Pages

Friday, September 18, 2015

Queen Helene face mask & scrub



Nakon nekoliko dana pauze, vraćam se sa postom o mom omiljenom tipu proizvoda: maski i pilingu za lice. Oba proizvoda su kupljena preko sajta iHerb po ceni od oko 4 $. Za taj novac dobijete više nego solidnih 170 g što je više nego kod Freeman maski. Oba proizvoda koristim već preko mesec dana, pa su moji utisci tu...



Grape Seed Peel- Off Masque


Ova maska je mozda najbolja peel- off maska koju sam do sada probala, jer zaista mi se čini da najbolje radi svoj posao. Najjača je od svih i kada je skidam imam utisak da ukloni sve mrtve ćelije i nečistoće sa mog lica. Dosta je gusta, pa se teže nanosi i treba joj više vremena za sušenje, ali vredi čekati i posvetiti joj malo više vremena. Miriše baš na grožđe, ali se lepo oseti i alkohol, što bih navela kao jedinu manu. No, ja uvek nakon svake maske lepo hidriram lice serumom i kremom, pa nemam problem sa isušivanjem. Sastav možete videti ispod.


Oatmeal 'n Honey Scrub


Za razliku od prethodno pomenute maske, ovaj piling je dosta blaži. Prilično je kremast, pa mene najviše podeća na Bioten piling od kajsije, s tim što ovaj ima daleko više piling čestica i one su znatno sitnije. Miris je jako prijatan i med dominira, tako da verujem da bi se svima svideo. Ja volim, da nakon što odradim piling, ostavim proizvod na licu poput maske desetak minuta, pa tek onda isperem. U početku mi se činilo da će mi biti previše blag i tako deluje samo u trenutku kada ga nanesete jer su zrnca jako sitna, ali čim počnete da trljate, shvatite da im je jačina odlična za nas sa normalnom kožom, ali i za one sa suvom, baš kao što proizvođač kaže. Sastav možete videti ispod.


Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna sa oba proizvoda i rado ću isprobati još neke Queen Helene maske i pilinge, kada potrošim zalihe koje sada imam. Ukoliko naručujete sa iHerb-a i želite povoljan, a učinkovit proizvod ove maske su baš to. Veliki je izbor za razne tipove kože, tako da će svako naći nešto za sebe. Kako izgledaju van tube, možete videti ispod.


Koji piling i masku za lice vi trenutno koristite?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Piling mi izgleda zanimljivo, ja volim te blaze pilinge koje mogu da koristim cesto. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je ovaj mada ja svaki koristim dvaput nedeljno po navici :)

      Delete
  2. Nisam isprobala jos njihove proizvode, ali se veselim tome u buducnosti :) koristim Garnier masku za lice s aktivnim ugljenom i super mi je. Ne pilingiram se bas cesto, ali imam kemijski piling od Paula's Choice i to mi je super rjesenje za pristice i sl. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je odlicna bila Freeman piling maska sa aktivnim ugljem, ako ne i najbolja... ali menjam da se lice ne navikne :)

      Delete