku i svoč sa vama na fejsbuku ovih dana. On je koštao oko 250 dinara.

Babyskin prajmer sam kupila pre oko dva meseca ali sam ga samo jednom koristila do sada. Pokušaću da mu se više posvetim, pa da podelim svoje utiske o njemu. Nemam naviku da koristim prajmere jer sam do sada umesto njih nanosila serume koji su odlično obavljali tu ulogu. Ne sećam se ni tačne cene, ali mislim da je bila oko 600 dinara.

U Aleksandar sam samo jednom isla i počastila se četkicom za tečni puder Blush 32 o kojoj vam spremam post za par dana zajedno sa ostalim četkama koje imam. U korpi je zavrsila i NYX wonder pencil u nijansi "light" koju jako dugo želim da kupim i sada mi je žao što to ranije nisam učinila. Cena četke je 550 dinara, a olovke 450 dinara.

OPI lakove do sada nisam imala prilike da probam i nekako sam se uvek opredeljivala za Essie u tom cenovnom rangu. Međutim, ove sam našla značajno povoljnije, na "Mojim krpicama" kod svima dobro poznate Andrijane i platila sam svaki samo 350 dinara. Sa sve dostavom, opet su ispali 50% jeftiniji u odnosu na regularnu cenu. Teget je "road house blues", a ljubičasti "skating on thin ice-land".

Konačno imam i Ebelin sunđer za šminkanje, koji sam kupila iako sam čitala da je nova verzija daleko gora od stare. Kako trenutno nemam nijedan, odlučila sam da mu dam šansu. Nije ni previše skup, tako da jedino što mogu da izgubim jeste 350 dinara.


Lycia tračice za nausnice za osetljivu kožu su mi ubedljivo najdraže, pa sam im se vratila nakon peha sa Lilijevim koje nisu apsolutno ništa radile, iako su dosta hvaljene. Neću eksperimentisati više, jer sam za 300 dinara više nego zadovoljna ovima.

Za kraj tu su dva Afrodita odstranjivača laka za nokte. Cena za svaki je oko 180 dinara. Jedan trenutno koristim i zadovoljna sam, a o oba ćete čitati u narednim "Empties" postovima.

Da li ste koristile nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

18 comments:

  1. Sjajan post,bas sam uzivala citajuci! :-) Odlicne stvarcice su uzela! Nisam znala da su Aroditini acetoni jeftini,mislila sam da su daleko skuplji,a i ovaj sexy mama puder sam danas gledala preko nekog drugog sajta i cini mi se da je bas razlika u ceni,ti si ga super jeftino platila :-) Avonove stvari i ja koristim i bas sam zadovoljna! A ove baleine penice za brijanje cu bas da probam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sexy Mama sam odlicno pazarila jer je bio snizen + popust za prvu kupovinu + poklon... Balea ima odlicne proizvode generalno a pene i gelovi za brijanje su fantasticni cak i meni sa jako osetljivom kozom :)

      Delete
  2. Divota jedna, ja koristim ebelin sunđerak i obožavam ga, Nivea, Balea to je neizostavno svaki dan , Avon maskicu sam probala sa maslinovim uljem nije mi bila loša :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je nova maska, za telo ;) Ja sam za lice dosta njih probala i sasvim su ok :)

      Delete
  3. Aj ovi Planet Spa proizvodi su odlični,aa Sephora bronzer zelim !
    Super post,pratim te
    xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najzalije mi je sto mazalice za telo moraju da cekaju svoj red ;)

      Delete
  4. BAs mi se dopadaju tvoji noviteti :) Kada bih mogla pokupovala bih sve blush cetkice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se snabdela najpre RT cetkicama pa trenutno nema potrebe za drugim. Ali su blush za svoju cenu odlicne :)

      Delete
  5. Odlican post....bas mi se dopadaju tvoji noviteti :) Vecinu ovih proizvoda i sama koristim :)

    ReplyDelete
  6. Bas si se fino ponovila :) super su stvarcice :) svi mi volimo Andrijanu i kupujemo od nje :D

    ReplyDelete
  7. Odlicni noviteti, OPI lakovi divno izgledaju, a cena je pa smesna u odnosu na onu njihovu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cena je fenomenalna! Jos odolevam da ih probam, cekam hladnije vreme za ove boje :)

      Delete
  8. Narednih godinu dana nista ne moras kupovati. :) Kad bi mi zene tako razmisljale. :)))
    Htela sam da narucim planet spa putere ali bilo me strah iskreno zbog mirisa, cekam tvoju recenziju pa kupujem taman za zimu. :)
    Inace, ti si meni jako divna osoba. Divim se na trudu kad je mrsavljenje u pitanju, i svidja mi se kako radis ovo.<3
    Ako ti nije tesko skokni na http://sakiandlifestyle.blogspot.rs/ skoro sam pocela sa pisanjem, pa bi mi dobrodosla kritika ili pohvala kako da nastavim dalje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miris je individualna stvar tako da je najbolje da pomirises uzivo kod neke drugarice npr. Hvala :)

      Delete
  9. Nutra Effects pena mi je bila odlicna, lipliner sam takodje imala ali u roze nijansi, i on je bio super. Baleine gelove i pene sam manje-vise sve probala, svi su bili ok osim Nature iz tvog najnovijeg posta. Blush 32 ja koristim za rumenilo :), a Ebelin sundjerce sasvim solidno obavlja posao (mnogo bolje od Killys sundjera, Killys ti ne preporucujem, tvrd je i tesko blenduje). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blush 32 je bas multifunkcionalna cetka! Ebelin sundjer mi se cini skroz ok a nisam imala prethodnu verziju da bih uporedila :)

      Delete