Pages

Sunday, September 20, 2015

Victoria's Secret trio: body butter, cream & lotion



Danas je tu post o Victoria's Secret mazalicama za telo, baš kao što sam vam i obećala. Porediću tri proizvoda koja sam isprobala i odmah ću reći da sam svakim bila i više nego zadovoljna, tako da samo od vašeg ukusa zavisi šta ćete odabrati. Što se mirisa tiče, sa VS nema greške! Ja inače najviše volim mlečne, zimske mirise, ali prilikom poručivanja ovih proizvoda sam rešila da se opustim i izađem vam sopstvenih okvira kako bi isprobala nešto novo. Jedino što se nije smelo prekočiti je vanila, dok sam ostala četiri proizvoda izabrala samo na osnovu opisa na njihovom sajtu. O prethodno potrošenom puteru (Secret Charm) i losionu (Passion Struck) ste mogli čitati u nekim od starih "Empties" postova.




Puteri dolaze u okruglim kutijama sa zaštitom ispod poklopca, koja nije osigurač od otvaranja, već štiti da se poklopac ne umaže. Međutim, s obzirom na gustinu proizvoda, to je jako teško! U pakovanju dobijete 185 g putera. Kao što već rekoh, veoma je gust, pa se samim tim najteže nanosi tj. razmazuje. Prilično lepo hidrira kožu, ali ne kao što to rade The Body Shop puteri, na primer. Pre bih rekla da je u rangu sa većinom mazalica za telo za normalnu kožu koja nije previše zahtevna. Takođe bih ga radije preporučila za letnji period godine, kako zbog mirisa, tako i zbog brzine upijanja. Iako je u pitanju puter, jako brzo se upije, ostavi kožu glatkom i nežnom i bez problema možete preći na svakodnevne aktivnosti.


Ja sam, nekako smatrala logičnim, da puter treba najviše na neguje od ovih proizvoda! Međutim, prevarila sam se... Ova krema je izdrazito gusta, a kako veoma malo proizvoda treba jer se odlično razmazuje, 200 ml koje dobijete u tubi će vam fino potrajati. Kao manu u odnosu na prethodni proizvod navešću ambalažu, jer je jako teško iskoristiti poslednje "kapi" za razliku od kutije gde lako možete biti sigurni da nište nije preostalo. Imam utisak da krema još bolje hrani moju kožu, jedino što se miris na njoj kraće zadržavao. No, to je možda do ovog mirisa koji jeste nežniji i blaži u odnosu na ostale iz moje kolekcije. Nisam je koristila za ruke, već isključivo za telo i bila sam više nego zadovoljna. Mislim da bi ona odgovarala i suvoj koži.


I za kraj, tu je losion, kog sam takođe smatrala sekundarnim u odnosu na puter, međutim i on je bio pozitivno iznenađenje. Manje je gust od kreme, pa se brže razmazuje i upija, ali odlično neguje i miris na koži najduže ostaje nakon ovog proizvoda. Deluje kao najlaganiji od ova tri, ali je po načinu na koji hidrira moju kožu, na drugom mestu, odmah iza kreme. Pakovanje je praktičnije jer je lakše doći do dna, bez mučenja. U bočici dobijete čak 250 ml što je najviše od sva tri proizvoda, tako da, ako želite da isprobate samo jedan, losion je taj koji bih vam preporučila. Mislim da je idealan za prelazne periode kada koža nije previše isušena bilo od sunčanja, bilo od hladnoće.

Što se tiče trajnosti mirisa, moram da napomenem da je to zaista individualna stvar, koja najpre zavisi od naše kože. To što je meni miris kreme najkraće trajao, ne znači da bi i vama bilo tako. Svaki od ovih mirisa na mojoj koži je trajao duže nego prosečne mazalice za telo, pa je na vama da odlučite isplati li se kupovati ih. Što se tiče nege, kao što rekoh, prevazišli su moja očekivanja, kojih priznajem nije ni bilo puno. Ja sam ih dobila iz Amerike, svih pet proizvoda za 30 $. Kod nas na aerodromu u VS radnji cena im je nešto ispod 15 evra, koliko koštaju i kod preprodavaca. Ja sam uvek za to, da ako želite nekad da se počastite proizvodom koji dugo želite, to i uradite!

Da li ste probale neki VS miris?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Probala sam kremu, preporucujem ti da probas onu sa vanilom, meni se ona bas svidela. :)

    ReplyDelete
  2. Nisam probala ni jedan ali mislim da je ovaj vanila lace prevrsio svaku meru promovisanja i da ga uzimam cim naletim na njega! Radujem se toj kupovini! <3

    ReplyDelete